Na een paar weken heerlijk zomers weer, lijkt het nu buiten er meer op dat de herfst al begonnen is. Geen weer dus om naar buiten te gaan, maar om lekker binnen te blijven. Omdat het vakantie is mag dan ook de TV iets vaker aan en het liefst houden de meiden dan een filmavond of -middag. Naast veel nieuwe leuke films in de bioscoop, zijn er ook een paar uitgekomen op DVD. Eentje daarvan is Missing Link! Deze film is vanaf 14 augustus verkrijgbaar op DVD en Blu-Ray en ook te winnen bij Mama’s Liefste. Naast de DVD of Blu-Ray krijg je er ook Mr. Link als knuffel bij.

Missing Link

Het verhaal

De charismatische avonturier Sir Lionel Frost is stomverbaasd wanneer hij diep in de Amerikaanse bossen de ontbrekende schakel tussen aap en mens ontdekt. Deze toepasselijk genaamde Link is echter allesbehalve een monster. Hij is verrassend slim en charmant maar ook eenzaam omdat hij alleen leeft en niet weet waar hij vandaan komt. Bijgestaan door de temperamentvolle avonturier Adelina Fortnight, gaan Link en Sir Lionel op een razend spannend avontuur op zoek naar Link’s lang verloren familie: de Yeti’s.

Genre: animatie, komedie, avontuur
Lengte: 94 min.
Kijkwijzer: 6+, geweld en angst
Gesproken taal: Nederlands
Vanaf 14 augustus te koop bij o.a. Bol.com

In de Nederlandse Missing Link film hoor je de stemmen van o.a. Matteo Simoni, Charly Luske en Birgit Schuurman. In de originele Amerikaanse versie zijn dit o.a. Hugh Jackman (Sir Lionel Frost), Zach Galifianakis (Mr. Link) en Zoe Saldana (Adelina Fortnight).

Wat vonden wij van de film?

Zelf heb ik de film Missing Link nog niet gezien, maar mijn oudste dochter is samen met een vriendinnetje naar de film geweest. Ze kwamen allebei dan ook zeer enthousiast weer terug. De film had hen blijkbaar aangenaam verrast, omdat ze eigenlijk niet zo goed wisten wat ze er van moesten verwachten. Ze dachten dat Mr. Link een eng monster was, maar hij was juist heel schattig en lief. Ook zat er veel humor in de film. Ze zullen hem dan vast nog wel een keertje zien en dan kijk ik zeker mee.

Wist je dat je de film vanaf 13 augustus ook al gemakkelijk thuis kunt bekijken, via Pathé Thuis?

Winactie Missing Link is gesloten

Naast 2x DVD of Blu-ray van de film Missing Link, mag ik ook Mister Link als megagrote knuffel van 45 cm weggeven. Doe je mee?

 • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Spread the love

40 reacties op Filmtip | Missing Link nu thuis te zien

 1. Deze film hadden we graag in de bioscoop willen zien maar is er niet van gekomen. Op dvd of blu-ray zou natuurlijk fantastisch zijn!!

 2. Ik zou heel graag met mijn dochtertje van tien willen gaan. Ze gaat momenteel een moeilijk traject door dus zo kan ik haar lekker opvrolijken!

 3. Graag doe ik mee. De film lijkt me heel leuk. Ik link het liefst met mijn nichtje Isa. die is zo grappig en vast ook heel blij met zo’n mooie knuffel.

 4. Ik doe graag mee met deze leuke winactie. Ik zou gaan voor de DVD, en natuurlijk die schattige grote knuffel….
  Ik zou deze graag linken met mijn oudste zoon zodat we weer iets nader tot elkaar kunnen komen.

 5. Wat een super leuke film lijkt mij dit, echt een film om geweldig veel van te genieten en er samen veel plezier mee te beleven. Ik zou zeker , heel graag willen linken met mijn lieve kleinkind!!

 6. oh ik doe heel graag mee. Zou heel graag samen met mijn dochters kijken. vinden ze geweldig. en mijn jongste dochter is dol op knuffels dus die zou ik verrassen met deze super knuffel

 7. Wat een leuke actie!! De mooie dagen deze zomervakantie vallen een beetje tegen dus een film middag voor de kids zou leuk zijn!! En die knuffel helemaal! Ik link graag met mijn bestie Charlotte! Bevriend vanaf de basisschool en nu ook onze kids!! Dat wordt dus samen film kijken!

 8. ik link graag met mijn beide dochters van 5 en 8. Samen met hen lekker op de bank deze film kijken. En als onze jongste de film wat spannend vindt kan ze lekker wegduiken achter de superleuke Mr. Link knuffel

 9. Ik zou natuurlijk willen linken met mijn kleinkinderen, maar zou eigenlijk liever willen linken met een buitenaards wezen. Hoe spannend zou dat zijn om te weten waar die vandaan komt en weten wat er gaat gebeuren in de toekomst.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee voor deze leuke dvd en natuurlijk de leuke knuffel. Die natuurlijk gaat naar mijn jongste kleindochter.

 10. Ik zou deze graag linken aan mijn kinderen.Het is echt weer om een film binnen te kijken.Mijn zoon zou de knuffel ook erg leuk vinden.

 11. Linken met mijn kids en met die van onze vrienden – lekker met z’n allen op de bank met popcorn de film Missing Link kijken, wat zou dat een feestje zijn! We doen graag mee!

 12. Ik doe graag mee, want wat is dit een ontzettend leuke winactie! Ik wil linken met mijn kids, want dat is altijd leuk 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.