Overal Trollen en nu ook thuis te zien; de leukste film van 2016; Trolls

Vanaf 15 februari is de leukste film van 2016 eindelijk ook verkrijgbaar op DVD; Trolls. We zagen hem al in de bioscoop en kwamen helemaal blij en swingend de zaal weer uit. Poppy is daarna in ons leven gekomen en zien we overal Trollen. We konden dus niet wachten op de DVD en nu kunnen we hem thuis kijken, zo vaak als we willen!

Trolls

Zelf heb ik de hele hype rondom Trollen in mijn jeugd niet echt meegemaakt. Ik was net te oud, toen de poppetjes met gekleurde haren uitkwamen. Ik heb het toen ook helemaal niet begrepen wat er nu zo leuk aan was. Waarschijnlijk daarom dat ik in eerste instantie ook wat sceptisch was over deze film. Het nummer van Justin Timberlake Can’t Stop The Feeling werd deze zomer al een dikke hit. Zodra het nummer te horen was, wilde mijn kinderen dat de radio harder ging. Toen de film in de bioscopen uitkwam, wilde de meiden niets liever dan deze film toe.

Het verhaal

Poppy is een trol met het talent om in een oogwenk uit te barsten in muzikale mash-ups. Ze onderneemt samen met de altijd sombere trol Knoest een reddingsmissie om haar vrienden te redden uit de handen van de duistere Bergens en hun leider, Koning Gristle. Poppy zal alles op alles moeten zetten en kleur moeten bekennen om de reddingsmissie tot een goed einde te kunnen brengen.

Conclusie

De meiden waren na afloop van de film nog enthousiaster of de Trollen als daarvoor. En eerlijk gezegd wij ook. De film is een hele vrolijk film met veel kleuren en swingende bekende liedjes. In de Nederlandse versie zijn ze wel vertaald in het Nederlands, zo ook de Can’t Stop the Feeling. Dat vonden de meiden wel een beetje raar, maar swingde nog even hard mee. Het verhaal heeft een hele positieve insteek en je word er helemaal blij van.

Trolls Blu-Ray

In plaats van een DVD keken zij de film terug op Biu-ray, The Party Edition. Het was mij niet bekend dat onze speler deze ook kon afspelen en had daarom ook eigenlijk nog nooit een Blu-ray film gezien. Naast de hoge beeldkwaliteit zitten er ook een aantal extra features op. Zo zit er een Sing-a-long versie op, waarbij je met de 15 liedjes mee kunt meezingen. Andere extra’s zijn De Lotion voor Stop-Motion, Het maken van trollenmagie, In de bunker, Reis door het trollendorp, Trol tegen trol en Verwijderde scenes. Met name die laatste is natuurlijk erg grappig. Met de gekleurde knoppen op de afstandsbedieningen kun je tijdens behaalde scenes ook extra glitters in beeld krijgen of cupcakes. En wanneer het knuffel icoontje in beeld is, moet er even flink geknuffeld worden. Dat maakt de film nog leuker

Overal Trollen

Natuurlijk hoort er ook bij deze film weer veel merchandise. Zo kreeg Kleine Zus van de Sint een heuse Poppy Pop. Deze is meteen geadopteerd tot lievelingsknuffel en mag overal mee naar toen. Haar roze haren worden mooi geborsteld en volgestopt met speldjes. Van de week was ik bij de Zeeman en ook daar vond ik veel Trolls spullen. Van ondergoed tot haaraccessoires en sloffen, allemaal even schattig.

Trolls ondergoed Trolls haaraccessoires Trolls sloffen

Heb jij de film al gezien?

 

Spread the love

One thought on “Overal Trollen en nu ook thuis te zien; de leukste film van 2016; Trolls

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.