Let's go & party met de BigBen Party Speaker Lite

De komende tijd zullen er veel feestjes gevierd worden. Van kerstborrels op het werk tot een nieuwjaarsborrel bij de buren. En waar een feestje gevierd wordt, hoort natuurlijk ook een gezellig muziekje. Met de BigBen Party Speaker Lite kun je dan zeker wel een feestje bouwen. Deze bluetooth speaker heeft namelijk ingebouwde lichteffecten en een microfoon! So let’s go & party!

BigBen Party Speaker Lite

Kerst- en Oud&Nieuwfeestjes staan er wel een beetje om bekend dat ze erg gezellig kunnen worden. En lekker hapje, een bubbelwijntje, maar wat zeker niet mag ontbreken is de muziek. Of het nu kerstliederen zijn of gouwe ouden, als je maar lekker kan dansen en meezingen. Dit jaar vieren wij dan ook feest met de BigBen Party Speaker Lite.

Party Speaker Lite

De Party Speaker Lite is de nieuwe bluetooth speaker van Big Ben. Een merk wat de afgelopen jaren mee is gegroeid met mijn dochters. Hun eerste draagbare Karaoke CD-Speler was van BigBen en op het bureau van mijn oudste dochter staat de mooie Lumin’us Eenhoorn speaker. De Party Speaker Lite is een mooie opvolger, die ze dit jaar onder de kerstboom zullen vinden en menig feestje zal opfleuren.

Speaker

De Party Lite is bovenal een lichte, draadloze speaker, met een totale output van 50 watt. Hiermee kun je een klein tot middelgrote feestjes met gemak voorzien van muziek! Door middel van bluetooth connect heel simpel je telefoon of tablet met deze speaker via bluetooth. Zo knalt binnen no time je favoriete muziek door de speaker. Naast bluetooth is het ook mogelijk om MP3’tjes afspelen via de 3,5 mm aux-in kabel aansluiten, de USB-aansluiting en met SD-kaartjes via de kaartlezer.

Opladen

Wel moet je de Party Speaker Lite zo af en toe opladen. Als de accu volledig is opgeladen heb je er zeker 4 uur plezier van. De 1200mAh batterij is gemakkelijk op te laden via de meegeleverde micro-USB. Prettig is ook dat wanneer je telefoon leegraakt tijdens het feestje, je deze eenvoudig aansluit op de speaker via de usb-ingang en laad je hem op.

Lichteffecten

Zoals je van BigBen wel gewend bent is ook de Party Speaker Lite niet zomaar een speaker. De speaker heeft namelijk een paar kleurrijke lichteffecten. Zodra je hem aandoet, verandert hij van groen naar blauw en weer naar rood. Op de klanken van de muziek zal hij steeds van kleur veranderen. Wil je een wat ingetogener feestje geven, dan kun je dit ook uitzetten.

Overal mee naar toe

De speaker is heerlijk draadloos en kun je dus overal mee naar toe nemen. Misschien niet in je jaszak, want met de afmeting van 30x14x18 cm is hij zeker geen kleine jongen. Gelukkig zit er bovenop de speaker een handig handvat, zodat je hem toch makkelijk kunt meenemen.

Karoake

Een goed feestje eindigt met een Karaoke. Dus heb jij zangtalent, dan kun je deze ten gehore brengen via de microfooninput én een bijgeleverde microfoon. Zo kun jijzelf óf samen met al je vrienden gezellig meezingen met de muziek. Als dat geen feest is…

BigBen Party Speaker Lite

Deze multifunctionele draadloze Party Speaker Lite is een must voor iedereen die regelmatig muziek wil luisteren én zo af en toe ook wel houdt van een feestje. En of dat feestje een succes wordt… Aan het licht en het geluid ligt het niet.

De BigBen Party Speaker Lite is verkrijgbaar in zwart, wit en blauw, maar ook in Mini-, Pro- en ProPlus-variant.

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.