Unboxing Mamabloggers KerstSwap 2016

Vandaag een extra blog op Mama’s Liefste, want ik mag jullie eindelijk vertellen wat er in mijn KerstSwap Pakket zat. Samen met een boel andere Mamabloggers organiseerde we deze Swap. Omdat je als mamablogger geen kerstpakket ontvangt, hebben we er eentje voor elkaar gemaakt. Vandaag zal ik je laten zien van wie ik een pakketje kreeg, wat er in zat en aan wie ik een pakketje mocht sturen

KerstSwap

Een swap is het Engelse woord voor ruilen. Bij een bloggerswap ruilen de bloggers onderling een pakketje met elkaar. Linda van Mamaliefde bedacht deze swap met het thema Feestdagen. Hierbij stelde de deelnemende bloggers een kerstpakket voor de ander samen. Als blogger / mama krijg je die namelijk niet altijd een kerstpakket rond deze tijd. Afgelopen week mocht ik dan eindelijk mijn pakketje openen. Hij was al begin december binnen gekomen, maar ik moest toch nog even geduld hebben met uitpakken. Voor de zekerheid had ik het pakket ergens onder de kast gezet, maar zo af en toe hoorde ik hem toch mijn naam roepen.

Unboxing

Zijn jullie al nieuwsgierig van wie ik mijn pakketje ontving en wat er inzat?
Ik ga het je nu vertellen;

 

Na het openen van het papier, vond ik als eerste een envelop met daarin mijn eerste kerstkaart van dit jaar. De maker van mijn kerstpakket is…

Joyce van MamaKletst!

MamaKletst

Heel erg leuk, want ik volg haar al een tijdje en ben dus zeer vereerd dat zij voor mij aan de slag is gegaan. Dan nu tijd voor het pakketje!

Een van de dingen die die horen bij een Swap is dat je het pakketje leuk inpakt en daar een beetje extra werk van maakt. Al mijn cadeautjes waren in mooi kerst papier met daarom een een touwtje met een labeltje met een boodschap. Ze waren ook genummerd, dus ik begon bij 1,2 & 3. Omdat deze 3 dezelfde vorm hadden, vermoeden ik wel een beetje dat ze bij elkaar hoorde.

Dankjewel voor de mooie kaarsen. Die komen in deze donkere dagen altijd goed van pas.

Superhandig! Echt iets wat elke blogger wel in zijn tas heeft zitten voor de inspiratie-on-the-go.

Wax Moods geurensetje. Deze heb ik al veel in de winkels gezien, maar eigenlijk nooit zelf gekocht. Het zal dus lekker gaan ruiken hier in huis

Zo leuk die houtenkralenkettingen! Ik ga deze zeker ophangen voor de kerstkaarten dit jaar.

We willen wat meer natuurlijke tinten in huis, dus dit houten object zal ik ook een mooi plekje geven

In mijn enthousiasme met het uitpakken ben ik vergeten om eerst een foto te maken van pakje 8, maar dit zat er in 😉

Een aanvulling voor de Wax Mood brander in de geur Green Leaf.

In het laatst en grootste cadeautje zat deze mooi stol! Heel erg blij mee! Die ga ik ook zeker een mooi plekje geven!

Kerstswap

Dankjewel lieve Joyce voor het leuke pakket en de mooie cadeautjes, ik ben echt verwend!

Mijn Kerstswap

Natuurlijk heb ikzelf ook een pakketje gestuurd! Helaas kon in de lichtjes niet aan laten tijdens het versturen, omdat ik bang was dat de batterijen het niet 10 dagen zouden volhouden 😉

Ik kreeg het lootje van Kelly van Healthy Kelly! Vanaf vandaag is op haar blog te zien wat er precies allemaal in zit. Ga dus zeker even een kijkje nemen. Ik kan niet wachten om te zien wat ze er van vond 😉

Healthy Kelly

Hebben jullie je kerstpakket al gekregen?

 

Spread the love

7 thoughts on “Unboxing Mamabloggers KerstSwap 2016

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.