Christmas Spirit Giveaway

Christmas Spirit Giveaway | Wie verdient er een Kerstcadeau?

Kerst is een bijzondere tijd in het jaar. Een tijd dankbaar te zijn en om samen met je geliefde tijd door te brengen. Omdat het niet voor iedereen een even gemakkelijk jaar is geweest, ontstond het idee om van de Christmas Spirit Giveaway. Samen met een aantal andere mamabloggers geven wij allemaal een speciaal kerstpakket weg aan iemand die wel een steuntje kan gebruiken. Ken jij iemand die wel een extraatje kan gebruiken? Doe dan snel mee en geef hem of haar op en wie weet stuur ik mijn Christmas Spirit Giveaway verrassingspakket wel die kant op.

Christmas Spirit Giveaway

Christmas Spirit

Samen met Linda van Mamaliefde, Miriam van MeerVanMir, Charotte van Lovely Charlotte, Marguerita van Marstyle, Merel van Lotus Writings, Linda van Go or No Go, Nicole van Meisje-Eigenwijsje en Nathalie van Volgmama is de Christmas Spirit Giveaway in het leven geroepen. Juist omdat wij vinden dat iedereen zou moeten kunnen genieten van Kerst. Als blogger krijgen wij regelmatig iets toegestuurd of een goodiebag op een event. Veel hiervan geven we ook weer weg met winacties, maar ook blijft er vaak genoeg iets ligt waar niets mee gebeurt. Dit “probleem” hebben de andere dames ook en zo kwamen wij dan ook op het volgende idee:

Christmas Spirit Giveaway

Wij zijn eens goed door onze kantoortjes, kasten, bureaus, dozen en goodiebags heen gegaan. Met de spulletjes die we vonden, hebben we allemaal een bijzonder Christmas Spirit Giveaway verrassingspakket samen gesteld om weg te geven. Het pakket is bestemd voor iemand die het dit jaar echt verdient. Elke blogger heeft weer een eigen pakket voor mogelijk een andere doelgroep. Omdat ik natuurlijk meiden thuis heb, blijven er bij mij veel dingen liggen die eigenlijk meer voor jongetjes zijn. Wat ik dus al wel zal verklappen is dat mijn pakket voor een mama-in-spe of net-geworden-moeder is, met een jongetje. Maar ook als het een meisje wordt, heb ik wel wat spulletjes over. Ik geef dus maar liefste 2 pakketten weg.

Winactie

Christmas Spirit Giveaway

De spelregels van de Christmas Spirit Giveaway zijn wel een beetje anders dan bij de winactie, die je gewend bent. Je kan namelijk niet voor jezelf meedoen, maar alleen voor een ander.

  • Wil je meedoen laat dan hieronder een reactie achter voor wie en waarom deze persoon of dit gezin volgens jou een verrassingspakket verdient.
  • Graag hoor ik of je het verrassingspakket voor een baby jongetje of voor een baby meisje wilt weggeven. Laat mij ook even weten of er nog andere kinderen in het gezin aanwezig zijn. Wellicht dat ik daarvoor ook nog wel iets heb liggen.
  • Om natuurlijk niet te verklappen voor wie jij dit verrassingspakket aanvraagt, laat ik voor deze keer de reacties onderaan de blog niet zien. Wees niet bang dat ik je reactie niet heb ontvangen, omdat je hem niet zelf kunt zien. Achter de schermen krijg ik ze wel te zien. Twijfel je toch, dan kun je mij altijd een mailtje sturen.
  • Vergeet ook zeker niet om even te kijken bij de andere mamabloggers of zij al iets verklappen over hun verrassingspakket. Wellicht is het ook de moeite waard om aan hun Christmas Spirit Giveaway mee te doen.
  • In de week voor kerst mail ik de winnaar met het verzoek om mij de adresgegevens van de echte winnaar te mailen, De Christmas Spirit Giveaway verrassingspakket zal daarna zo spoedig mogelijk worden verzonden, zodat deze voor de kerstdagen binnen is.

Ook meedoen?

Ben jij ook een blogger en wil je ook meedoen, dan kan dat. Dit doe je door ook een Christmas Spirit Giveaway verrassingspakket samen te stellen en deze actie te delen op je eigen blog.

Heb je zelf geen blog, maar wil je wel iemand ergens blij mee maken? Ook dat kan en ik wil je daar zeker bij helpen. Dus mail mij gerust en dan kijken we hoe we dat kunnen organiseren.

Spread the love

2 thoughts on “Christmas Spirit Giveaway | Wie verdient er een Kerstcadeau?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.