Sinterklaas Winacties

Sinterklaas Winacties op Mama’s Liefste

Hier bij Mama’s Liefste zijn we al echt helemaal in de Sinterklaas stemming. De afgelopen dagen heb je al meerdere cadeautip posts voorbij zien komen, veelal ook met een leuke Sinterklaas winacties. Omdat ze allemaal op 25 november af lopen, heb ik ze nog even voor je op een rijtje gezet. Vandaag en morgen kun je nog meedoen met de Sinterklaas winacties en op zondag trek ik de winnaars en wie weet trek ik jou wel. Er zijn al een winnaar getrokken, zoals bij voorbeeld voor de Vtech Hop. benieuwd of jij dat bent, kijk dan snel onderaan deze blog!

Sinterklaas Winacties

#1 My Little Pony Canterlot en Seaquestria kasteel

Ik begon deze winweek meteen maar goed met het My Little Pony Canterlot en Seaquestria kasteel.Dit kasteel komt uit de nieuwe bioscoopfilm van My Little Pony en is een flinke. Hij is namelijk 73 cm hoog, heeft een lift en glijbaan voor de pony’s. Samen met het kasteel krijg je er Queen Novo en Spike de kogelvis ook bij en 32 accessoires. Een supercadeau dus voor de Sint

Meedoen kan hier en nog t/m 25 november

#2 De Reis van 5 

Met het spel De Reis van 5, mogen kinderen spelen met hun eten. Door als echte piraat op een spannend rondreis over de wereld te gaan, leren kinderen spelenderwijs kennismaken met groenten- en fruitsoorten, waar ze misschien niet zo dol op zijn, in eerste instantie. Door alles toch te proberen, kunnen ze gouden muntstukken verdienen, die ze dan weer kunnen sparen voor een mooie beloning. Echt iets voor jou en je kinderen om de sfeer aan tafel wat te verbeteren? Ik mag een spel twv €49,95 weggeven.

reis van 5 inhoud

Meedoen kan hier en nog t/m 25 november

#3 De Leukste Sint Hits

Bij de voorbereidingen op het Sinterklaasfeest horen natuurlijk ook de Sinterklaas liedjes. Op cd De Leukste Sint Hit 2017 staan 6 nieuw geschreven Sinterklaasliedjes van Mylène & Rosanne, PAS Piet, Sita, Ernst en Bobbie, Raak! en Dave Dekker. Daarnaast hebben deze artiesten ook de oude bekende songs in een nieuw jasje gestoken en zijn er drie klassieke Sinterklaasliedjes van Kinderen Voor Kinderen aan het album toegevoegd. Een ideaal cadeautje om deze dagen in je schoen te vinden.

De Leukste Sint Hits

Meedoen kan hier en nog t/m 25 november

#4 Mijn eerste Denksport pakket

Nog zo’n leuk Schoencadeautje zijn deze nieuwe puzzelboekjes uit de serie Denksport junior. In dit pakket zitten 2 uitgave, namelijk de Mijn eerste Woordzoeker en de Mijn eerste Sudoku. Deze boekjes zijn niet alleen leuk om te maken en voor de ontspanning. Zo zitten er in Mijn eerste Woordzoeker, naast de standaard woordzoekers, ook een paar verhaalwoordzoekers tussen, waarbij begrijpend lezen ook nog ongemerkt getoetst wordt.

Denksport junior

Meedoen kan hier en nog t/m 25 november

#5 Dooky

Voor sommige zal dit de eerste Sinterklaas zijn die ze vieren. Omdat de meeste baby’s zelf nog geen verlanglijstje hebben, geef ik je in deze posts een paar leuke tips om aan deze first-timers te schenken. Daarbij ook een paar cadeau-tips voor de kersverse ouders. Zoals bijvoorbeeld een Dooky & Blanket. Dit handige setje voor in de kinderwagen of Maxi Cosi is echt een must-have. Het schermt je kindje namelijk tegen zon, regen, wind, sneeuw en licht. Ik mag een daarom ook een Dooky naar keuze weggeven.

Dooky & Blanket Dooky

Meedoen kan hier en nog t/m 25 november

#6 Krijtstift Raamtekening 

Nu de Sint en zijn Pieten weer in het land zijn, hebben wij al de nodige voorbereidingen getroffen om ons huis er extra feestelijk uit te laten zijn. Zo hebben we een schoorsteen klaar staan, hanger er slingers voor de ramen en hebben we ook dit jaar weer een krijtstiftraamtekening van Ceciel_Maakt op het raam getekend. Ik mag er ook zo’n mooie weggeven en is zijn meerdere keuze beschikbaar.

Raamtekening Wie zoet is krijgt lekkers

Meedoen kan hier en nog t/m 25 november

#7 ABC- Cijfer-, en Dierenpuzzels van Cre8

Voor de nieuws- en leergierige peuters en kleuters zijn er ook dit jaar weer veel leuke cadeautjes te bedenken. Zo kun je in de 3D printshop van Cre8 vind je bijvoorbeeld deze leuke Letter-Cijfer- en Dierenpuzzel. Door de speciale uitsnij techniek maken ze daar de vrolijkste puzzels en woondecoraties. Ik mag een van deze puzzels weggeven, welke zou jij kiezen?

 Cre8 Dierenpuzzels

Meedoen kan hier en nog t/m 25 november

#8 2x Unique Unicorns Stationery Kit van Ooly

Ook voor de grote meiden is de Sinterklaas tijd altijd nog spannend. Sommige vieren het feest al op een iets andere manier zoals met surprise, maar toch worden er ook nog hele lange verlanglijstjes naar de Sint gestuurd, want je weet meer nooit… Iets was zeker op al die verlanglijstjes staat zijn Unicorns! Daarom mag ik ook 2x een leuk Stationery Kit met eenhoorns weggeven

Stationery Kit – Unique Unicorns Stationery Kit – Unique Unicorns

Meedoen kan hier en nog t/m 25 november

#9 Shoptegoed bij MIEP-IE

Ook dit jaar was er weer een Sinterklaas Hop in Bloggersland. 30 mamabloggers vormde samen een lange keten met elk een leuke winactie (kijk hier voor het totale overzicht). Net als bij alle andere hops, sloegen Miep-ie en Mama’s Liefste de handen in elkaar en mag ik iemand blij maken met €20 stoptegoed in de leukste kinderspeldjes webshop. Naast speldjes en haaraccessoires heeft ze nu ook leuke kettingen erbij staan. Ga dus zeker even een kijkje nemen.

Miepie Sinterklaas Hop

Meedoen kan hier en nog t/m 25 november

#10 Bath Stories – Once Upon a mermaid

Lekker in bad met dit leuke setje van Tiger Tribe. Met deze stukjes kun je urenlang in bad spelen en je eigen zeemeerminnenverhaal maken. De stukje blijven plakken op de badrand of de tegels. In het handige bakje kun je ze na afloop laten uitlekken. Voor meer leuke waterpret cadeautjes, kijk dan snel op deze post.

Bath Stories – Once Upon a mermaidBath Stories – Once Upon a mermaid

Meedoen kan hier en nog t/m 25 november

#11 Cadeautje voor de mannen van Radbag

Voor mannen blijft het altijd een uitdaging om met iets leuks te komen. Vaak al omdat zij vergeten hun verlanglijstje bij de Sint in te leveren. Hierdoor moeten de pieten extra diep nadenken. Gelukkig hebben zij de webshop van Radbag ook ontdekt, want daar is echt voor elke man (en vrouw) wel een geschikt hebbedingetje te vinden. Laat mij weten wat jij zou kiezen en wie weet stuur ik het je wel toe.

  SANDAALSOKKEN

Meedoen kan hier en nog t/m 25 november

#12 Num Noms nagellakmaker

Samen met mijn dochters deden we een kindernagellakken test. We hadden diverse in huis en we hebben gekeken hoe lang het duurde voordat de nagels droog waren, hoe lang de nagellak bleef zitten, maar ook of de nagellak nog wel uit de kleren te wassen was. Wil je weten wat er uit de test kwam. Lees dan snel hier door. We hebben daarnaast ook zelf onze nagellak gemaakt met de Nom Noms Nagellakmaker en ook deze mag ik aan iemand weggeven.

Nagellak voor kinderen test

Meedoen kan hier en nog t/m 25 november

#13 Naamkerstbal

Zelf vind ik het altijd erg leuk om een cadeautje te geven met een extra persoonlijk tintje. Tegenwoordig kun je al vrij gemakkelijk gepersonaliseerde cadeautjes vinden zoals boekjes, sleutelhangers, mooie sieraden of deze Naamkerstballen  Weet jij een mooie boom om er eentje in te hangen, laat het mij dan weten en wie weet heb je deze voor de kerst wel in huis.

Meedoen kan hier en nog t/m 25 november

Winnaars van de al afgelopen Sinterklaas winacties

#14 Flavourites Live

Mijn vriendinnen-uitje van het jaar is dit weekend weer te vinden in Amsterdam. Tijdens Flavorurites Live vind je 3 dagen lang ruim 130 van de leukste webshops die ons land kent in de Kromhouthal in Amsterdam-Noord. Daarnaast kun je er leuke workshops volgen, inspiratie opdoen en genieten van food+drinks. Ik mocht 2 kaartjes voor dit event weggeven.

Flavourites Live 2017

De winnaar van de 2 kaartjes is Marjolein de Bruin

#15  Vtech Hop

Vtech bestaat 25 jaar en omdat te vieren, is er deze maand een bloggershop met 25 mamabloggers die 25 dagen lang je vertellen over een van de leukste producten van Vtech. Daarbij mogen zie deze ook nog een keertje weggeven. Op dag 16 aan mij de eer en vertelde ik je alles over Little Love Lily – Kruip met mij Baby Deze schattige pop is dol op kruipen en spelen. Klap in je handen, schud de rammelaar of druk op de toetsen om Lily te laten kruipen en spelletjes te spelen. De 10 vrolijke melodietjes en 3 gezongen liedjes dragen bij aan nog meer speel- en kruipplezier! Aan haar knipperde mutsje kun je zien hoeveel plezier ze heeft. De winactie was een groot succes, want ruim 140 reacties kwamen er binnen. Helaas kan maar een de winnaar zijn…

Vtech 25 bloghop

De winnaar van Little Love Lily – Kruip met mij Baby is Alyt van der Heide

Spread the love