Review | Lumin’us Eenhoorn luidspeaker van Bigben Interactive

Review | Lumin’us Eenhoorn speaker van Bigben Interactive

Hoe lekker is het om je als tiener even terug te trekken op je eigen kamer en dan (heel hard) naar je eigen muziek te luisteren! Om die reden stond er een speciaal kerstcadeautje onder de kerstboom voor Grote Zus. Zij kreeg namelijk een Lumin’us speaker van Bigben Interactive voor op haar kamer. Natuurlijk was deze in de vorm van de populaire eenhoorn, maar het assortiment is flink uitgebreid dit afgelopen najaar. Van een schattige dino, tot een stoere raket en van een cactus en ananas tot een gewaagde schedel. Of dit cadeau van de Kerstman in de smaak viel, lees je vandaag.

Review | Lumin’us Eenhoorn luidspeaker van Bigben Interactive

Het hoort een beetje bij de pubertijd dat je muziekkeuze niet helemaal meer gelijkloopt met die van je ouders. Maar ook vind je het op die leeftijd wel lekker om jezelf een beetje af te sluiten van de rest en lekker tijd op je kamer door te brengen, alleen of met je vriendinnen. Eén van de cadeautjes op het verlanglijstje van onze tiener was een mooie koptelefoon, maar daarmee kun je niet lekker samen met je vriendinnen naar jullie favoriete boyband luisteren. De draadloze, verlichte Lumin’us speakers van Bigben Interactive zijn dan ook niet alleen een mooie blikvanger in elke kamer, maar vervullen deze taak dan ook prima.

Via de Bluetooth®- en USB-aansluiting kunnen alle favoriete nummers probleemloos worden afgespeeld vanaf je telefoon. Maar deze speaker heeft ook nog eens liefst 9 verschillende kleuren en diverse lichteffecten. Met de bijgeleverde afstandsbediening creëer je in een handomdraai de perfecte sfeer. Omdat je de speaker kan opladen, is hij draadloos en ben je niet aan een plek gebonden om naar je muziek te luisteren. Een opgeladen Lumin’us geeft 8 uur muziekplezier.

Iedereen kan zijn of haar perfecte Lumin’us vinden tussen alle beschikbare modellen. Natuurlijk is er de serie van vorig jaar: beer, konijn en hart. Daarnaast is het assortiment dit jaar uitgebreid met de volgende modellen: eenhoorn, dino, hond, cactus, ananas, raket en schedel.

Wat vonden wij van de Lumin’us Eenhoorn luidspeaker van Bigben Interactive?

De verrassing was al groot dat de Kerstman toch nog was langsgekomen, maar de inhoud van het cadeautje nog veel meer. De Lumin’us speaker van een behoorlijke grote, dat hij zeker opvalt in de kamer. Daarbij zijn mijn meiden natuurlijk groot fan van alles in de vorm van een eenhoorn. De speaker werd dan ook snel opgeladen voor gebruik. Uiteraard worden alle kabeltjes daarvoor meegeleverd.

Een gebruiksaanwijzing is niet echt nodig, want de kinderen hebben al snel door hoe het werkt. Alleen bij de eerste keer, om hem te verbinden met de Bluetooth op de telefoon, werd papa even ingeschakeld. Vanaf dat moment wordt de eenhoornspeaker overal mee naar toegenomen. Van de slaapkamer naar de badkamer, naar de woonkamer en mee naar haar vriendinnetje. De speaker weegt bijna niets en stootproof, dus makkelijk mee te nemen.

 

Met de afstandsbediening kun je de kleur veranderen, kiezen voor een effect of de lamp dimmen. Maar natuurlijk kun je er ook het volume van de muziek mee regelen en door je nummers skippen. Al doe je dat eigenlijk sneller op je telefoon. De luidspeaker zelf heeft wel een aan/uit knop, twee USB-aansluitingen om de lamp op te laden en om je telefoon op aan te sluiten (als je geen Bluetooth wilt gebruiken) en een AUX-ingang voor je koptelefoon. Maar voor de lichteffecten heb je echt de afstandsbediening nodig, dus raak deze niet kwijt. Wellicht zou een Lumin’us App nog een mooie toevoeging zijn.

De Luminus speakers zijn hier verkrijgbaar vanaf €43

Samenwerking

 

Spread the love

3 thoughts on “Review | Lumin’us Eenhoorn speaker van Bigben Interactive

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.