Voorjaarsvakantie met Maya

Vier de voorjaarsvakantie met Maya in Plopsaland

De voorjaarsvakantie staat alweer voor de deur. Een vakantie waarin veel mensen op wintersport gaan, maar ook veel toch thuisblijven en vakantie in eigen land vieren. Vandaag daarom een leuk uitje in eigen land. En binnen, omdat je met deze vakantie zeer waarschijnlijk liever binnen speelt dan buiten.

Voorjaarsvakantie met Maya

Voorjaarsvakantie met Maya

Terwijl de ene helft van Nederland de latten onder bind, blijft de andere helft lekker thuis en vermaakt zich in eigen land. Gelukkig zijn er genoeg leuke dingen te doen. Zo zal in Plopsa Indoor Coevorden de voorjaarsvakantie (18 februari t/m 5 maart) feestelijke gevierd met Maya. Er zal een speciale Maya Show te zien zijn, waarbij de kinderen gezellig kunnen meezingen en –dansen. Natuurlijk is er meer te beleven in Plopsaland Indoor Coevorden, zo zijn er talloze leuke attracties en kun je op de foto gaan met je favoriete Plopsa-vriendjes!

Wat valt er allemaal te beleven?

 • Samen met Maya de Bij beleven alle Ploppertjes een superleuk avontuur tijdens de gratis liveshow.
 • Bezoekers ontmoeten hun favoriete Plopsa-helden tijdens Meet & Greets.
 • Om de dag feestelijk af te sluiten dansen jong en oud in een kleurrijke confettiregen
 • Uiteraard kunnen bezoekers zich steeds uitleven op de talrijke binnen-en buitenattracties

Voorjaarsvakantie met Maya

Praktische informatie

Plopsaland Indoor is te vinden in Coevorden en is goed bereikbaar met auto of bus. Naast Plopsaland is voldoende parkeergelegenheid en bij de kassa kun je een parkeerkaart krijgen voor € 6.00.
Plopsaland is  alle dagen van de vakantie open 10.00 tot 17.00 uur.

De entreeprijzen liggen tussen de €9.99 en €19.99
Ga je met je verjaardag naar Plopsaland Indoor Coevorden, dan mag je gratis naar binnen op vertoon van je ID bewijs.
Ben je 5 jaar en wordt er minimaal 1 kaartje gekocht voor iemand van ≥ 1m? dan mag jij ook gratis naar binnen. Dit gratis ticket is alleen online verkrijgbaar en niet aan de kassa. Maximum 2 kinderen gratis per individueel ticket ≥1 meter aan regulier tarief. Deze actie is enkel geldig voor kinderen die vijf jaar oud zijn op de dag waarop men het park bezoekt. Vergeet dus niet ID of ander bewijs waaruit blijkt dat het kind 5 jaar is, mee te nemen.

Winactie 4 vrijkaarten voor ‘Voorjaarsvakantie met Maya’ in Plopsaland Coevorden

De winnaar is….. Kool Family

Van harte gefeliciteerd! Ik stuur je een mailtje!.
Reageer binnen 48 uur, anders zal ik een nieuw lootje trekken.

Spread the love

40 thoughts on “Vier de voorjaarsvakantie met Maya in Plopsaland

 • Alyt van der Heide says:

  Doe heeeeel graag mee voor de kaarten van Plopsaland.
  We vieren zondag de verjaardag van mijn dochter. Daarnaast ga ik nog 3 dagen werken. En wil graag met mijn meiden een dagje iets leuks doen. Weet alleen nog niet wat, natuurmuseum, zwemmen of naar het bos.

 • Ik doe graag mee voor mijn lieve vriendin en haar meiden..
  We vinden vast wel een plekje in de voorjaarsvakantie om er lekker op uit te gaan! Verder vermaken we de kids op het kdv en bso maar al te graag, dus ook in de voorjaarsvakantie!

 • Zou leuk zijn om te winnen. Dan kan ik 1 dag samen met mn dochter wat leuks gaan doen. Verder moet ik werken dus zijn de kids gewoon op de BSO en t KDV. Maardat vinden ze ook helemaal geweldig

 • Corinne de Graaf says:

  Leuk uitje voor de vakantie.De kinderen gaan 2 dagen bij opa en oma logeren en de andere dagen vermaken we ons wel.Een dagje dierentuin zit er zoiezo in en misschien ook wel plopsaland met deze winactie!

 • Wij hebben niet echt plannen (onze voorjaarsvakantie is ook pas een week later ) maar mijn man en ik zijn in die week allebei jarig. Dit vieren we niet behalve met onze kinderen door wat leuks te gaan doen. We hadden nog niks gepland dus dit zou echt super zijn om te winnen:)

 • Ooh het zou echt superleuk zijn om dit te winnen! We zouden graag naar Plopsaland gaan, maar zijn er helaas nog nooit geweest. Nu maar hopen dat ik win! 🙂

 • lisanne bons says:

  Ploperdeplop, dat is leuk. Wij zijn jaren gelede toen 1 van onze kinderen een enorme Bumba-fan was naar Plopsaland geweest. Ze gilde toen net zo hard als een tienermeisje voor haar favoriete boyband toen haar held op het podium kwam. Wat heb ik toen om haar gelachen. Lijkt me nu leuk om te gaan en echt wat anders te doen en te ervaren.

 • Ik doe heeeeeel graag mee voor mijn nichtje!!
  Zij is groot fan van Maya. Laatst heeft ze Maya ontmoet en toen de show was afgelopen stond ze in tranen….ze wilde Maya heel graag een kusje geven, maar Maya was al weg.

  Hopelijk is dit voor haar de kans om Maya even van heel dichtbij te zien! En voor mij natuurlijk super om lekker met mijn nichtje op pad te zijn! Natuurlijk mogen mijn neefje en vriend ook mee.

 • Heerlijk een dagje Plopsa, lijkt me wel wat!
  Op de planning staat nu twee nachtjes logeren bij opa en oma 9bij het strand, dus altijd goed!!!) en er is aan kinderfeestje gepland.

 • Ik doe heel graag mee met deze actie! Het zou super leuk zijn als we een keer een uitje naar plopsaland kunnen maken, daar droom ik al mijn hele leven van!:D

 • Oh wauw, wat een leuke winactie Fleur. Ik vind je site echt heel inspirerend en interessant. Ik kan er veel tips en tricks uit halen als moeder zijde 😉 en ik weet zeker, velen met mij! Dus ga zo door :).
  Ik zou graag meeloten voor de kaartjes, en anders weet ik zeker dat je een ander gezin hier erg gelukkig mee gaat maken.
  Groetjes, Carmen

 • Ik zou hier graag met mijn gezin naar toe gaan. We zijn in April vorig jaar in Hasslet geweest. Ik was toen zwanger en mocht bijna nergens in. Deze keer zou ik met mijn oudste in alle attracties gaan

 • Ik doe heel graag mee. We zijn 1x in Plopsa Hasselt geweest en dat was erg goed bevallen met de kinderen (elise van 6 en jarno van 4). Dus ik ben erg benieuwd naar Plopsa Coevoerden. We wonen in het Zuiden, dus we gaan ook zeker carnaval vieren deze voorjaarsvakantie en waarschijnlijk nog een keertje naar de binnenspeeltuin, bioscoop en zwemmen. Ik duim ook voor mooi (droog) weer zodat we ook lekker erop uit kunnen gaan.

 • Anneliese de Waal says:

  We gaan in de voorjaarvakantie naar het Spoorwegmuseum in Utrecht, daar willen de kinderen heel graag naar toe.

  Groetjes van,
  Anneliese de Waal

 • een dagje naar het strand. Een strand wandeling maken, en uitwaaien…. Heerlijk! En daarna met z’n allen een strand tent binnen gaan, en bij de open haard een warme chocolade melk drinken

 • Ik doe graag mee!! Wij vinden het leuk om in de voorjaarsvakantie dagjes weg te gaan naar een pretpark/dierentuin of bioscoop! Maar ook als het slecht weer is vermaken wij ons door bijvoorbeeld koekjes te gaan bakken of te gaan zwemmen 🙂 Duimen graag mee voor deze waanzinnige prijs!

 • Sonja Hubregtse says:

  Deze kans laten we niet schieten,
  Want we zouden graag in de voorjaarsvakantie van Plopsa gaan genieten.
  Plezier hebben met Bumba, Wickie en Piet Piraat,
  Schaterlachen als je kei-hard van de glijbaan gaat.
  Met de bootjes heerlijk varen en spelen in het ballenbad,
  Robin en Bas hebben zelden zo’n lol gehad.
  Spanning op de Woeste Zee,
  Daarna naar de Scheve Schuit; wie vaart ermee?
  Als laatste nog in de carrousel,
  En dan zeggen we tegen Maya de Bij vaarwel.
  Mamasliefste, wat is dit een super actie,
  Nu maar hopen op een positieve reactie!
  Verder gaan we nog naar de bios een filmpje kijken,
  welke het wordt?! dat zal nog moeten blijken 😉

 • Patricia de crom says:

  Gezellig bij oma logeren die de kids niet veel zien omdat we 1,5 uur bij elkaar vandaan wonen.hoe leuk zou het zijn samen naar Plopsa land te gaan?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.