BATCAVE MOVIE STUDIO

Word zelf Batman in de Batcave Movie Studio op Utrecht Centraal

Batman is weer terug van weggeweest en dat zullen we weten! Vanaf 8 februari is de nieuwe bioscoopfilm LEGO Batman te zien, maar dit weekend kun je al gratis een exclusief bezoekje brengen aan de Batcave Movie Studio op Utrecht Centraal. De Batcave Movie Studio opende afgelopen woensdag en wij mochten als eerste een kijkje gaan nemen. Een ding is duidelijk; Batman gaat weer een hele nieuwe generatie vermaken.

BATCAVE MOVIE STUDIOAfgelopen woensdag konden mijn meiden niet wachten tot de schoolbel ging. We mochten namelijk namens Marstyle aanwezig zijn bij de opening van de Batcave Movie Studio. En alsof dat nog niet genoeg was, mochten we aansluitend ook nog als een van de eerste in Nederland de nieuwe LEGO Batman film zien, samen met de stemmencast. We haasten ons dus snel naar het station om de trein naar Utrecht te nemen.

Batcave Movie Studio

De Batcave is te vinden naast perron 9 in de stationshal van Utrecht Centraal. We waren er eigenlijk veel te vroeg. Hierdoor moesten best nog wel een tijdje wachten in de koude stationshal. Gelukkig waren de meiden zo enthousiast dat ze met rondjes rennen door de hal, zichzelf wel warm hielden.

Batcave Movie Studio Batcave Movie Studio

Het voordeel van te vroeg zijn is dat we hierdoor wel helemaal vooraan stonden en als eerste naar binnen mochten. Daar was het lekker warm en kregen we wat limonade en een mooie cupcake. Ook kregen de meiden een nummertje om de Batcave Movie Studio te bezoeken, nummer 2!

Batcave Movie Studio Batcave Movie Studio

Natuurlijk moesten we eerst even even op de onthulling wachten. Patrick Martens ontving Gerard Ekdom en Dennis Weening hiervoor op podium. Zij vertolken de stemmen van Batman en de Joker. Na een druk op de knop viel je doek en mochten we de Batcave Movie Studio bezoeken.

Batcave Movie Studio Batcave Movie Studio

Batcave Movie Studio

Batcave Movie Studio Batcave Movie Studio

In de Batcave je een heuse Batman Action Movie opnemen. Je mag je verkleden als Batman of Bat Girl en daarna een parcours afleggen. Een medewerker maakt daar foto’s van, die je thuis gestuurd krijgt. Maar je kunt er ook terecht om met LEGO te spelen of een van de computer spelletjes

Batcave Movie Studio Batcave Movie Studio

Batcave Movie Studio Batcave Movie Studio

De meiden vermaakt zich prima de rest van de middag prima, want naast de Batcave staan er ook diverse tafels waar met LEGO kunt spelen. Ook staan er computerzuilen om lekker te gamen.

Batcave Movie Studio Batcave Movie Studio

De Batcave Movie Studio is alleen dit weekend nog te bezoeken
Zaterdag: 08.30 – 20.00 uur
Zondag: 10.00 – 18.00 uur
Toegang is gratis

Spread the love

One thought on “Word zelf Batman in de Batcave Movie Studio op Utrecht Centraal

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.