Getest | Nagellak van Meeki Beauty Lab

Nagels lakken is niet iets wat ik heel vaak doe. Ik ben er ook niet zo handig in en vaak zien mijn nagels er na een paar dagen ook weer afgebladderd uit.
Toch durfde Buzzer het aan om me uit te nodigen voor het Meeki Buzzer Campagne.

Voorafgaande aan de deze campagne werd ik gevraagd mijn persoonlijke stijl te kiezen; Natrural Romance, Glam Rebel, Modern Pioneer of Classic Vogue. Op basis daarvan zouden er 2 kleuren toegestuurd worden. Bij Meeki kun je namelijk een abonnement afsluiten en krijg je elke maand nieuwe kleuren toegestuurd. Je krijgt deze kleuren wel vooraf te zien voordat ze worden opgestuurd en je krijgt een paar dagen de mogelijkheid om voor een van de andere kleuren te kiezen of een maand te snoozen. Ook is kun je de nagellakjes een keer laten opsturen naar een van je vriendinnen om uit te proberen of als cadeautje.
Meeki (2)  Meeki (4)
Kort na de bevestiging van deelname aan deze campagne van Buzzer, kreeg ik een mailtje van Meeki met daarin de twee kleuren die ik toegestuurd zou krijgen. Grote Zus zat mee te kijken en wilde eigenlijk liever de traditionele kerstkleuren voor de aankomende feestdagen, dus nog even gewisseld naar Classic Vogue.

De zaterdag erna zat er een klein vierkant doosje bij de post. Klein genoeg om door de brievenbus te gaan, dus we hoefde niet voor de bezorging thuis te blijven. Uit de verpakking kwam een mooi grijs doosje met deksel en daarin de 2 flesjes nagellak. Alleen al door de verpakking voelde het heel speciaal.

Vanavond heb ik eindelijk even de tijd gehad om mijn nagels te lakken. Zoals ik al eerder schreef is het iets wat ik niet te vaak doe en het ook niet zo netjMeekies kan. Het dikke brede kwastje is erg prettig, omdat je vrijwel meteen je hele nageloppervlakte kunt voorzien van de lak. De lak droogt redelijk snel. Na ca. 5 minuten kon ik de tweede laag aanbrengen. De rode nagellak dekte eigenlijk meteen wel, maar de gouden werd wel wat mooier met een tweede laag. Dit wordt ook wel aanbevolen om te doe door Meeki. Na wat wegpoetsen van enkele vlekjes zijn mijn nagels klaar voor de komende feestdagen.
Nu ben ik nog benieuwd hoe lang het blijft zitten.

Meeki (13)Meeki (13)

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.