Win-Adventkalenders – veel winkans in december

We zitten alweer 10 dagen in de maand december.chalkboard1

De laatste maand van het jaar.

De drukste maand van het jaar.

De mooiste maand van het jaar.

Ook op internet verschijnen er dan ook veel extra prijsvragen om aan mee te doen. Zo zie je dat veel bedrijven in de maand december met een adventkalender komen waarbij je elke dag een vakje kan openen. Sommige vakjes bevatten prijsvragen, winactie, voordeelbonnen of een leuke tip of recept. Vaak zijn de prijsvragen of winacties maar 1 dag geldig en wordt de winnaar de volgende dag al bekend gemaakt.

Hier geef ik jullie een overzicht van de leukste win-adventskalenders.

 • Margriet WinterWin Week (duurt tot en met 14 december) – Margriet.nl geeft de leukste prijzen weg. Van boeken voor de koudere dagen op de bank tot handige elektronica, elke dag vind je weer een fantastische prijs! Doe elke dag mee aan een spel of beantwoord een vraag en maak kans!
 • Libelle.nl Favorites by V&D (duurt tot en met 17 december) – Libelle en V&D delen uit! Het regent cadeautjes met onze 12-daagse winactie. Onze stylisten kozen hun persoonlijke ‘favorites’ uit de feestelijke collectie van V&D. Nu mogen wij 12 dagen lang elke dag één van deze Libelle Favorites weggeven. Leuk voor jezelf of voor onder de boom!
 • STABILO Adventkalender 2015 (duurt tot 23 december) – Hoe vaker je meedoet in de eerste 23 dagen, hoe meer kans je hebt op één van de hoofdprijzen op 24 december! Je kunt elke dag één keer deelnemen en wie weet heb jij aan het eind geluk in de laatste trekking!
 • Essence Xmas 2015 (duurt tot en met 24 december) – De kerstdagen komen eraan! met onze adventskalender kun je elke dag supercoole prijzen winnen! de winnaars worden door essence getrokken. Het is gemakkelijk om mee te doen: je klikt gewoon op de datum van vandaag en beantwoordt de prijsvraag. de winnaar van de dag wordt door middel van een e-mail op de hoogte gebracht. je kunt de kalender openen op de dag zelf en op de dagen ervoor, maar de dagen die nog komen, blijven gesloten.
 • Flair’s grote adventskalender (duurt tot 24 december) – It’s present time! Tot Kerst kun je op deze pagina elke dag een cadeau winnen! Het enige wat je hoeft te doen is op de vakjes hieronder te klikken. Dinsdag 1 december gaat het vakje van Dag 1 open, de dag erna het vakje van Dag 2… enzovoort! Kom dus dagelijks terug en ontdek wat voor moois er allemaal te winnen valt.
 • HEMA december cadeaumaand (duurt tot en met 24 december) – In december kan jij samen met HEMA een cadeautje geven aan iemand die het verdient. Tag de persoon op Facebook onder je favoriete artikel en laat ons weten waarom wij hem/haar moeten verrassen.
 • Qmusic Advents Kalender (duurt tot 24 december) – De kerstdagen staan weer voor de deur, dat betekent dat het aftellen mag beginnen. En dat aftellen doe je natuurlijk samen met Qmusic! Elke dag hebben we een nieuw cadeautje voor je verstopt in de Q-adventskalender. Hou Qmusic.nl goed in de gaten en blijf dag in dag uit op de ho-ho-hoogte! Mocht je er als de kippen bij willen zijn, elke nacht tussen 03.00 en 06.00 uur maakt Q-dj Lars Boele het volgende hokje open. Elke dag kiezen we een prijswinnaar uit, dus geef vooral je gegevens door bij een prijs die jij op het oog hebt!
 • VT Wonen Feestkalender (duurt tot en met 24 december) – Time to celebrate! Iedere dag een feestelijke verrassing voor je uitgezocht. Van winactie tot korting en van happy-page tot DIY: er zit iedere dag iets moois achter het luikje verstopt. Want de feestmaand is er om te feesten! Open iedere dag het vakje en doe mee. Let op: de actie van de dag is 24 uur lang geldig.
 • Delicious. Deelt uit (duurt tot 31 december) – Het is weer geeftijd! Zoals elk jaar delen wij de hele maand december onze culinaire favorieten uit. 31 dagen lang cadeaus. Zodat je 2016 culinair nóg beter in je schoenen staat. We vullen je voorraadkast, sturen je op cursus, geven je meer kookboeken dan je boekenplank aan kan en hopen/wensen/bidden dat je ruimte hebt voor nóg een keukenapparaat dat natúúrlijk snel onmisbaar blijkt. Al onze delicious.fans maken kans, dus jij ook. Het enige wat je hoeft te doen is onze facebook/twitter/website in de gaten houden. Je kunt er de klok op gelijk zetten: elke dag, om stipt 9.00 uur, een nieuwe win-actie. Vul het winformulier dagelijks volledig in. En als je dan toch op onze site neust: zoek een recept uit om ’s avonds te koken. Om alvast in de kerststemming te raken. Want dat is óók delicious. in december: elke dag een recept. Zodat dit de lekkerste december ooit wordt.
 • McDonalds Cadeaukalender (duurt tot en met 31 december) – Tijdens deze december maand heeft McDonald’s de Cadeau Kalender. Hierop vind je iedere dag, 31 dagen lang, een uniek cadeau. Met forse kortingen, gratis McDonald’s producten en giveaways. Ook maak je kans op grootse prijzen.
 • Quest Cadeaumaand (duurt tot en met 31 december) – In december wemelt het van de prijzen op Quest.nl! Tijdens de cadeaumaand maak je elke dag kans op een nieuwe prijs, van een spellenpakket tot een laptop. Iedereen mag meedoen, en iedereen maakt evenveel kans.
 • Residence Geeft weg (duurt tot 31 december) – Gedurende de maand december maak je elke dag online kans op mooie prijzen. Volg deze pagina van 1 tot en met 31 december en reageer op de prijzen waar je kans op wilt maken. Reageren kan tot 12 uur ’s avonds. De volgende dag worden de winnaars bekend gemaakt!
 • Douglas Holiday Giveaway (duurt tot en met 3 januari) – Maak elke dag kans op spectaculaire prijzenpakketten met onze Holiday Giveaway!
 • Glamour’s Winterweggeefmaanden (duurt tot en met 30 januari) – De maanden december en januari zijn het de Winterweggeefmaanden bij Glamour. 5 dagen per week maak je kans op fijne cadeaus: welness cadeaus, shopping-vouchers, mode(accessoires), een hippe retro stadsfiets en een overnachting in The Hoxton – de hotspot van Amsterdam.

Succes iedereen!

Ik hoor graag als je wat gewonnen hebt en natuurlijk ook als je nog een andere leuke adventskalender weet.

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.