Gigi Fingerlings baby eenhoorn

Hier is Gigi, de Fingerlings baby Eenhoorn

Vorig jaar waren daar ineens de schattige Fingerlings aapjes in de speelgoedwinkels te vinden. Deze interactieve speelgoed vriendjes veroverde de harten van veel kinderen en in no-time waren ze dan ook uitverkocht. Nu wordt de Fingerlings familie uitgebreid met een nieuw vriendje Gigi, de Fingerlings baby Eenhoorn. Ik was op slag verliefd en mijn meiden ook. Gigi Fingerlings baby eenhoorn

Ik denk dat vorig jaar de Fingerling Aapjes hét decembercadeau van het jaar was. In ieder geval wel bij ons in huis. Al weken konden we niet langs een speelgoedwinkel lopen zonder even binnen te gaan kijken of de aapjes al weer beschikbaar waren. Toen er uiteindelijk toch eentje in de zak van Sinterklaas bleek te zitten, waren de meiden door het dolle heen. Je kunt je dus wel voorstellen hoe hun reactie was toen Gigi opeens in een doosje werd afgeleverd door de postbode 😉

Fingerlings

Fingerlings zijn lieve interactieve vriendjes, die zeer speels en een tikkeltje ondeugend zijn. Ze winden je letterlijk om je vinger met hun knipperende oogjes. Ook draaien hun hoofdjes vrolijk in het rond en maken ze meer dan 40 verschillende, leuke geluidjes. Het zijn daardoor nét echte huisdiertjes. Zo kirren ze het uit als je ze aan hun staart rondzwaait. Ze geven kusjes, maar laten ook scheetjes. Door hun realistische geluiden, hun krullende staart en handjes die je vinger vastpakken zijn ze levensecht. Gigi heeft ook nog lange manen en een mooie krulstaat in regenboog kleuren. Deze kun je ook nog mooi kammen en vlechten.

Spelen met je Fingerlings Baby Eenhoorn (en aapjes)

 • Tik op hun hoofdje; de Fingerlings hebben twee speciale sensoren op hun hoofdjes. Tik een of twee keer aan weerszijden om verschillende de verschillende geluidjes te activeren!
 • Hang ze ondersteboven; Ook Gigi houdt, net als de kleine aapjes ervan om onderste boven te hangen aan haar staart. Kijk wat er gebeurt als je haar wereld op zijn kop zet. (Hint: ze kunnen hysterisch lachen!)
 • Aai ze; je kan haast niet anders dan houden van deze huisdiertjes. Helemaal als je aait over hun hoofdje. Ze geven dan zachte koeren geluidjes en liefdevolle blikken. Je bent op slag verliefd.

  • Geef ze handkusjes; Blaas kusjes naar je Fingerlings baby eenhoorn en ze zal schattige kleine knuffelgeluiden maken. (Tenzij je het laat niezen. Hatsjoe!)
  • Foei; Leg je handen over beide sensoren en druk zacht. Nu komt de ondeugende kant van je Fingerling naar boven (BURP!) Probeer dit ook eens als ze ondersteboven hangt…
  • Laat ze praten; de Fingerlings zijn praatgrage vriendjes. Ze kunnen meer dan 40 verschillende geluiden maken en ze reageren anders als ze met de goede kant naar boven, ondersteboven of liggend liggen voor een dutje. Wees creatief en activeer ze allemaal!
 • Wieg ze in slaap; Baby eenhoorns en aapjes hebben hun middagslaapje hard nodig. Wieg ze in je handen, laat ze in slaap vallen en kijk hoe ze afdrijven naar dromenland … en maak allerlei schattige slaperige geluiden terwijl ze het doen!
 • Geef ze houvast;  Gigi is een knuffelbaar diertje en houdt ervan om zich aan dingen te hechten. Laat ze je vinger vasthouden, de zijkant van je notitieblok of zelfs een rietje of stift. Ze zullen zich veilig en zeker voelen omdat ze dicht bij je in de buurt zijn!
 • Laat ze zingen; Hier is een leuke kleine truc: klap twee keer in je handen en de Fingerlings beginnen allemaal (als je er meerdere heb tegelijker tijd) te zingen. Do-re-mi-fa-so-la-ti-do!

Naast de aapjes en nu ook de Fingerlings Baby Eenhoorn, zijn er ook speciale Gymtoestellen verkrijgbaar. Hierin kun je deze interactieve huisdiertjes lekker laten klimmen, spelen of even onderste boven hangen voor een middagdutje

Wat vinden wij van Gigi, de Fingerlings baby Eenhoorn

Wij zijn massaal verliefd te worden op Gigi. Omdat beide meiden al een Fingerlings aapje hebben, is Gigi mijn huisdier. Zo kunnen de meiden er samen meespelen, zonder ruzie. Leuk is om te zien hoe de Fingerlings ook samen met elkaar communiceren en samen gaan zingen als je in je handen klapt.

Fingerlings baby EenhoornOp de staat dat Fingerlings zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Maar ik denk dat ook jongere kinderen hier uren zoet mee zullen zijn. Er zitten geen kleine onderdelen aan dit speelgoed. Mogelijk dat jongere kinderen de handelingen om de geluidjes te krijgen moeilijk vinden, maat dat ondervinden ze spelende

moeders opgelet; als je kind met een Fingerling speelt, wil je er zelf waarschijnlijk ook één!

De Fingerlings baby Eenhoorn is exclusief beschikbaar bij bol.com voor €19,95

Psstt! Gigi zal ook niet alleen blijven! Haar vriendinnetjes Gemma (roze eenhoorn) en Alika (paarse eenhoorn) zullen spoedig ook naar Nederland komen.

Spread the love

35 thoughts on “Hier is Gigi, de Fingerlings baby Eenhoorn

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.