SUMMER TAG

Summer TAG | een terugblik op de zomer

Vandaag is het 1 september en dat betekent dat meteorologisch de zomer voorbij is. Gelukkig hebben we in de astronomische kalenders nog 20 dagen van de zomer te gaan. Al voor de zomer werd in door MetMirjam getand om de SUMMER TAG in te vullen. Het was er echter nog niet van gekomen en daarom leek het mij toepasselijk omdat vandaag alsnog te doen, als een terugblik op de afgelopen zomer.

SUMMER TAG - terugblik op de zomer

Wat is je favoriete ijsjessmaak?AH Sun­niez li­moen

Eigenlijk zijn het er 2 en heb ik ze allebei pas vorige week ontdekt. Bij de AH verkopen ze namelijk ijsjes met de smaak Limoen & Mint, AH Sun­niez li­moen heten ze. Ze zijn echt heel erg lekker en groot voordeel is dat niet iedereen ze in huis lekker vind.

Het andere ijsje had ik voor de zomer al van gehoord, maar waren toen niet meer verkrijgbaar. Nu heeft de Aldi ze gelukkig opgenomen in hun standaard zomerassortiment. Het zijn namelijk Gin Tonic ijsjes! Alleen voor 18+ natuurlijk, want er zit 4,5% alcohol in. Maar…. ook maar 55kcal! Dus net zo goed als een raketje.

Welke kledingstukken vind jij `s zomers onmisbaar?

MEDITATION SQUAD GOALSNatuurlijk shirtjes en luchtige broeken (draag zelden een korte broek), maar ook draag ik graag slippers, sandalen en andere open schoenen. Deze zomer heb ik veel gelopen op mijn slippers van Skechers. Deze hebben een heerlijk zacht voetenbad en leuke stoffen bandjes. Het waren net sloffen aan mijn voeten.

Wat is je favoriete zomerse drankje?

Eigenlijk niet alleen een zomerdrankje, maar dat is op nummer 1 Gin Tonic. Ik vind het erg leuk om diverse varianten te proberen, met weer andere tonic en diverse toevoegingen. Verder drink ik ook graag Radler en heel af en toe een glaasje Limoncello. Nu ik er nog eens over nadenk, vind ik Limoncello wel het ultieme zomerdrankje

Wat is je lievelingsactiviteit `s zomers?

Op vakantie gaan! We gaan ook wel weg buiten de zomervakantie om, maar dat zijn toch vaak weekendjes. In de zomer gaan we 2 of 3 weken weg met z’n viertjes of met vrienden erbij. Ik vind het heerlijk om even zoveel tijd samen met mijn gezin samen te zijn. Dit jaar hebben we een roodtrip gemaakt door Denemarken en Zweden. We hebben echt een heerlijk tijd samen gehad.

   

Hoe ziet jouw typische zomerse make-up look eruit?

Ik ben niet echt een make-up specialist, dus mijn zomerlook ik niet veel anders dan mijn winterlook. In de winter gebruik ik eerder een BB-creme met een tintje en in de zomer gewone Oli of Olaz.

Crispy kip met koolsla in een wrap

Wat is je favoriete zomerse liedje?

Can’t Stop the Feeling en Happy. Wie wordt er niet blij van deze liedjes. De meiden vinden ze ook erg leuk, dus de radio gaat dan meteen harder aan.

Welk zomers gerecht eet je het liefst?

In de zomer zijn er veel soorten fruit, dus daar eten we dan ook lekker veel van. Net als salades, heerlijk als het warm is en je geen zin hebt om te koken. Deze zomer vond je ook een recept voor Crispy kip met koolsla in een wrap in de Mamachallenge waar ik aan meedeed. Dat is ook echt een ideaal recept om te maken voor een picknick of BBQ.

Wat is jou ultieme zomer Do It Yourself?

Het is niet echt een DIY, maar meer een life hack. Ik heb een aantal maanden in Ghana gewoond en daar deden we elke avond een paar liter flessen (uitgekookt) water in de vriezer. We vulde de flessen dan voor de helft en zorgde dat ze iets schuin lagen, zodat het mondstuk vrij bleef. De volgende dag vulde we ze dan bij met water. Zo hadden we altijd koel water bij ons en het zorgde ook meteen voor een koel element in onze tas.

Euphoria parfum

Wat voor geur draag je `s zomers?

Vroeger had ik wel een zomer- en een winterluchtje, maar tegenwoordig draag ik altijd Euphoria van Calvin Klein. Dat is echt mijn luchtje.

Welke plannen heb je voor de zomer?

Dit jaar zijn we eens richting het noorden gegaan en hebben een roadtrip gemaakt door Denemarken, Zweden en weer terug naar Denemarken. We hebben Kopenhagen bezocht (incl een bezoekje aan de Build-a-Bear), Stockholm (incl bezoekje aan JuniBacken) en als afsluiting een bezoekje aan LEGOland.

  

Je kunt alles over deze vakantie teruglezen in mijn wekelijkse rubriek Never a dull Moment week 31 32 33

Deze TAG is verzonnen door Anette,

Wat is jouw favoriete zomer ijsje?

Spread the love

33 thoughts on “Summer TAG | een terugblik op de zomer

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.