Life Hack | Koffer inpakken

LIfe Hack InpakkenDe vakantie is begonnen en dat betekent koffers inpakken. Wat neem ik mee, maar ook zeker hoe neem ik alles mee. Om je een beetje te helpen ging ik op zoek naar de beste life hacks voor het inpakken van de koffer. Wat neem je mee? hoe kun je het beste je kleren opvouwen? hoe pak je je koffer en toilettas? in en wat moet je zeker meenemen op vakantie? De antwoorden vind je hier

Wat neem ik wel en wat neem ik niet mee

Het is altijd weer de strijd over de spullen die je wel mee moet nemen en spullen die je beter thuis kunt laten. Deze stroomdiagram kan je bij deze moeilijke beslissingen helpen.

Life Hack Inpakken
www.smartertravel.com

Koffer inpakken

Life Hack Inpakken
mariposa-espontanea.tumblr.com

Je koffer inpakken kan op heel veel manieren. Uiteindelijk neem je toch vaak meer mee, dan je had gepland en in je koffer past. Maar als je deze hacks toepast, past er veel meer in dan je ooit had gedacht.

De eerste tip is eigenlijk al een hele oude; rol al je kleding op in plaat van vouwen. Hiermee kun je veel strakker de kleding opbrengen Ook voorkom je zo het beste kreukels in je kleding.

Verpak de kleding apart in een plastic zak of zip-bag. Je kan dit doen per dag/per familie lid of per kledingsoort. Zeker handig als je op doorreis bent en uit je koffer of rugzak leeft. Zo vindt je makkelijk alles snel terug en ben je super georganiseerd.

kleding rollen gallery-1450809176-ziplock-week-packing - mom saving mom

Doe een douchemuts om je schoenen heen. Zo voorkom je de je kleding vies wordt. Vaak zijn goedkope douchemutsen te vinden in de badkamer van je hotelkamer. Meenemen dus! Ook is het verstandig om kleine en breekbare dingen te stoppen in je schoenen. Zo voorkom je dat je ze kwijtraak of dat het kapot gaat in je koffer.

Je kunt je riem het beste bewaren in de boord van een overhemd. Zo blijft je riem goed zitten en de boord van je overhemd kreukt niet.

packing-hacks-shoes - cosmopolitain riem in overhemd

indeling van je koffer
Sieraden

Neem je sieraden mee in een medicijndoosje. Zo kun je het veilig opbergen en er makkelijk bij. Om te voorkomen dat je kettingen in de warraken, kun je ze het beste bewaren door een rietje. Een andere Life Hack is om je oorbellen te bewaren met behulp van knopen. Zo vind je ze makkelijk terug en blijven ze goed bij elkaar.

packing-hacks-dainty-jewlrey - cosmopolitan

ketting oorbellen

De ToiletTas

Op de site van Margriet vond ik een leuk filmpje vol met goede lifehack voor het inpakken van je toilettas.

Als je een krul- of stijltang meeneemt op reis. Bewaar deze dan in een ovenhandschoen. Als je hem voor vertrek nog nodig hebt, kun je hem zo, als hij nog warm is, veilig in je koffer stoppen.
Neem je haarspelden mee in een Tic Tac doosje

Stijltang in ovenhandschoen - realsimple.com d2850f71f721daa74e626d549bc4dec9

Geld

Natuurlijk kan je niet op vakantie zonder geld, Vaak heb je genoeg aan een betaalpas. Maar het is zeker ook verstandig wel wat cash mee te nemen en dit op verschillende plekken in je bagage te bewaren. Hier wat tips hoe je dat het beste kunt doen

bewaar je geld veilig download (1)

De ideale koffer

Hoe geweldig zou dit zijn 🙂

ultime koffer

Spread the love

5 thoughts on “Life Hack | Koffer inpakken

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: