nuttige cadeau's Sinterklaas

Nuttige Cadeau’s die ook leuk zijn om te krijgen

Natuurlijk is het krijgen van speelgoed erg leuk, maar toch neemt de Sint ook vaak wel cadeautjes mee die erg nuttig zijn.  Deze nuttige cadeau’s kunnen ook erg leuk zijn om te krijgen. Ik zocht een paar van deze nuttige cadeau’s die ook leuk zijn om te krijgen. Ik mag er ook eentje weggeven zelfs. Lees maar snel verder en maak kans op een Play&Go Mini.

Nuttige cadeau's Sinterklaas

Checkpad

Enkele maanden terug kregen wij een Checkpad van Bezinning om uit te proberen. Dit was zo’n succes bij Grote Zus, dat ik gisteren tijdens Flavourites Live er toch ook nog eentje heb gekocht voor Kleine Zus. De Checkpad is een handig hulpmiddel voor je kind om de eigen taken in de ochtend en avond zelfstandig uit te voeren. Er zijn diverse pictogrammen waaruit je kan kiezen welke taken passen bij je kind.

Lees hier mijn review en hoe het ons ochtenden meer rust bracht (en meer schermtijd)

Schoolfoto album

Wie kinderen heeft herkent waarschijnlijk dit “probleem”. Elk jaar worden er op school en/of de KVD/BSO nieuwe schoolfoto’s gemaakt. Ik heb zo ondertussen al een heel stapeltje in de kast liggen. Na een paar te hebben uitgedeeld aan opa’s en oma’s, ooms en tantes verdwijnen ze meestal in de kast. Eigenlijk best zonde, want het geeft toch wel een leuk beeld hoe de kinderen in de loop van de tijd groter worden. Toen ik dit boek van MAMA BAAS zag, wist ik meteen dat dat een veel leukere manier is om de schoolfoto’s te bewaren.

In dit Schoolfoto•Plak•Invul Boek kun je al je school- en klassenfoto’s plakken. Maar ook kun je nog wat extra informatie invullen over hoe lang je kindje was, wie de vriendjes waren en hoe de juf/meeste van dat jaar heetten. Leuk om vanaf het begin in te vullen en dat te geven als je kind 18 jaar wordt 😉

Radiowekker Big Ben

Radiowekker Big BenNu helpt de Checkpad ons al enorm bij het ochtendritueel, maar steeds vaker moet ik met name Grote Zus wakker maken ’s ochtends. Het wordt dus de hoogste tijd voor een eigen wekker. Deze Radiowekker van Big Ben is niet alleen mooi roze, maar hij heeft ook een paar hele leuke extra functies. Zo kun je namelijk 2 verschillende wektijden instellen. En dat is handig als je bijvoorbeeld in het weekend op een andere tijd wilt wakker worden als doordeweeks. 

Verder kun je met behulp van de ingebouwde microfoon zelf een geluid opnemen dat je wilt afspelen als wekker. Bijvoorbeeld je favoriete muziek of misschien wel de stem van je ouders!

Pantoffels

Een echt Sinterklaas cadeau is toch wel een stel warme pantoffels. Lekker voor de koudere dagen die zijn aangebroken. Zeker kinderen kunnen vaak rond deze tijd een nieuw paar gebruiken, aangezien die voetje steeds maar blijven groeien. Niet zo lang geleden kwam ik deze leuke sloffen tegen van Bergstein. Een wel bekend merk onder veel moeders, maar dan van de vele kleuren regenlaarsjes. Nu zijn er ook heerlijk warme Bergstein Cozy sloffen.

Cozy BergsteinCozy Bergstein

Deze duurzame slof gemaakt van zuivere scheerwol met een wollen binnenzool. De buitenzool is vervaardigd van vilt en latex dat zorgt voor goede grip. Natuurlijk ook weer in vele kleuren verkrijgbaar en van maat 19 t/m 38.

Play&Go

Wanneer er veel speelgoed is, moet er vaak ook veel worden opgeruimd. Dit cadeau is daarom misschien meer iets waar veel moeders heel blij van worden. De Play&Go speelmat, is een heerlijk kleed om op te spelen. Als je klaar bent, hoef je alleen aan de touwtjes te trekken en al het speelgoed verdwijnt in een grote zak. Opgeruimd staat netjes!

Play&Go Mini Minnie Mouse

Play&Go MINI is een kleinere versie van de speelgoed-opbergzak met een diameter van 40 cm. Deze mini versie van de Play&Go speelgoed-opbergzak is zeer handig als het gaat om het opruimen van het kleinere speelgoed. Maar ook makkelijk mee te nemen als je op bezoek gaat en handig om de diverse soorten speelgoed uit elkaar te houden en apart op te bergen.

Winactie Play & Go

Ik mag een Play & Go Mini Minne Mouse weggeven, hoe leuk is dat!

  • Laat een reactie achter onder deze blog dat je meedoet en vertel mij wat jij er in zou opruimen.
    Laat een geldig e-mailadres achter, zodat ik je kan mailen als jij de winnaar bent.
  • Like Mama’s Liefste op Facebook Instagram Twitter Bloglovin. Dit is niet verplicht, maar wordt wel zeer gewaardeerd.
  • De winactie loopt t/m 3 december. De winnaar wordt in de week erna bekend gemaakt. Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.

Spread the love

57 thoughts on “Nuttige Cadeau’s die ook leuk zijn om te krijgen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.