Naamelijk

Aftel Winweek #1 | Naamelijk Naamstickers

De kerst hebben we achter ons en nu is het aftellen naar het nieuwe jaar. Om deze laatste dagen van het jaar een beetje in stijl af te sluiten, heb ik de komende 4 dagen leuke winacties voor jullie in petto. Vandaag trappen we af met een naamsticker van Naamelijk.

Naamelijk

De leukste persoonlijke cadeau’s

Het verzinnen van een leuk kraamcadeautje is niet altijd even makkelijk. Vaak krijgt een baby een lading knuffels, speelgoed en kleding. Veel van deze cadeautjes zijn maar tijdelijk houdbaar omdat ze er uitgroeien. De cadeautjes die wel blijven, zijn die met een persoonlijke tint. In de webshop van Naamelijk ben je daarvoor aan het juiste adres.

Hippe houten tekstblokken

Erg leuk om te geven is een houten tekstblok met daarop de geboortegegevens. Op een handgemaakte, houten blok van 20 x 20 cm kun je kiezen uit diverse voorbeelden. Omdat ze met de hand gemaakt worden, zijn alle aanpassingen mogelijk. Hiermee maakt je een zeer persoonlijk kraamcadeautje. Uiteraard kun je ook tekstblokken laten maken voor vele andere gelegenheden zoals bijvoorbeeld een bedankje voor de meeste of de juf voor het schooljaar of het vereeuwig een leuke uitspraak van je kind of leg een speciale zin vast die voor jou en je partner iets bijzonders betekent!

tekstblok

Gepersonaliseerd koffertje

Deze persoonlijke mini koffertjes zijn voor meerdere doeleinde in te zetten. Zo kun je deze geven, incl een stapeltje waardebonnen voor een nachtje logeren, zodat de kersverse mama en papa een beetje tijd voor elkaar hebben en kunnen bijslapen. Ook zijn deze schattige koffertjes ideaal voor het bewaren van de mooiste herinneringen aan de babytijd; de eerste speen, een haarlok of het lievelingsboekje. De koffertjes zijn ook weer helemaal naar eigen smaak samen te stellen. Ze komen in diverse kleuren en verschillende designs. Ook kun je er naast de naam een leuke illustratie van een stoer vliegtuig of een lief uiltje op te laten zetten. Natuurlijk is dit niet een uniek en blijvend cadeau voor een geboorte, maar ook erg leuk om te geven voor een eerste verjaardag.

Naamelijk koffertjes

Naamstickers

In de webshop van Naamelijk zijn ook diverse naamstickers te vinden. Erg leuk om de slaapkamerdeur of kledingkast te versieren. De stickers zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar met een leuke afbeelding.

Ook leuk zijn de voordeurstickers. Met zo’n sticker kun je de komst van het nieuwe gezinslid bij de voordeur al kenbaar maken. Zelf hebben we zo’n sticker gekregen toen we net waren verhuisd. Nog steeds krijgen we daar erg leuke reacties op.

NaamelijkKim

In de webshop van Namelijk vind je unieke en persoonlijke cadeau’s voor speciale gelegenheden zoals geboorte, huwelijk, verjaardag of samenwonen. Alle producten zijn eigenhandig ontworpen door de eigenaresse Kim. Hierdoor is er alle ruimte voor eigen inbreng, om het cadeau nog persoonlijker te maken. Binnen 2 werkdagen voor alle bestellingen verzonden en uiteraard mooi ingepakt tot een bijzonder cadeautje.

Winactie

Speciaal voor het nieuw jaar mag ik van een naamsticker naar keuze weggeven.

De winnaar is … Liesbeth Breuring
Van harte gefeliciteerd! 

winnaar 1

 

Zorg dus dat je een e-mailadres vandaag checkt, want als je reageert binnen 48 uur, dan zal ik een nieuw lootje trekken.

Spread the love

32 thoughts on “Aftel Winweek #1 | Naamelijk Naamstickers

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.