Deze zomer was Dora te zien in een speelfilm in de bioscoop. Deze keer niet een aflevering voor de jongste kijkers, want de Kijkwijzer gaf deze film een 9+. Een spannend avontuur dus voor al die Dorafans die nu eigenlijk te oud zijn voor de Nick Jr. afleveringen, maar altijd van Dora zijn blijven houden. Helaas hebben wij de film in de bioscoop gemist, maar gelukkig is hij vanaf volgende week te koop op DVD en te zien On Demand. Ik mag alvast 2 DVD’s verloten. Doe je mee?

Dora and the lost city of Gold

Het verhaal

Dora (Isabela Moner) heeft weliswaar haar jeugd voornamelijk met haar ouders (Eva Longoria en Michael Peña) in de jungle doorgebracht, maar niets kon haar voorbereiden op de grootste uitdaging ooit: de middelbare school. Als haar ouders worden vermist moet de avontuurlijke Dora hen opsporen. Ze schakelt de hulp in van het aapje Boots, Diego (Jeff Wahlberg), een geheimzinnige junglebewoner (Eugenio Derbez), en een groep coole tieners. Samen proberen ze haar ouders te redden en het mysterie van de verloren gouden stad op te lossen.

Dora and the lost city of Gold

Genre: avontuur, live action
Lengte: 102 min
Kijkwijzer: 9+, angst
Gesproken taal: Engels
Releasedatum DVD: 11-12-2019

Cast: Isabela Moner, Michael Peña, Eva Longoria, Adriana Barraza, Jeff Wahlberg, Eugenio Derbez, Madeleine Madden, Nicholas Coombe, Temuera Morrison, Danny Trejo
Regisseur: James Bobin

Winactie 2x DVD Dora and the lost city of Gold is gesloten

De winnaars zijn

 • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Spread the love

35 reacties op Dora and the lost city of Gold nu op DVD

 1. Ik heb hem met mijn dochter van 10 in de bioscoop gezien. Super leuke film. Leuker dan we dachten dus zou hem graag op dvd willen. Denk dat ons zoontje hem ook wel leuk vind 🙂 wij zijn fan van boots!

 2. Gaaf voor mijn tienerkleindochter Angel (12 jaar) en mijn tweede kleindochter en petekindje Miley (10 jaar) , kunnen ze er lekker van genieten in de vakantie 🍀🍀🍀

 3. Ik doe graag mee voor mijn drie kinderen van bijna negen jaar. Het is heel lang geleden dat we Dora hebben gekeken, maat ze waren altijd fan van Boots.

 4. Hier waren mijn kinderen altijd fan van de rugzak.
  Ze zongen meermaals per dag ‘rugzak, rugzak…’ 🙂
  Nu zijn ze wat ouder en de tekenfilmpjes van Dora worden niet zo vaak meer bekeken. Maar als ik de beschrijving van deze film lees, ben ik er zeker van dat de film wel leuk zal gevonden worden.
  Ik waag dus graag mijn kansje!

 5. Boots is favoriet! 🐒
  Ik heb de film in de bioscoop gezien met mijn vader maar ik zou deze film graag nog vaker willen zien met mijn man en onze kinderen!

 6. Hier vinden ze Boots het leukste en liefste. Ze zijn fan van de reeks ‘Dora’ en hebben we Al veel over bijgeleerd. Deze film zouden ze geweldig vinden👍

 7. Leuk! Wij hebben hem helaas gemist in de bioscoop! Wij zijn helemaal fan van Boots hij is altijd zo grappig. Kortom, ik doe graag mee.

 8. Ik doe heel graag mee voor mijn zoontje Daley. We hebben de film nog niet gezien maar hij keek altijd naar het tekenfilmpje 😁 het aapje Boots vond hij altijd leuk

 9. Rugzak is voor ons de leukste, of is dat geen karakter? Rugzak kan wel praten dus het lijkt me van wel. We keken vroeger zelf altijd, hoe leuk is het om nu met de kids deze versie te kijken.

 10. Dora is mijn favoriet, omdat ze een spannend leven heeft geleefd in de jungle samen met haar ouders. Een hele stoere meid dus!
  Ben heel erg benieuwd wat voor spannende avonturen ze nog meer beleefd in deze film, dus doe graag mee voor deze dvd.
  Mijn oudste kleinkinderen kijken gezellig met mij mee.
  Ik volg op Bloglovin en waag een kansje.

 11. Ik loot graag mee voor mijn bijna 9 jarige kleinzoon Yuano! Hij wilde met me naar de bios. Maar dat ging niet door, door mijn MS! Maar nu zouden we hem toch nog kunnen kijken samen. Mocht ik de gelukkige winnaar worden!

 12. Dora zelf. elise (nu 8) keek vroeger heel graag naar Dora en was eigenlijk ook gewoon Dora fan. Maar ze is nu echt veel te groot daarvoor (aldus elise) dus deze film zou ze wel echt geweldig vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.