Sint cadeautjes met je eigen naam

Sinterklaas cadeautjes met je eigen naam

Een van de leukste cadeautje om te geven, vind ik zelf altijd cadeautjes met je eigen naam. Deze cadeautje hebben net een extra touch. Zeker wanneer er meerdere cadeau’s worden geven, zoals in de kraamtijd of tijdens de decembermaand, springen deze er echt uit. Omdat de technologie tegenwoordig voor niets staat, is het toevoegen van een naam of andere persoonsgegeven een fluitje van een cent. Hierbij een paar leuke ideetje. 

Sint cadeautjes met je eigen naam

Gepersonaliseerd boek

Er zijn heel veel verschillende boeken verkrijgbaar waar je de naam van je kind in kan laten zetten. Zelfs in  boeken met de bekenste kinderhelden kun je met een eigen rolletje bestellen. De kinderen vinden het dan ook heel speciaal dat hun naam genoemd wordt. Zo hebben wij een boekje van Woezel en Pip met de naam van Grote Zus voor het vogeltje. Tot op de dag van vandaag, denken de meiden dat dit vogeltje ook echt zo heet.

Gepersonaliseerd Woezel en Pip

Een van mijn eigen favoriete voorleesverhalen is Wat een Pech, mijn Naam is weg. In dit boek gaat een meisje (of jongen) op zoek naar letters en komt langs allerlei spannende personages om uiteindelijk de letters te vinden van de naam van mijn dochter. Het is erg leuk geschreven in rijm vorm en bij het samenstellen kun je soms ook zelf het karakter bij de letter uitzoeken.

Een Handig cadeautje

Naam Label

Een ideaal cadeautje om te geven en krijgen zijn misschien wel naamlabels. Deze labels komen vaak goed van pas om te plakken op de spullen die mee naar school op de sportclub gaan. Naast je naam kan je vaak ook kiezen voor extra tekst zoals je telefoon nummer of website. Recent heb ik voor mij blog nog een setje laten maken bij MyNametags. Hou mijn blog goed in de gaten, want binnenkort zal ik ook zo’n leuk setje weggeven!

 

Gepersonaliseerde sleutelhanger

Sleutelhangers met naam

In mijn blog over Schoencadeautjes vorige week, noemde ik ze ook al, deze leuke persoonlijke naamsleutelhanger met gelukspoppetje. Ze worden met de hand gemaakt en dus zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kan kiezen voor elke naam of persoonlijk woord van max. 7 letters. Ze hebben een enorm assortiment met gelukspoppetjes om uit te kiezen. Vanaf €1,50 heb je al een erg leuk, klein en heel persoonlijk schoencadeautje.

.

Sieraad met naam

De meeste cadeautjes die ik tot nu toe op in mijn cadeautip blogs voorbij hem laten komen, zijn voor de kids en af en toe voor de papa’s. Natuurlijk moeten wij onszelf als moeders ook niet vergeten. Ondanks, en misschien wel juist omdat, wij vaak alle cadeautjes met de Sint en Kerstman regelen, ook uit te kijken voor iets speciaals. Bij Kaya Sieraden vind je een heleboel mooie sierranden voor de mama’s, die je kan laten voorzien van de naam van je kinderen. Denk bijvoorbeeld aan een mooi ketting of armband. Zelf hoop ik dit jaar op een ring met geboortestenen van mijn dochters (hint hint hint).

Mijn eigen kerstbal

Na de Sint komt de kerst, dus al langzaam aan komen we ook al in de kerststemming. Deze persoonlijk kerstballen, zijn dan ook een superleuk cadeautje om te krijgen met Sinterklaas. In de speciale 3D printshop van Cre8 kun je special Naamkerstbal (Ø 9 cm) vinden. Bepaal helemaal zelf welke naam er in de kerstbal komt en kies uit de 5 kleuren; wit, goud, groen, rood plexiglas en berken multiplex. Zo heb je voor iedereen een zeer uniek cadeau deze kerst! De kerstbal wordt geleverd in een mooie geschenkverpakking. 

Winactie Naamkerstbal naar keuze is gesloten

Gefeliciteerd

Winnaar Naamkerstbal

De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.

Doe ook mee aan de winactie van gisteren en maak kans op Nom Num Nagellakmaker

Samenwerking

Spread the love

37 thoughts on “Sinterklaas cadeautjes met je eigen naam

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.