Veel Sinterklaas Winacties deze week

Hoera de Sint is weer in het land en dat betekent dat we weer in rep en roer zijn rond om alle festiviteiten en cadeautjes. Er is tegenwoordig zoveel te krijgen dat je soms het overzicht een beetje kwijt raakt. Ik heb een aantal leuke cadeautips voor je afgelopen week op een rijtje gezet. Daarbij mocht ik ook vaak een winactie organiseren. Mocht je kans willen maken op een van deze leuke Sint cadeautjes, doe dan zeker mee, want sommige lopen morgen af.

Sinterklaas Winacties week 1

Sinterklaas voorbereidingen

Raamtekening Wie zoet is krijgt lekkersDe Sint kwam vandaag aan in ons land. Veel kinderen met hun pappa’s en mamma’s stonden hem in Dokkum op te wachten. Voor ons was het iets te ver om hem daar te verwelkomen, maar we versierde ons huis al wel vast ter ere van zijn aankomst. Lees welke leuke versieringen we vonden en maak kans op een krijtstiftraamtekening van Ceciel_Maakt.

Vtech Bloggershop

Vtech bestaat 25 jaar en dat vieren ze deze maand met een heuse bloggershop. 25 dagen lang licht een andere blogger een van hun producten toe en mag deze ook verloten. Op dag 16 was ik aan de beurt en liet ik je kennis maken met Little Love Lily – Kruip met mij Baby Mocht je kans willen maken op deze lieve pop, dan kun je meedoen t/m 23 november. Vergeet ook niet even te kijken bij de andere bloggers en maak ook kans op hun mooie Vtech producten.

Win kaarten voor Flavourites Live 2017

Veel van mijn winacties deze week en volgende week zijn met kinderspeelgoed. Toch mag ik ook nog iets leuks weggeven voor de mama’s onder ons. Een van mijn favoriete uitjes van het jaar, is naar Flavourites Live!. Deze deze Pop-Up store met circa 130 webshops all curated by Flavourites.nl vind alweer voor het 10e jaar plaats. Het is zo leuk om daar de mensen achter de webshops te ontmoeten en hun spullen eerst te kunnen zien en vasthouden voor dat je het koopt. Zin in een middagje shoppen, doe dan mee. Dit kan t/m 19 november.

Spelen met je eten met de Reis van Vijf

Zeker met kleine kinderen is het soms moeilijk om het gezellig te houden aan tafel. Met de Reis van Vijf kun je spelenderwijs je kinderen kennis laten maken met diverse groenten en fruit soorten. Teken het piratencontract, reis de hele wereld over en verdien gouden munten voor een beloning. Echt een aanrader voor het hele gezin.

De Reis van 5; spelen met je eten aan tafel

Sinterklaas cadeautips voor Schoencadeautjes

Nu de Sint in het land is aangekomen, mogen de schoentjes weer gezet worden. Voor de nodige inspiratie nodig ik je uit om eens een kijkje te nemen op deze blog. Ik laat je een paar hele cadeautjes zien. Ook heb ik maar liefst twee leuke winacties voor je! Maak je kans op een Denksport pakket of de De Leukste Sint Hits CD. Meedoen kan t/m 25 november

De Leukste Sint Hits 

Sinterklaas cadeautips voor Baby’s eerste Sinterklaas

Dppky

Voor sommige kinderen zal dit hun eerste sinterklaas feest ooit zijn. Speciaal voor de allerkleinste fans van de Sint verzamelde ik de leukste Sinterklaas cadeautjes. Voor de papa’s en mama’s stond er ook wat leuks tussen en mag ik ook een Dooky naar keuze weggeven. Meedoen kan t/m 25 november.

Sinterklaas cadeautips voor Peuters & Kleuters

Voor deze kleintjes begint het Sinterklaas al echte te leven. Ze kijken al een beetje naar het Sinterklaas Journaal en snappen dondersgoed dat de Sint en zijn Pieten snoepgoed en cadeautjes brengen. Vele van deze kinderen gaan binnenkort naar school of gaan al een tijdjes. Deze cadeautjes zijn dan ook voor de nieuwsgierige Peuters en Kleuters. Van Cre8 mag ik daarom ook een leuke educatieve Letter-, Cijfer of Dierenpuzzel weggeven. Meedoen kan t/m 25 november

Sinterklaas cadeautips voor Grote Meiden

Grote Meiden hebben Grote Verlanglijstjes. Een van de favoriete dingen van dit moment is toch wel de eenhoorn of unicorn. Ik mag maar liefst twee hele leuke Unique Unicorns Stationery Kit weggeven. Meedoen kan t/m 25 november.

Mega My Little Pony kasteel

Misschien wel de klapper van deze winweek. In samenwerking van Hasbro mag ik een het Canterlot en Seaquestria Kasteel namelijk weggeven. Bij mijn dochters staat het in ieder geval bovenaan het verlanglijstje na het zien van de nieuwste bioscoopfilm. Heb jij ook een My Little Pony fan in huis, doe dan zeker mee!

Ik wens jullie allemaal veel geluk met het meedoen aan deze leuke winacties. Hou ook mijn blog volgende week in de gaten, want ik mag nog veel meer leuks weggeven.

Voor welke prijs van afgelopen tijd doe jij graag mee?

Spread the love

14 thoughts on “Veel Sinterklaas Winacties deze week

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.