Pokémon DLC; The Hidden Treasure of Area Zero

Pokémon DLC; The Hidden Treasure of Area Zero

Bereid je voor op een nieuwe, opwindende uitbreiding voor Pokémon Scarlet en Pokémon Violet: “Pokemon The Hidden Treasure of Area Zero”. Deze extra uitbreidingsbundel biedt je de kans om je avontuur nog dieper te beleven en dieper in de wonderlijke wereld van Pokémon Scarlet en Pokémon Violet te duiken. Vorige week verscheen er al het eerste deel; De Teal Masker. Deel 2: De Indigo Disk kun je later in de winter van 2023 verwachten.

Pokémon DLC; The Hidden Treasure of Area Zero

Deze DLC voor jouw Pokémon Scarlet– of Pokémon Violet-game geeft je toegang tot twee nieuwe uitbreidingsverhalen. Het eerste deel, genaamd “De Teal Mask,” en het tweede deel, “De Indigo Schijf,” vormen samen een aaneengeschakeld verhaal, hoewel ze in twee afzonderlijke delen zijn opgedeeld. Ontdek hoe deze twee delen met elkaar verweven zijn en beleef een episch avontuur dat de wereld van Pokémon Scarlet en Pokémon Violet verder verkent.

Deel 1: The Teal Mask

Pokemon The Hidden Treasure of Area Zero Deel 1: The Teal Mask

Ga mee op dit avontuurlijke schoolexcursie naar het magische Land of Kitakami, waar aan de voet van een majestueuze berg vriendelijke bewoners hun thuis hebben. Trek in traditionele jinbei-outfits en maak kennis met nieuwe vrienden en Pokémon terwijl je de intrigerende geheimen van de rijke folklore van dit gebied onthult. Bovendien zul je worden voorgesteld aan Okidogi, Munkidori en Fezandipiti – drie Pokémon die diep worden gerespecteerd door de dorpelingen als de ware helden die Kitakami in vervlogen tijden hebben beschermd. En vergeet niet de Legendarische Pokémon Ogerpon te ontdekken, met zijn mysterieuze masker dat zowel angst als bewondering opwekt!

Pokemon The Hidden Treasure of Area Zero Deel 1: The Teal Mask

.

Deel 2: De Indigo Disk – geplande winter 2023

Pokemon The Hidden Treasure of Area Zero Deel 2: De Indigo Disk

Stap binnen in het pas opgerichte Blueberry Academy en ervaar het avontuurlijke leven als uitwisselingsstudent in dit unieke instituut. Hier, diep onder de oceaan, draait alles om Pokémon-gevechten. Maak kennis met de legendarische Pokémon Terapagos en bewonder zijn schitterende glinsterende aura! Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring vol spanning en magie.

Belangrijk om te weten

  • Deel 1: Het Teal Mask kun je pas starten, als je met de schattenjacht in Pokémon Scarlet of Pokémon Violet begonnen bent. Het begin van de Treasure Hunt vindt plaats na ongeveer 3uur gameplay, maar dit kan per individuele gameplay-tijd variëren.
  • Deel 2: The Indigo Disk begint pas als je het einde van je Pokémon Scarlet- of Pokémon Violet-spel hebt bereikt en het hoofdverhaal van Deel 1: The Teal Mask hebt voltooid.

.

Extra speciale aankoopbonussen bij The Hidden Treasure of Area Zero

Je ontvangt bij de bij aankoop van het Pokémon Scarlet + The Hidden Treasure of Area Zero of Pokémon Violet + The Hidden Treasure of Area Zero bundelpakket.ook extra speciale aankoopbonussen;

100 Poké Balls

Om deze Poké Balls te claimen, hoef je alleen maar je Nintendo Switch te verbinden met internet en je gebruikersprofiel te koppelen aan een Nintendo-account. Binnen ongeveer 1 tot 1,5 uur speeltijd krijg je toegang tot de Mystery Gift-functie en kun je de code invoeren. Geniet van je avonturen en maak optimaal gebruik van deze speciale bonus!

Nieuwe Uniform Set

Wanneer je The Hidden Treasure of Area Zero koopt, kun je een nieuwe uniformset claimen, met uniformen voor de lente, zomer, herfst en winter die je in één keer kunt gebruiken.

Pokemon The Hidden Treasure of Area Zero Uniform set

Vroegboekkorting The Hidden Treasure of Area Zero: Hisuian Zoroark

Als je The Hidden Treasure of Area Zero voor 31 oktober 2023 koopt in de Nintendo E-shop kun je een Hisuian Zoroark krijgen in Pokémon Violet wiens Tera Type Dark is en wie weet een zet die hij normaal niet kan leren!

Lees ook: New Pokémon Snap – basis uitleg en tips

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d