nieuwjaars bloghop

Nieuwjaars Bloghop – een goed begin van 2018

Hoera! 2018 is dan eindelijk daar! Ik hoop dat jullie 2017 mooi hebben kunnen afsluiten en alweer helemaal fris en fruitig zijn voor een goede start van 2018! We beginnen het jaar daarom maar meteen goed met een Nieuwjaars Bloghop. Samen met nog 19 andere bloggers hebben we weer een mooi rondje voor je uitgezet met diverse leuke winacties! Zo mag ik bijvoorbeeld een superlief schortje en de etui van Fiep Westendorp weggeven in samenwerking met KimToys

nieuwjaars bloghop 2018

Vandaag wens ik je samen met 19 lifestyle-, boeken-, travel- en foodbloggers je een heel gelukkig, gezond en liefdevol 2018, waarin we weer veel leuke, serieuze, humoristische en ontroerende blogs met je zullen delen. Gezamenlijk hebben voor jou een te gekke winactie geregeld in dit nieuwe jaar. Elke blog linkt door naar de volgende, waardoor je uiteindelijk alle 20 blogs leert kennen. Wie weet vind je niet alleen de prijzen erg leuk, maar bevallen deze blogs dusdanig dat je ze blijft volgen. 

Ben je hier voor het eerst op Mama’s Liefste?

Welkom op Mama’s Liefste! Misschien heb je wel eens eerder een kijkje hier genomen en misschien is dit je eerste keer. Mijn naam is Fleur en ik ben mama van 2 meiden van 5 en 9 jaar. Omdat mijn dames al wat ouder zijn, vind je hier geen borstvoeding- en consultatiebureau verhalen. Sommige noemen mijn blog dan ook meer een FamilieBlog, maar ja what’s in the name ? Op Mama’s Liefste deel ik graag met je mijn bekentenissen en life hacks in het moederschap, de leukste producten voor mama’s en kids en de leukste uitjes voor het hele gezin. Elke week op dinsdag vind je hier een overzicht met de leuke winacties in Bloggersland.

Hierbij een aantal voorbeelden van mijn eigen blogs

Dank je wel…

Mocht je al bezig zijn met de hop, dan ben je waarschijnlijk hier gekomen via Mijn Mamamomenten.

Mijn mama momenten is ontstaan doordat Natascha haar ervaringen van zich af moest schrijven. Zo heb blogt zal al voor twee andere blogs: website4mama en mamsatwork. Toch had zij behoefte aan haar eigen blog. Hier vind je nu al haar mama-momentjes, recepten, naai-ideetjes, aanbevelingen en informatie. Met succes, want gisteren las ik dat zij 2000 lezers deze maand op haar blog heeft mogen verwelkomen. Gefeliciteerd. Tijdens deze Bloghop geeft zij 2 setjes weg van Oh-Lief met een handgemaakte bijtring!

Door naar…

Graag wil ik aan jullie alvast de volgende mamablogger voorstellen; Website4Mama.

Met een team van 12 mamabloggers schrijft Esmée dagelijks leuke, interessante, praktische en soms hilarische of ontroerende blogs over van alles en nog wat. Leuke dagjes weg met je kinderen, leuke shops en artikelen om te ontdekken, blogs over kinderkleding, kinderkamers en opvoeding. Maar ook heel persoonlijke verhalen over zwangerschap en bevalling komen voorbij op Website4Mama. Dus na het meedoen aan mijn winactie, kun je meteen doorlopen naar haar blog, waar zij een Checkpad van Gezinnig. Deze mochten wij thuis ook uitproberen en zeker een van de toppers van 2017

Lees; Checkpad – ons nieuwe wapen tegen ochtendstress

Winactie Nieuwjaars Bloghop

Net als alle andere websites die meedoen met de Nieuwjaars Bloghop, mag ik ook een mooie prijs weggeven. Eerder dit jaar kwam ik in contact met Kim van KimToys. KimToys ontwerpt, importeert en distribueert licentie speelgoed van nu met een knipoog naar vroeger. Speelgoed dat van alle tijden is en waarvan het speelplezier zich al generaties lang bewezen heeft. Nu ik zelf het komende jaar mijn 40e verjaardag mag vieren, spreekt dit speelgoed van vroeger mij natuurlijk zeer aan. Ik ben dan ook erg blij met mijn Fiep Westendorp pennenhuis, bureaublok en Teken- en plakboek op mijn nieuwe werkplekje.

Naast dit leuke spulletjes van Fiep Westendorp, heeft ze ook diverse Buurman en Buurman producten en een schatig kliederschort van de Kleine Prinses. Voor deze Nieuwjaarsblog mag ik een van de hoppers blij maken met het Fiep Westendorp kliederschort en etui! Ben jij ook zo’n fan van deze tekenaars doe dan zeker mee, voor jezelf of je kinderen.

 

De winnaar is

De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.

Tot slot wil ik de initiatiefnemers Amanda van KiDDoWz en Esmee Website4mama bedanken voor de organisatie van de Nieuwjaars Bloghop

Spread the love

63 thoughts on “Nieuwjaars Bloghop – een goed begin van 2018

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.