Review | Stempelen

IMG_3817[1]Op 29 mei zullen we voor de derde keer een BakfietsSale organiseren. De BakfietsSale is een markt, vergelijkbaar met een CarbootSale of kofferbakverkoop, maar dan vanuit de Bakfiets. De eerste aanmeldingen zijn al binnen en wij gaan ons de komende tijd storten op de promotie van dit evenement. De visitekaartjes zijn al binnen en de flyers worden ontworpen. Vorige maand werd ik benaderd door Bedrijfsstempels.nl voor een samenwerking en ik hoefde dus niet lang na te denken waar ik graag een stempel voor wilde ontwerpen. Deze week kreeg ik hem binnen en kunnen we nu ook gaa stempelen. Ik ben er erg heel blij mee.

 

logoDe naam Bedrijfsstempels.nl zegt het eigenlijk al wat ze doen. Stempels maken voor bedrijven. Maar dat is niet helemaal waar, want iedereen kan stempels kopen bij Bedrijfsstempels.nl. Had je namelijk al eens gehoord van geboorte stempels?

geboortestempelsEen geboorte stempel is weer eens een andere manier van een standaard geboortekaartje. Op een geboorte stempel kun je alle gegevens laten zetten die je ook op een geboortekaartje kunt lezen. Via hun website kun je zelf een ontwerp maken van een persoonlijke geboorte stempel. Op deze stempel zet je de naam, de geboortedatum, de tijd van de geboorte en het gewicht en/of lengte van de nieuwe baby. Er is keuze uit allerlei soorten lettertypes, van robuust, stoer tot lief en sierlijk.
Wanneer je tevreden zijn over het ontwerp, upload je dit ontwerp en nemen zij hem in de productie. Zo laat je gemakkelijk een mooie stempel maken voor op een uniek ontworpen geboortekaartje.
De levertijd is in de meeste gevallen 1 werkdag. Dus meteen na de geboorte en als alle gegevens bekend zijn, kun je de stempel bestellen en daarna ook heel snel de geboortekaartjes de deur uit doen. Het enige wat je namelijk zelf hoeft te doen, is de geboortekaartjes te stempelen.
Ook een leuk idee is om een stempel te maken voor uitnodigingen voor je huwelijk of een verjaardagsfeestje. Ook handig als je bedankkaartjes wilt sturen. Er zijn dus veel meer reden te verzinnen waarom je een stempel zou kunnen laten ontwerpen.
Bedrijfsstempels.nl levert niet alleen door heel Nederland maar ook door heel België (ca 2 dagen levertijd).

Ik mag van Bedrijfsstempels.nl een eigen ontworpen stempel weggeven.

De winactie is gesloten en de winnaar is geworden…

BRITT!
Gefelicieerd, de mail is naar je onderweg

Let op dat je meedoet met een emailadres die je regelmatig checkt, want als je binnen 48 uur niet reageert, trek ik een nieuw lootje.

Deze review is tot stand gekomen door middel van een samenwerking met Bedrijfsstempels.nl

Spread the love

12 thoughts on “Review | Stempelen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.