Persoonlijke cadeaus en versieringen voor de feestdagen

Gezellig, de feestdagen komen er weer aan. Voor ons betekent dat fijn met de familie samen zijn, lekker eten en natuurlijk worden er pakjes uitgedeeld. Dit jaar organiseren we een lunch bij ons thuis. Is het voor jou, net als voor ons, ook altijd alleen weer een gedoe om te bedenken hoe je de tafel origineel kunt dekken? En natuurlijk welke verrassende cadeaus je voor iedereen gaat kopen? Graag geven we tips voor persoonlijke cadeaus en versieringen, tafeldecoratie en presentjes voor de feestmaand december.

persoonlijke cadeaus en versieringen voor de feestdagenAls je een etentje gaat organiseren, is het natuurlijk belangrijk om te zorgen dat je familie en vrienden dit weten. Hoe leuk is het om ze een gepersonaliseerde uitnodiging te sturen. Verschillende bedrijven zijn gespecialiseerd in digitaal printen en kunnen op een creatieve manier een eigen design afdrukken. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij Drukzo. Je kunt zo rustig vanachter je eigen computer een bestelling plaatsen en de tijd nemen om een geschikt ontwerp te maken.

Gepersonaliseerde tafeldecoratie

Voor de Sinterklaas-lunch of het Kerstdiner is een sjiek aangeklede tafel natuurlijk een must. Bij het opdekken kun je voor iedere gast een speciaal ontworpen menu klaar leggen. Laat deze afdrukken en lamineren bij een online printer waardoor de gasten deze ook kunnen bewaren. Door te kiezen voor een professionele partij en niet thuis te gaan printen, zorg je voor een topkwaliteit op mooie dikke, glanzende materialen. Verder zijn placemats met eigen designs leuk om de tafel te verlevendigen. Je kunt bijvoorbeeld je kids een tekening laten maken en die laten afdrukken op placemats. Niet alleen zorgen ze voor een originele decoratie, ze hebben ook een praktische kant en beschermen tegen vlekken. Met kinderen aan tafel is dit iets waar je graag rekening mee wilt houden. En wil je helemaal in stijl blijven dan kun je ook eigen glaswerk laten bedrukken.

Cadeaus voor de gasten

Misschien schenken jullie cadeaus aan elkaar met de feestdagen of wil je al je gasten een blijvende herinnering geven aan de gezellige tijd samen. Om eens iets anders te kopen dan een douchegel of een paar sokken, kun je ook gepersonaliseerde producten voor in huis laten drukken. Denk hierbij eens aan een kussen voor op de bank met een print van een schilderij gemaakt door je kinderen of een fotoblok met een lieve foto van de familie. Hoe trots zullen opa en oma zijn als ze een mooi eigen gemaakt kunstwerk van hun kleinkinderen kunnen tonen.

En, hebben we je kunnen inspireren om van de feestdagen iets bijzonders te maken met persoonlijke cadeaus en versieringen? Veel plezier alvast.

–> lees ook Sinterklaas cadeautjes met je eigen naam

Spread the love

14 thoughts on “Persoonlijke cadeaus en versieringen voor de feestdagen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.