Vandaag is het Valentijnsdag – de dag van de liefde. Of het nu een nieuwe (onbereikbare) liefde is of een oude; vandaag is de dag om even extra stil te staan bij de geliefde(n) in je leven. Om deze dag wat extra vioolmuziek, rozenblaadjes en een romantisch tintje te geven, kun je meedoen aan weer een leuke Valentijnshop. Samen met 24 andere mamabloggers delen wij de liefde vandaag met jullie en kun je overal ook kans maken op een romantisch cadeautje.

Valentijnshop

Ben je hier voor het eerst op Mama’s Liefste?

Welkom op Mama’s Liefste! Vandaag heb ik en 24 andere bloggers een super leuke Valentijnshop georganiseerd! Door van blog naar blog te “hoppen” maak je niet alleen kennis met een aantal leuke, misschien nieuwe bloggers, maar verwennen we jullie ook een beetje op deze feestelijke dag. Alle deelnemende bloggers hebben namelijk een leuke winactie voor je klaarstaan.

Misschien heb je wel eens eerder een kijkje hier genomen en misschien is dit je eerste keer. Mijn naam is Fleur en ik ben mama van 2 meiden van 5 en 9 jaar. Omdat mijn dames al wat ouder zijn, vind je hier geen borstvoeding- en consultatiebureau verhalen. Sommige noemen mijn blog dan ook meer een FamilieBlog, maar ja what’s in the name 😉 Op Mama’s Liefste deel ik graag met je mijn eerlijke bekentenissen en life hacks in het moederschap, de leukste producten voor mama’s en kids en de leukste uitjes voor het hele gezin. Elke week op dinsdag vind je hier een overzicht met de leuke winacties in Bloggersland.

Hierbij een aantal voorbeelden van mijn eigen (Valentijn) blogs

Dank je wel…

Mocht je al bezig zijn met de Valentijnshop, dan ben je waarschijnlijk hier gekomen via Nele de Winter van MamaExpert. Nele heb ik vorig jaar leren kennen tijdens de Mom Blog Awards in Antwerpen. Deze verkiezing onder Belgische Mamabloggers organiseerde zij daar. Het was voor ons een leuke kennismaking met onze bloggende Zuiderburen. Natuurlijk heeft ze zelf ook een blog, waar ze al ruim 3 jaar 4-5 per week haar verhalen deelt met ons. Zoals ze zelf zegt is haar blog

Eigenzinnig | origineel | eigenwijs | 100% Vlaams | ruimhartig | creatief | persoonlijk | interactief | eerlijk | recht door zee | ondernemend | woordenspeelsels | vrijbuiterijen en vrijbuitelarijen | geheel eigen (schrijf)stijl | eigenzinnig | trendy | actueel | …

Mamaexpert

Door naar…

Natuurlijk stuur ik jullie ook door naar de volgende blogger. Ook dit is een Belgische mamablogger; Nathalie De Martelaere van Unicorns & Fairytales Nathalie heb ik vorig jaar ook op de Mom Blog Awards voor het eerst in levende lijve mogen ontmoeten. Hier won zijn zelfs de Instagram Mom Blog Award. Haar blog volgde ik al wel wat langer. Nathalie schrijft over haar magische wereld als moeder en maakt daarbij prachtige fashion- en interieurfoto’s. Een bezoekje aan haar blog is altijd een klein feestje. 

Unicorns & Fairytales

Winactie Openhartige Spelletjes is gesloten

En dan komen we nu bij mijn Valentijn Winactie! Ik mag daarvoor 2 romantische kaartspelletjes voor geliefde. Ik maakte kennis met de kaartspelletjes van Open Up! tijdens de kerstdagen, waarin ik met familie, vrienden en collega’s de vragen en opdrachten van Openhartig Vuurwerk op tafel legde. Dit leiden tot hele leuke gesprekken. Hier zijn meerder edities van en voor Valentijn mag ik het spel Openhartig in Love en Openhartig Private Time.

Openhartig in Love

Met ‘Openhartig in Love’ leren verliefden elkaar op een leuke manier goed kennen. Op de ruim 100 kaartjes staan uitdagende vragen en verrassende opdrachten, die zeker zullen zorgen voor veel plezier!

Om de beurt trekken jullie een kaart met een vraag of opdracht, zoals;
• Vertel je vriend(in) wanneer je voor hem/haar smelt. Waarom juist dan?
• Pak je fototoestel of telefoon en maak een serie lieve, romantische of gewoon lekker gekke foto’s van elkaar.

Openhartig Private TimeHeb je al wat langer een relatie, dan is ‘Openhartig Private Time’ wellicht iets meer voor jullie, want hoe openhartig zijn jullie? én geldt dat ook voor hele gevoelige onderwerpen? Laat je verrassen door meer dan 100 uiteenlopende vragen en opdrachten vragen en opdrachten die op een speelse manier heel veel bespreekbaar maken.

Om de beurt trekken jullie een kaart met een vraag of opdracht zoals:
• Waarin zijn jullie aanvullend op elkaar?
• Sluit je ogen en beschrijf zo nauwkeurig mogelijk enkele typische plekjes op jouw partners lijf waaraan je hem of haar altijd zult herkennen.

Beide spelletjes zullen zorgen voor onthullende antwoorden, intieme momenten, serieuze overdenkingen, sexy ontdekkingen en bovenal voor veel plezier met elkaar! Dit uitdagende spel is bestemd voor koppels en kan overal gespeeld worden. Speel samen Openhartig Private Time en Openhartig met aandacht voor elkaar!

De winnaars zijn

Openhartig In Love

Winnaar Openhartig In Love

Openhartig Private Times

Winnaar Openhartig Private Times

De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.

Dankjewel voor het bezoeken van Mama’s Liefste en hopelijk zie ik je snel weer terug! En nu snel door naar Unicorns & Fairytales

Spread the love

48 reacties op Valentijnshop – From Bloggers with Love

 1. Leuk! Hoorde laatst al eens een collega over dit spel, ze had het met haar man gedaan… Elke week een paar kaartjes, niet teveel want zo kom je nog eens wat van elkaar te weten wat soms even moet bezinken zei ze hahah.. Ben zelf ook wel reuze benieuwd naar dit spel voor mijn vriend en mij. Doe dan ook graag mee, de private time lijkt ons supergeschikt om elkaar nog meer aan te voelen!
  Groetje Ilsiee

 2. Leuk en ik doe heel graag mee….
  Omdat ik een gebroken pols heb en wekenlang in het gips zit en niets kan…

  Bl.: chucky1012

  Twitter: chucky1012

  Insta.: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Pinterest: Homemadepicturemania Sao Nonac

  Google+: Beautyandfashionvlogs ByIke

  Yt.: Beautyandfashionvlogs ByIke

  Em.: dots_223@hotmail

  Fijne dag 😃

 3. Leuk die bloghop! Ik ben benieuwd naar het spelletje Private Time. Ik ben intussen 8 jaar samen met mijn liefste, maar ik weet zeker dat we nog veel kunnen leren over elkaar! Samen lachen vind ik heel belangrijk en dat zit volgens de recensies wel goed met dit kaartspel 🙂

 4. Dit lijken me beide leuke spelletjes om elkaar nog beter te leren kennen! Aangezien wij dit jaar (op 6/6 ^^ ) 6 jaar samen zijn vermoed ik dat we meer zullen hebben aan de private time versie, al mag de andere ook hoor! 😀

 5. Wat leuk een bloghop voor Valentijnsdag! Weet nog dat ik destijds bij de oud en nieuw bloghop ook meegedaan heb, heb toen heel wat leuke blogs ‘ontdekt’ die ik ben blijven volgen, dus ik ga ook dit keer weer het rondje. Natuurlijk hoop ik ook op een beetje extra geluk vergeleken met toen! 😉

  Maar goed, aangenaam om kennis te maken en ik doe natuurlijk graag mee aan de winactie! 😀 Het liefst zou ik het spel “Openhartig” willen winnen, extra leuk omdat mijn allerliefst op het moment aan de andere kant van het land werkt en dus door de week ver weg zit en niet thuiskomt. Aan de telefoon kunnen we deze kaarten natuurlijk ook gebruiken! Erg leuk!

  Fijne dag!

 6. Leuk ik doe graag mee voor openhartig private time. Tijd om wat minder te netflixen en wat meer te kletsen samen haha. Sinds we ouders zijn is dat bankhangen iets te belangrijk geworden.

 7. Ik volgende je al op Facebook zag ik! Dus ben ik je ook nog op Instagram en Twitter gaan volgen! Ik zou graag het openhartig privit time kaartspel willen winnen! Ik ben al 6jaar samen met mijn vriend en had het er toevallig vorige week over om is een keer zo een soort spel te halen! Helaas konden we toen niet echt iets passende vinden… Maar deze kaartjes spreken mij wel erg aan. Zou een leuke verassing zijn voor mijn vriend. Ik doe graag mee

 8. Leuk en ik doe heel graag mee….
  Omdat ik een gebroken pols heb en wekenlang in het gips zit en niets kan…

  Bl.: chucky1012

  Twitter: chucky1012

  Insta.: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Pinterest: Homemadepicturemania Sao Nonac

  Google+: Beautyandfashionvlogs ByIke

  Yt.: Beautyandfashionvlogs ByIke

  Em.: dots_223@hotmail

  Xoxo

 9. Wat een leuke actie weer!! Manlief en ik zijn inmiddels al 18,5 jaar samen dus ik ga graag voor ‘Openhartig Private Time’. Lijkt me ook best wel spannend….

 10. Wat een look concept! nu mijn man en ik sinds 8 weken een baby hebben schiet het samen praten er nogal bij in. Met openhartig private time kunnen we wellicht af en toe toch tijd voor elkaar nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.