Altijd goed Sinterklaas cadeautjes

Altijd Goed Sinterklaas Cadeautjes

Bij het maken van mijn verlanglijstje kijk ik voor de inspiratie ook altijd nog even op mijn verlanglijstje van vorige jaar. Deze “altijd goed” cadeautjes kan ik elk jaar opnieuw vragen. Dit zijn dan vaak cadeautjes die na een jaar aan vervanging toe zijn of gewoon ook een beetje zijn gaan horen bij de Sinterklaas cadeau traditie.

Altijd goed Sinterklaas cadeautjes

Zwarte sokken en Witte t-shirts

Elk jaar staan op mijn lijstje zwarte sokken en witte t-shirts op het verlanglijstje van mijn vriend. Deze cadeautjes zijn ideaal om te vragen omdat die sokken en t-shirts van vorig jaar wel aan vervanging toe zijn. Vaak zijn het ook spullen die ik zelf niet zo snel koop, omdat ik er niet aan denk en ook niet de leukste dingen zijn om te kopen. Toch ben ik dan elk jaar weer blij dat de Sint ze voor mij mee heeft genomen uit Spanje.

Parfum

Parfum is ook een terugkerend Sinterklaas of Kerstcadeautje voor velen. Ook hierbij wordt er vaak gekozen voor hetzelfde luchtje van vorig jaar. Zo krijg ik elk jaar weer mijn lievelingsluchtje Euphoria van Calvin Klein met daarbij ook elk jaar hetzelfde gedicht “Je Stinkt”

Kerstzegels

We sturen steeds minder kerstkaartjes naar elkaar. Toch vind ik dit een leuke traditie die we in stand moeten houden. Daar is een velletje Kerstzegels, eventueel met een doosje kerstkaarten, een leuk cadeautje om te krijgen met pakjesavond. Zo ben je ook mooi op tijd om voor de kerst een kaartje op de bus te doen.

Bij aankoop van twee velletjes Decemberzegels ontvangt je dit jaar 2 sfeerlichtjes van Riverdale cadeau. Ze passen op ieder wijnglas en geven een extra sfeertjes rond de feestdagen.

Kraslot / Oudejaarslot

Nog een Sinterklaas cadeau traditie zijn de December Kalenders Krasloten en de het Oudejaarslot. Meestal zijn het de mannen die deze ontvangen van de Sint. De December Kalenders Krasloten hebben ook een leuk prijsje van €5 of €10 en de kans op winst is ook een stuk groter. Wel is het dan de kunst om ook echt elke dag maar een vakje open te maken. Gelukkig zijn onze dochters daarop waakzaam en mogen ze elke avond met papa een nieuwe vakje open krassen.

Een Oudejaarslot is ook altijd wel een zeer gewild cadeau van de Sint. Het hoort ook dat we dan op Oudejaarsavond de avond vullen met de vraag wat we zouden doen met een miljoen. Nadeel van deze cadeautjes is wel dat je mogelijk dus een hele grote prijs hebt weggegeven of juist helemaal niets.

Cadeaubonnen

Tot slot zijn er nog de cadeaubonnen die ook door de Sint zo nu en dan wordt uitgedeeld. Deze gaan vaak naar de familieleden die echt niet weten wat ze moeten vragen of juist sparen voor een groter cadeau, dat zelfs voor de Sint te kostbaar is. Tegenwoordig zijn er zoveel soorten cadeaukaartjes dat er altijd wel eentje tussen zit, waar je erg blij van zult worden.

Winactie Bonnie Doon sokken

Geen zin in zwarte sokken, maar liever een paar met een leuk patroontje? Doe dan mee met deze winacie en maak kans op 2 paar heren sokken (maat 40-46) of 2 paar dames sokken (maat 36-42)

Bonnie Doon Bonnie DoonBonnie DoonBonnie Doon

 • Laat een reactie achter onder deze blog dat je meedoet en vertel mij wat er bij jou elk jaar op het verlanglijstje staat. En laat mij even weten of je voor de heren- of de dames sokken meedoet.
  Laat een geldig e-mailadres achter, zodat ik je kan mailen als jij de winnaar bent.
 • Like Mama’s Liefste op Facebook Instagram | Twitter Bloglovin. Dit is niet verplicht, maar wordt wel zeer gewaardeerd.
 • De winactie loopt t/m 3 december. De winnaar wordt in de week erna bekend gemaakt. Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Doe ook mee aan de winactie van vanochtend en maak kans op een Play&Go Mini opbergzak

Spread the love

49 thoughts on “Altijd Goed Sinterklaas Cadeautjes

 • Leuk! Ik doe graag mee voor de damessokken. Bij mij staan er ieder jaar kaarsen op het lijstje, want die komen wel weer op. Al zou ik het lieft mooi speelgoed van Grimm’s vragen voor mijn zoon.

 • Er is niets wat bij mij elk jaar op het verlanglijstje staat. Nee, ook geen sokken. ;o) Maar die wil ik uiteraard wel winnen. Damesversie dus, maat 38.

 • Anita te Gussinklo says:

  Het kraslot is hier ieder jaar wel traditie en voor mijn zoon zo’n adventskalender met chocolade.
  Ik doe graag ee en mocht ik winnen dan zijn de dames sokken welkom.

 • Ik doe mee voor de damessokken. 1 ding wat al vanaf kleine staan op mijn lijstje staat; een boek. Schrijver is wel veranderd en soms een boekenbon dat ik zelf 1 uit kan zoeken. Maar een boek mag niet ontbreken. Ook dit jaar staat hij er weer op.

 • Graag doe ik mee om de herensokken te winnen, aangezien dit vaak op mijn verlanglijstje staat! Wat er elk jaar op mijn verlanglijstje staat, is een goede gezondheid!

 • Ik heb net nieuwe sokken. Mijn man heeft bijna alleen zwarte en grijze een paar sokken met een patroontje zou wel eens wat minder saai zijn. Ik ga dus voor de heren sokken.

 • Ik doe graag mee aan deze actie want ik heb altijd gaten in mijn sokken dus een paar nieuwe kan ik zeker wel gebruiken, wat ik altijd op mijn lijstje heb staan is een heerlijke geur van DKNY maar mijn aller grootste wens is al in vervulling gegaan en dat is dat ik volgend jaar mama mag worden 🙂

 • Super leuke sokken! Het is heel grappig, maar nieuwe sokken staat standaard op mijn verlanglijstje. Ik vind het echt heel leuk om te krijgen, en heb nooit genoeg van vrolijke sokken. ‘Helaas’ kiezen mensen meestal voor iets anders… Ik doe dus ook graag mee voor de damessokken 🙂

 • Elk jaar staat er een scheurkalender op mijn verlanglijstje. Leuk om elke dag weer een quote te lezen. Voor de winactie zou ik voor de damessokken gaan.

 • Zou graag gaan voor de dames sokken met een gezellige patroon. Ik heb in de winter altijd last van koude voeten misschien door deze dokken niet meer. Maat 42 graag. Op mijn verlanglijstje staat altijd om eens een kopje thee te drinken met Phil Collins. Niet te doen natuurlijk maar een nieuwe cd van hem ben ik ook hartstikke blij mee.

 • Linda Smeets says:

  Bij mij staat er standaard een boek / parfum op het verlanglijstje.
  Leuke actie! Ik doe graag mee voor de herensokken en hoop manlief ermee te mogen verrassen.

 • Ieder jaar opnieuw staan er douche gel van fa op mijn lijstje (stuk of 6) zodat ik weer even vooruit kan. Zelfs mijn dochters zeggen: je zal dit jaar wel weer douche gel krijgen van sint en piet ?

  Ik doe graag mee voor de herensokken, want die krijgt manlief ieder jaar… ?

 • chris de haas says:

  altijd staat er een eindejaar lot vd staatsloterij op. je weet maar nooit..hoe groot het cadeau dan is dat je krijgt..

  ik wil graag de damessok

 • Adriana de Ruiter says:

  Ik werd doorgelinkt naar deze winactie, leuk! Ik doe meteen mee! Ik doe graag mee voor de damessokken, af en toe aan jezelf denken mag ook toch? 😉

  Grappig dat je cadeaukaarten in de lijst hebt staan, daar zat ik deze week nog over na te denken. Ik vond het vroeger altijd zo suf dat m’n ouders en oom en tantes elkaar geld of tegoedbonnen gaven. Een cadeautje is toch véél leuker? Maar hoe ouder ik word hoe meer ik begrijp dat het écht onmogelijk is om cadeaus te geven in een wereld waarin iedereen min of meer verzadigd is…

  Tot blijf ik cadeaukaarten een jammer cadeautje vinden… Dan liever een tegoedbon om samen iets leuks te gaan doen, dat doe ik de laatste jaren met vriendinnen of schoonzusjes, dan geef ik op de verjaardag of Sinterklaas een bon met daarop bijv. Tegoed voor een dagje samen shoppen, incl lunch en thee met iets lekkers Of tegoed voor een dagje sauna all inclusive…. Erg leuk om te krijgen ook! 🙂

 • Femke Dekker says:

  Bij mij staat er altijd weer wat anders op het verlanglijstje … deze keer raamkrijtstiften! Ik doe graag mee voor de damessokken. De kinderen op school vinden het leuk als juf vrolijke en gezellige sokken aan heeft bij de gym!

 • Heb altijd nagelriemolie én een chocoladeletter op mijn lijstje staan!
  Dit jaar ook een theedoos, omdat die van mij dit weekend geheel uit zijn voegen is gebarsten… heel jammer, 20 jaar terug van mijn vriendin gehad ..
  Graag doe ik mee voor herensokken, om dat ikzelf alleen op wandelsokken kan ronddarren, vreselijk moeilijke voeten.

 • Ik ga graag voor de mooie herensokken, om te zorgen dat mijn man deze winter warme voeten houdt.
  Hij heeft maat 42.
  Leuk Kerstcadeautje voor onder de Kerstboom.
  Ik volg je op Bloglovin en waag een kansje voor hem.

  ps. Ik vind het ook leuker om kerstkaarten te versturen, dan per mail o.i.d.. Veel gezelliger ook om kaarten te ontvangen. Hoort er toch echt bij zo aan het eind van het jaar.
  Maar ik snap ook, dat het veel mensen te duur wordt en het daarom op een andere manier gaan versturen.
  Als het kan houd ik deze traditie in stand.

 • Ik maak graag kans op de Dames sokken! Ik heb meestal effen sokken en ik zie dat deze een leuk printje hebben. Leuk én makkelijk te vinden in de was ;). Dat is soms ook wel handig als je haast hebt.

  Ik volg je op Bloglovin’ (meermyr) en daar heb ik dit artikel ook geloved en gesaved :).

 • Aan de muur in mijn werkkamer hang ik elk jaar een kalender met environmental art afbeeldingen. Deze staat dan ook elk jaar op mijn verlanglijstje, tenminste als ik mij in kan houden en er niet zelf al één gekocht heb ;). Ik doe graag mee voor de dames sokken.

 • Wat een onwijs leuke actie! Wat er bij mij vaak op het verlanglijstje staat is een decemberkalender!

  Ik zou graag kans maken op de damessokkken

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.