Hop mee met de Herfst Hop & win mooie prijzen

HerfstHop

Na het grote succes van de Mamabloggers Dag Hop in september, melden ik me aan toen ik voor de Herfst Hop voorbij zag komen. Ook deze keer hebben verschillende mamabloggers zich verzameld en kun je weer een rondje hoppen. Deze keer doen er maar liefst 31 gezellige bloggers mee en bij allemaal hebben ze een leuk winactie georganiseerd. In samenwerking met KAYA sieraden mag ik een cadeaubon van €15 weggeven. Misschien kom je hier al via een andere mamablogger of start je je hop hier. Ik wens je in ieder geval veel hop-plezier en ik zal voor je duimen dat je iets heel leuks mag winnen. 

Herfst Hop

Wat is een Hop? Bij een bloghop wordt je van de ene blogger naar de volgende blogger doorverwezen door middel van een linkje. Superleuke manier om zo eens een keertje te kijken (en lezen) bij een blogger die je nog niet kende. Nog leuker is natuurlijk dat alle bloggers die meedoen ook nog eens een leuke winactie hebben georganiseerd! In deze bloghop vind je 30 andere gezellige bloggende mama’s, dus ga er lekker voor zitten en laat je verassen door hun verhalen en mooie acties.

Kom je hier voor het eerst?

Welkom op Mama’s Liefste! Misschien heb je wel eens eerder een kijkje hier genomen en misschien is dit je eerste keer. Mijn naam is Fleur en een echte meiden-mama van 2 meiden van 4jr en 8 jr. Omdat mijn dames al wat ouder zijn vind je hier geen borstvoeding- en consultatiebureau verhalen. Sommige noem mijn blog dan ook meer een Familie Blog, maar ja what’s in the name 😉 Op Mama’s Liefste deel ik graag met je de leukste nieuwe producten voor mama’s en kids, uitjes, Life Hacks, persoonlijke verhalen, maar ook elke week een overzicht met de leuke winactie in bloggerland. Om je een idee te geven geef ik je hier de links naar een aantal van mijn best gelezen blogs.

Dank je wel…

Mocht je al bezig zijn met de hop, dan ben je waarschijnlijk hier gekomen via mijn collega mamablogger Judith van PinkPress. Judith is net als ik moeder van 2 meiden en is na wat omzwervingen zoals Ibiza, Italië, UK en USA terecht gekomen aan de rand van de Veluwe. Op haar het een Mama Lifestyle blog lees je alles over kinderen, beauty, fashion, dieet, ADHD en veel persoonlijke verhalen. Ze maakt prachtige foto’s en heeft het fotograferen en schrijven haar full time werk kunnen maken.

Pink press

Door naar…

Zoals het bij een hop hoort stuur ik je graag door naar mijn Belgische collega Annick van De Wereld van Arthur. Begonnen als een online document voor haar zoon Arthur, maar je leest er ook random-dingen. Gewoon, omdat ze houdt van schrijven en zich regelmatig moet inhouden om het niet altijd over Arthur te hebben.

Wereld van Arthur

Maar voordat je doorhopt, vergeet natuurlijk niet om even mee te doen aan mijn winactie! Absoluut de moeite waard

Winactie

Net als alle andere Bloghoppers heb ik ook een mooie prijs om weg te geven, namelijk €15 shoptegoed bij KAYA sieradenKAYA sieraden is een webshop waar je heel veel leuke, lieve armbanden, kettingen en oorbellen kunt vinden. Het leukste is dat je voor allerlei verschillende momenten in het leven van een meisje/vrouw een passend sierrand kunt vinden. Denk aan geboorte, doop, communie, verjaardag, of de eerste keer een bruidsmeisje. Maar ook voor je BFF en zelfs voor stoere jongens en papa’s.FullSizeRender
Zelf vind ik de moeder/dochter zusjes of 3 generaties sieraden erg mooi, om te krijgen of om te geven. Want welk meisje wil niet precies dezelfde armband dragen als mama (en oma). Alle sieraden worden stuk voor stuk extra sterk gemaakt van de mooiste zoetwaterparels, Swarovski kristallen en edelstenen. En omdat KAYA alle juweeltjes als cadeautje verpakt, zijn ze gelijk klaar om te geven.

En de winnaar is….

winnaar

Tot de volgende keer..

Leuk dat je een kijkje kwam nemen op Mama’s Liefste. Ik hoop natuurlijk dat je hier een leuk tijd hebt gehad, mee hebt gedaan aan de winactie en nog eens terug wilt komen. Door me te volgen op de verschillende Socaile Media blijf je altijd op de hoogte van mijn laatste blogs en leukste winacties.

facebook_64 instagram_64 twitter_64 pinterest_64

Veel plezier nu bij De Wereld van Arthur en tot snel!

Deze winactie is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

Spread the love

41 thoughts on “Hop mee met de Herfst Hop & win mooie prijzen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.