Schoolbox Groep 1

Voor het eerst naar school? Haal gratis de Schoolbox op!

Voor het eerst naar de basisschool gaan is een belangrijk moment voor ieder kind. Zeker nu zo na de zomervakantie zijn er erg veel kindjes voor wie deze mijlpaal is aangebroken. Top1Toys laat dat niet zomaar voorbij gaan en daar kun je de Schoolbox Naar groep 1 aanvragen, vol leuke cadeautjes. Wij vroegen hem een tijdje terug aan en laten je graag zien wat er in zat.

Schoolbox Groep 1

Bij de geboorte zijn er diverse kraamboxen aan te vragen, maar ook als je gaat trouwen of samenwonen. Allemaal belangrijke momenten in je leven. Maar de eerste schooldag, hoort ook zeker in dit rijtje thuis. Daarom is er nu de Schoolbox, speciaal voor alle vierjarige die voor het eerst naar school gaan.

De Schoolbox

De Schoolbox is online aan te vragen en daarna op te halen in een van de filialen van Top1Toys. Deze speelgoedwinkels zitten overal in Nederland en de dichtstbijzijnde locatie is makkelijk te vinden via hun website. Wij kwamen een Top1Toy tegen tijdens de vakantie en vroegen meteen de Schoolbox aan.

Om de box aan te vragen vul je online de aanvraag in en binnen een paar minuten ontvang je een bevestigen van jouw aanvraag met een code waarmee je de Schoolbox kan halen. Met de code uit de e-mail in onze hand, liepen we de winkel in. Een lieve mevrouw achter de kassa, scande de code en ging meteen een doos halen voor Kleine Zus.

Unboxing

Kleine Zus moest nog wel even geduld hebben met uitpakken, want dat zouden we namelijk thuis pas doen. Hij voelde redelijk zwaar aan en bij het schudden klonk het wel alsof er meerdere cadeautjes in zouden zitten. Online had ik al gelezen dat de Schoolbox altijd gevuld is met leuke cadeautjes waar je lekker mee kan spelen en zo min mogelijk bonnetjes en flyers!

 

De inhoud kan per box verschillen. Het kan dus goed zijn dat er iets anders in jouw Schoolbox zit dan in die van ons. Daarom kan ik de inhoud gewoon laten zien, zonder de verrassing te verklappen.

In onze box zat

  • een nieuwe jojo
  • een puzzel van Finding Dory
  • Minion LEGO
  • Cars beker
  • Strijkkralen
  • Kortingsbon Plopsaland
  • suprisezakje Top1Toys

Schoolbox aanvragen

Wat vinden wij van de Schoolbox?

Ik was zelf toch wel verrast door deze leuke inhoud. Bij een gratis box moet je natuurlijk maar afwachten wat er in zit. Kleine Zus vond het een feest om de doos uit te pakken en het voelde even als Sinterklaas. De keuze van cadeautjes is leuk voor zowel jongens als meisjes. Wel vond ik de jojo misschien voor wat oudere kinderen (Grote Zus was stikjaloers op de box, maar kreeg deze jojo van haar zusje) en ook op het zakjes van de Minions staat ook eigenlijk 5+ 😉 Ook had ik misschien iets verwacht dat er in zou zitten om mee naar school te nemen, maar zeker nu in de vakantie kwamen de cadeautjes goed van pas.

Gaat je kindje al naar school, geen probleem, ook dan kan je de Schoolbox gewoon nog aanvragen. Dit kan totdat je kindje naar groep 2 gaat.

Na de unboxing

Nadat je de Schoolbox hebt opgehaald, kun je zeker ook nog terecht op de website van Mijn Schoolbox. Hier vind je namelijk nog veel meer leuke dingen, zoals de ‘Kleurwedstrijd Paw Patrol’, maar ook leuke vlogs van Femke. Hierin laat ze alle leuke en spannende dingen zien die op en rond de basisschool gebeuren. Zo geeft Femke bijvoorbeeld tips voor je eerste schooldag en laat ze zien wat je allemaal in de vakanties kunt doen.

Heb jij al van de Schoolbox gehoord?

Spread the love

28 thoughts on “Voor het eerst naar school? Haal gratis de Schoolbox op!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.