Grizzy en de Lemmings

Grizzy en de Lemmings komen terug op Boomerang

Naast alle YouTubefilmpjes kijken mijn meiden ook graag naar de zender Boomerang. Hier worden verschillende tekenfilmseries uitgezonden, waar ik als kind ook graag naar keek. Denk daarbij aan Kidshelden zoals Bugs Bunny, Pink Panter, Tom & Jerry en Scooby Doo. Maar ook zijn er series die voor mij ook helemaal nieuw zijn, zoals Grizzy en de Lemmings. Vanaf 21 januari starten er weer nieuwe afleveringen. Ter ere daarvan mag ik nu 2x een mooi Boomerangpakket verloten.

Grizzy en de Lemmings

Grizzy en de Lemmings

Grizzy heeft alles wat een beer nodig heeft om blij te zijn. Net als alle andere beren is zijn enige doel in het leven vissen en dutjes doen op de rotsen. De lemmings zijn een stam van rond de veertig identieke individuen. Op het eerste gezicht zien ze eruit als schattige en vreedzame knuffelbeestjes, maar..

 

Terwijl Grizzy het zichzelf makkelijk heeft gemaakt in het huis van de boswachter midden in de Canadese bossen, laten de Lemmings hem maar niet met rust. In de nieuwe Grizzy en de Lemmings afleveringen zetten de op het eerste gezicht schattig en onschuldig lijkende Lemmings de boel weer op zijn kop. Het huis wordt omgetoverd tot een waar pretpark door de Lemmings, die Grizzy maar niet met rust willen laten.

Kijk vanaf 21 januari iedere dag naar de nieuwste afleveringen van Grizzy en de Lemmings om 14:00 uur bij Boomerang.

Winactie Grizzy en de Lemmings op Boomerang

Vanwege het nieuwe Grizzy en de Lemmings seizoen mag ik 2x een Boomerangpakket weggeven met daarin; Boomerangmagneten, Boomerangnotebook, Looney Tunes Etuiset en een Boomerangbroodtrommel.

  • Laat een reactie achter onder deze blog dat je meedoet en vertel mij welk serie op Boomerang jullie graag zien.
    Laat een geldig e-mailadres achter, zodat ik je kan mailen als jij de winnaar bent.
  • Like Mama’s Liefste op Facebook Instagram Twitter Bloglovin. Dit is niet verplicht, maar wordt wel zeer gewaardeerd. Indien je een foto / tag achterlaat op Facebook, dan zal ik een extra lootje in de hoge hoed doen met jouw naam.
  • De winactie loopt t/m 22 januari. De winnaar wordt in de week erna bekendgemaakt. Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Samenwerking

 

Spread the love

26 thoughts on “Grizzy en de Lemmings komen terug op Boomerang

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.