Week 50

Weekoverzicht | Fotoblik week 50

We hadden deze week een relatief rustig weekje en dat is ook wel fijn, zo voordat alle kerst-gekte weer losbarst. Het was wel een bijzondere week, want de hele week bleef er een vriendinnetje van Grote Zus logeren en hadden we zo opeens 3 meiden in huis. Verder gingen we naar de film, tuigde we de boom op en gingen schaatsen aan zee.

Week 50

Zondag 11 december 2016

Na wat goed zoeken was de standaard van de kerstboom toch gevonden. Samen met de meiden werd hij rechtovereind gezet en kon het net eraf. Helaas moesten we eerst even wachten met het versieren, want de takken moesten nog wel even uitzakken.

De meiden waren zo over deze teleurstelling, want vanmiddag gingen we met Tante G naar de film. Al de hele week zingen de dames het liedje van de konijntjes uit de trailer en moeten daar dan heel erg hard om lachen. De film was dan ook weer een grote succes en ze hebben genoten. Na afloop trakteerde Tante G ook nog op de lekkerste oliebollen van Den Haag.

 

We moesten wel weer op tijd thuis zijn, want Grote Zus krijgt de hele week een vriendinnetje te logeren. Haar moeder is voor de opnames van een documentaire naar Indonesië en zodoende komt haar dochter bij ons logeren tot en met vrijdag. Gelukkig kunnen de meiden het onderling prima vinden.

Maandag 12 december 2016

Maandag Werkdag! Helaas was de koffiemachine de halve dag in onderhoud, waardoor ik pas na 10.00 mijn eerste koffie kon drinken. Ik nam er daarom ook maar meteen 2 mee 😉
Ook werkte ik vandaag tot 15.00, want ik moest de meiden deze keer wel uit school halen

Thuis gekomen, waren de taken van de kerstboom voldoende uitgezakt en konden de meiden hem mooi versieren. Ik deed de lichtjes er in en zij alle ballen en slingers. Ze waren er de hele middag wel mee bezig en zo kon ik lekker rustig op de bank toekijken met thee en chocolade (met dank aan Saskia’s Wereld)

 

Dinsdag 13 december 2016

Ook deze week moest ik een extra dagje werken. Gelukkig kon ik ’s middags al met een collega mee terugrijden. Hierdoor was een wel een halfuur eerder thuis en kon ik in alle rust met Sushi die ik van de SInt had gekregen proeven.

Woensdag 14 december 2016

Op woensdag was het natuurlijk een korte dag en kwamen de meiden thuis al voor de lunch Het brood bleek echter een groot gat te zijn. Gelukkig had ik nog een zak poffertjes in huis en dat vonden ze natuurlijk geen probleem. Ongeveer een uurtje nadat ik deze foto deelde op Instagram, kreeg ik een berichtje van de Albert Heijn, dat ik een nieuw brood mocht komen ophalen. Dat is nog eens aardig!

Donderdag 15 december 2016

Sinds tijden was ik weer eens een dagje (alleen) thuis. Een goede moment om mijn Mamabloggers KerstSwap pakket uit te pakken. Ik had hem al bijna meer dan een week in huis, maar de uitpakdatum is eigenlijk pas morgen. Morgen moet ik weer de hele dag werken, dus besloot ik hem vandaag al op te maken. Benieuwd wat er in zit? Dan moet je helaas nog even wachten tot 18.00 vandaag. Vanaf dat moment mogen de unboxing blogs pas online.

Helaas nog steeds geen nieuw brood gehaald, maar met een beetje zelfgemaakte wortel/knolselderij soep erbij, had ik een heerlijke lunch. De postbode onderbrak me alleen,maar wel voor een mooi rijst-pakket dat ik won bij Marstyle! Die gaan we snel eens uitproberen.

Vrijdag 16 december 2016

Vandaag nam ik dan eindelijk het kerstboompje mee naar huis, dat ik vorige week al had gekocht, maar tot 2 keer toe op mijn bureau had laten staan. Hij staat nu gezellig bij de voordeur. Voor de derde avond deze week was Papa’s Liefste op stap en daarom schonk ik mezelf maar eens een lekkere GT in, om het weekend in te luiden.

Zaterdag 17 december 2016

Ik mocht vanochtend heerlijk uitslapen en beneden gekomen waren de meiden al klaar voor de balletles. Vandaag de laatste les voor de kerstvakantie, dus met een speciaal kerstdansje. Ondertussen dronken wij een kopje cappuccino.

 

We hadden een druk programma en met een beetje gepuzzel paste het allemaal in een dag. Na de ballet haalde we nog snel een nieuwe lamp op. Deze werd aangeboden om op gehaald te worden in ruil voor een verrassing. Dus met een kerststukje en stol, gingen we op pad. De lamp heeft namelijk precies dezelfde kleur als een setje stoelen, die we een paar jaar terug ook al een keer gratis konden ophalen.

Daarna reden we snel door naar Noordwijk aan Zee. Daar mochten we een kijkje komen nemen in het Winter Wonderland. In de duinen bevond zich daar een heuse ijsbaan! Snel werden de ijzers ondergedaan en de eerste rondjes gereden. De meiden vonden het geweldig! De baan is niet zo groot en het was er ook gezellig druk. Omdat het een overdekte baan is, gingen de jassen snel uit. Na een uurtje schaatsen, gingen we aan tafel en kregen we ook nog een heerlijk diner. Absoluut een aanrader om eens een kijkje te gaan nemen in de kerstvakantie.

 

 

Na het eten moesten we weer snel naar huis, want Papa’s Liefste zou ook nog naar de nieuwe Star Wars film gaan met zijn vrienden. Wij bleven lekker thuis en keken naar Frozen op de TV. Ook al hebben de film al 100x gezien, hij blijft toch heel erg leuk

Spread the love

One thought on “Weekoverzicht | Fotoblik week 50

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.