Ted & het Geheim van Koning Midas

Egypte is bij ons thuis een steeds terugkerend thema. Mijn oudste dochter speelt over een paar weken de musical Mummie de Dummy op school en deze week gaan ze ook een bezoekje brengen aan het Museum  van Oudheden. Heel goed, want van de zomer had ze zelf de diagnose gesteld dat ze een Egypte-fobie heeft, ze vindt Mummies nogal eng. Toch werd er heel enthousiast gereageerd, toen ik zie dat ze waarschijnlijk dan ook niet naar de premiere van de film Ted & het Geheim van Koning Midas wilde. De trailer had ze al gezien en het leek haar juist een hele leuke film. Hopelijk is de Egypte-fobie nu een beetje over. Zou jij ook wel naar de premiere willen? Dat kan! Ik mag namelijk 4 premiere kaarten weggeven!

Ted & het Geheim van Koning MidasHet verhaal

Ted Stones reist naar Las Vegas voor een presentatie van archeologe Sara Lavroff. Ze heeft bewijs gevonden van het bestaan van de Halsketting van Midas, de mysterieuze koning die volgens de mythe alles wat hij aanraakte in goud liet veranderen.

  

De hereniging met Sara wordt verstoord wanneer een rijke slechterik haar ontvoert, om zo de talisman te vinden die oneindige rijkdom kan brengen. Samen met zijn vriendjes Belzoni de papegaai en Bieber de hond begint Ted aan een reis rond de wereld om Sara te redden.
Onderweg ontmoet hij nieuwe vrienden… maar ook nieuwe vijanden!

      

Ted & het Geheim van Koning Midas is een vrolijke animatiefilm met een Nederlands gesproken versie.

Genre: animatie, familiefilm
Duur: 85 min.
Kijkwijzer: Mogelijk schadelijk tot 6 jaar Angst Geweld
Website: www.tedenhetgeheimvankoningmidas.nl

Stemmencast: Jan Kooijman (Ted) en Yvonne Coldeweijer (Sara), Pip Pellens (Tiffany), Charly Luske (Rackham), Murth Mossel (Schurk) en Ferry Doedens (Collega van Ted)

Ted & het Geheim van Koning Midas draait vanaf 14 februari in de Nederlands gesproken versie in de bioscoop, in 3D.

Win 4 premiere kaarten Ted en het geheim van Koning Midas is gesloten

Wil jij ook naar de feestelijke premiere van deze leuke film? Dat kan! Ik mag namelijk 4 kaartjes voor de Premiere op 11 februari weggeven. Deze familiepremiere zal plaatsvinden in Pathé Arena in bijzijn van de Nederlandse stemacteurs. De inloop is om 10.00 en het programma start om 10.30 uur

GEFELICITEERD

De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 24 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.

Wil je ook meedoen aan andere winacties? Kijk dan snel in het lijstje met de Leukste winacties in Bloggersland

Spread the love

38 thoughts on “Ted & het Geheim van Koning Midas

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.