Blog| De leukste Valentijnscadeautjes, net iets anders en voor een klein prijsje

Valentijn

Het is weer bijna Valentijnsdag! De dag waarop je je liefde verklaard aan je oude of nieuwe liefde! Natuurlijk is dat altijd leuk om te doen en wie weet hou je er de liefde van je leven aan over. Of is het toch een grote commerciele stunt van de hartjes-fabrikanten, de postbode, de chocolatiers en de bloemisten? Doe jij iets met Valentijnsdag?

Hierbij wat ideetjes voor valentijn met een klein prijsje

  • Vaasje met Roosje (Action €1,49); Zo schattig om thuis op tafel, in de vensterbank te zetten of op je bureau. Voor deze prijs kun je het toch niet laten staan.
  • Valentijnskaartje (Greetz €2,50); Ik moet altijd zo lachen om de teksten van RUMAG op Instagram. Nu ook verkrijgbaar op kaartjes om te versturen. Net weer even wat anders
  • Hartjes uitsteekvormpje); Leuk om de broodtrommel voor je kind of lief in een speciale Valentijns thema te maken. De hartjes uitsteekvormpjes kun je gebruiken voor het brood, het beleg, stukjes komkommer, kaas, worst of fruit. De prikkers geven een extra valentijnstintje. In mijn blog over Bento Lunch vind je ook nog een handig tip om van tomaatjes of druifjes een hartje te maken.
  • Hartendiefjes Bakmixen); Liefde gaat door de maag, dus wat is er leuker dan zelf koekjes te bakken Valentijnsdag. Maar deze potjes zijn natuurlijk ook leuk om cadeau te doen.
  • Etagère (HEMA €4,-) Die net gebakken valentijnskoekjes kun je zo prachtig presenteren. Vul hem nog wat bij met hartjes chocolaatjes en andere snoepgoed. De winkels liggen er nu vol mee.
  • Rozeknopjes (Dille & Kamille €3,95) Deze vond ik van de week bij de Dille en Kamille. Leuk voor decoratie tijdens je valentijnsdiner, maar ook voor in je dessert of in de thee. En ze ruiken ook nog heel lekker.
  • Hartjes Haarspeldjes (Miepie €3,95)) Ook zijn er de leukste Valentijns accessoires te vinden voor een klein prijsje. Net als deze schattige hartjes speldjes van Miepie.
Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.