kerst

Ho Ho Ho Kerst in huize Mama’s Liefste

Het aftellen tot kerstmis is nu echt begonnen. In de meeste huiskamer staat een mooi versierde en verlichte boom en kerstliedjes klinken in de winkels. Met een beetje geluk liggen er kerstscadeaus onder kerstboom en wordt er druk gespeculeerd over het kerstdiner. Hoewel ik eigenlijk een zomer-meisje ben, maken al deze kerstvoorbereidingen, mij toch een beetje warm van binnen en mag de kerst van mij beginnen. Vandaag vertel ik jullie hoe wij kerst gaan vieren dit jaar en verklap ik aan jullie wat we gaan eten en wat er onder de boom ligt. En omdat het kerst is, heb ik ook een pakjes voor jou onder de boom gelegd.

Kerst in huize Mama’s Liefste

De boom staat, de lampjes branden en de ballen glinsteren. De kerst is in aantocht en daarmee ook de gezelligheid. Behalve dat we het huis helemaal in de kerstsfeer brengen, worden er ook de eerste plannen gemaakt hoe de we kerstdagen gaan doorbrengen. Heel eerlijk proberen we er voor te zorgen dat we zo min mogelijk te doen hebben die dagen. Gewoon lekker thuis, in pyjama en dan lekker de hele dag films kijken en spelletjes spelen. Even wat family time voordat er weer een jaar voorbij is.

Ons kerstdiner

Aan een echt kerstdiner doen we ook niet aan. We halen brood en kaasjes in huis voor de ene dag en picknicken dat op de grond. Vaak zitten er ook lekkere dingen in onze kerstpakketten en daarmee vullen de de picknick lekker aan. Op 2e kerstdag nodigen we vaak onze vrijgezellen huisvrienden uit en mijn vader. Het ene jaar wordt er uitgebreid gekookt en het andere jaar gaan we gourmetten. Vorig jaar was er wat miscommunicatie en had ik het gourmetstel uit de kast gehaald en de heren grote stukken lappen vlees voor de BBQ meegenomen. Na wat extra snijwerk, hebben we toch heerlijk gegourmet. Dit jaar gaan we daarom maar eens echt voor de winter BBQ. Helemaal hot en volgens mij maak ik daar de mannen ook erg blij mee. De meisjes krijgen een mini-gourmetstelletje op tafel om hun eigen pannenkoeken te kunnen bakken.

Kerstcadeautjes

Wij vieren uitgebreid SInterklaas met veel cadeautjes, dus niemand komt iets te kort. Toch vind ik het wel leuk om een klein, gek cadeautje voor iedereen onder de kerstboom te leggen. Op de site van Radbag kwam ik deze ideetjes tegen.

Voor Grote Zus

 

Voor Kleine Zus 

 

Voor Papa’s Liefste

 

Voor Mama’s Liefste

Tafellamp bioscoop lichtreclame 

Voor Oude Poes

 

Voor onze vrijgezellen vrienden

 

Winactie 

Wil je ook graag een extra kerstcadeautje? Doe dan snel mee en maak kans op €25 shoptegoed bij Radbag

  • De winnaar is… Tineke. Gefeliciteerd.
  • Check je mail snel, want als je niet reageert binnen 48 uur, dan zal ik een nieuw lootje trekken.

Hoe ziet jullie kerst eruit dit jaar?

samenwerking

Kerst trends 2016

Uitgelichte foto: Shutterstock

Spread the love

50 thoughts on “Ho Ho Ho Kerst in huize Mama’s Liefste

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.