Hoera! 2018 is dan eindelijk daar! Ik hoop dat jullie 2017 mooi hebben kunnen afsluiten en alweer helemaal fris en fruitig zijn voor een goede start van 2018! We beginnen het jaar daarom maar meteen goed met een Nieuwjaars Bloghop. Samen met nog 19 andere bloggers hebben we weer een mooi rondje voor je uitgezet met diverse leuke winacties! Zo mag ik bijvoorbeeld een superlief schortje en de etui van Fiep Westendorp weggeven in samenwerking met KimToys

nieuwjaars bloghop 2018

Vandaag wens ik je samen met 19 lifestyle-, boeken-, travel- en foodbloggers je een heel gelukkig, gezond en liefdevol 2018, waarin we weer veel leuke, serieuze, humoristische en ontroerende blogs met je zullen delen. Gezamenlijk hebben voor jou een te gekke winactie geregeld in dit nieuwe jaar. Elke blog linkt door naar de volgende, waardoor je uiteindelijk alle 20 blogs leert kennen. Wie weet vind je niet alleen de prijzen erg leuk, maar bevallen deze blogs dusdanig dat je ze blijft volgen. 

Ben je hier voor het eerst op Mama’s Liefste?

Welkom op Mama’s Liefste! Misschien heb je wel eens eerder een kijkje hier genomen en misschien is dit je eerste keer. Mijn naam is Fleur en ik ben mama van 2 meiden van 5 en 9 jaar. Omdat mijn dames al wat ouder zijn, vind je hier geen borstvoeding- en consultatiebureau verhalen. Sommige noemen mijn blog dan ook meer een FamilieBlog, maar ja what’s in the name 😉 Op Mama’s Liefste deel ik graag met je mijn bekentenissen en life hacks in het moederschap, de leukste producten voor mama’s en kids en de leukste uitjes voor het hele gezin. Elke week op dinsdag vind je hier een overzicht met de leuke winacties in Bloggersland.

Hierbij een aantal voorbeelden van mijn eigen blogs

Dank je wel…

Mocht je al bezig zijn met de hop, dan ben je waarschijnlijk hier gekomen via Mijn Mamamomenten.

Mijn mama momenten is ontstaan doordat Natascha haar ervaringen van zich af moest schrijven. Zo heb blogt zal al voor twee andere blogs: website4mama en mamsatwork. Toch had zij behoefte aan haar eigen blog. Hier vind je nu al haar mama-momentjes, recepten, naai-ideetjes, aanbevelingen en informatie. Met succes, want gisteren las ik dat zij 2000 lezers deze maand op haar blog heeft mogen verwelkomen. Gefeliciteerd. Tijdens deze Bloghop geeft zij 2 setjes weg van Oh-Lief met een handgemaakte bijtring!

Door naar…

Graag wil ik aan jullie alvast de volgende mamablogger voorstellen; Website4Mama.

Met een team van 12 mamabloggers schrijft Esmée dagelijks leuke, interessante, praktische en soms hilarische of ontroerende blogs over van alles en nog wat. Leuke dagjes weg met je kinderen, leuke shops en artikelen om te ontdekken, blogs over kinderkleding, kinderkamers en opvoeding. Maar ook heel persoonlijke verhalen over zwangerschap en bevalling komen voorbij op Website4Mama. Dus na het meedoen aan mijn winactie, kun je meteen doorlopen naar haar blog, waar zij een Checkpad van Gezinnig. Deze mochten wij thuis ook uitproberen en zeker een van de toppers van 2017

Lees; Checkpad – ons nieuwe wapen tegen ochtendstress

Winactie Nieuwjaars Bloghop

Net als alle andere websites die meedoen met de Nieuwjaars Bloghop, mag ik ook een mooie prijs weggeven. Eerder dit jaar kwam ik in contact met Kim van KimToys. KimToys ontwerpt, importeert en distribueert licentie speelgoed van nu met een knipoog naar vroeger. Speelgoed dat van alle tijden is en waarvan het speelplezier zich al generaties lang bewezen heeft. Nu ik zelf het komende jaar mijn 40e verjaardag mag vieren, spreekt dit speelgoed van vroeger mij natuurlijk zeer aan. Ik ben dan ook erg blij met mijn Fiep Westendorp pennenhuis, bureaublok en Teken- en plakboek op mijn nieuwe werkplekje.

Naast dit leuke spulletjes van Fiep Westendorp, heeft ze ook diverse Buurman en Buurman producten en een schatig kliederschort van de Kleine Prinses. Voor deze Nieuwjaarsblog mag ik een van de hoppers blij maken met het Fiep Westendorp kliederschort en etui! Ben jij ook zo’n fan van deze tekenaars doe dan zeker mee, voor jezelf of je kinderen.

 

De winnaar is

De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.

Tot slot wil ik de initiatiefnemers Amanda van KiDDoWz en Esmee Website4mama bedanken voor de organisatie van de Nieuwjaars Bloghop

Spread the love

63 reacties op Nieuwjaars Bloghop – een goed begin van 2018

 1. Mijn goede voornemen is om gezond te leven en als er wat kilootjes afgaan is dat mooi meegenomen.
  Met mijn nieuwe baan moet ik al een heel eind gaan komen door na lange tijd niet te hebben gewerkt weer ritme te krijgen.
  Ik doe graag mee aan de actie, Fiep Westendorp doet me denken aan mijn kindertijd.

 2. Ik doe graag mee voor mijn zoon. Mijn goede voornemen is om spullen die we niet gebruiken zo veel mogelijk weg te doen of op te maken. Dat zorgt voor een overzichtelijk huis en scheelt straks sjouwen met de verhuizing.

 3. Ik recycle gewoon mijn goede voornemens van vorig jaar:
  * enkele kilootjes verliezen (hmm… deze staat al vele jaren op mijn lijstje)
  * werken aan een betere conditie (ik heb nog 365 dagen om te bedenken hoe ik dit ga doen)
  * kasten grondig opruimen (dat betekent een tripje naar Ikea om dozen waarin ik de rommel gewoon kan overladen)
  * meer Quality time doorbrengen met mijn gezin; (met het pakketje van Fiep Westendorp kunnen we hier meteen aan beginnen!)
  En laat ik dan maar enkel dit laatste goede voornemen nemen, de andere voornemens zullen dan wel gewoon volgen…
  Mijn beste wensen voor 2018 en dat al jullie goede voornemens mogen uitkomen!

 4. Leuk om het nieuwe jaar te beginnen met een bloghop! Ik doe graag mee, wat een leuk schortje!
  Mijn goede voornemen voor 2017 was meer bewegen, dat is gelukt. Nu voor 2018 wil ik graag gezonder gaan eten.

 5. Ik doe graag mee met deze eerste winactie van 2018 voor het leuke schort.
  Mijn jongste kleindochter is daar vast blij mee, in ieder geval ik wel als oma. Ze moeten toch schoon thuiskomen.
  Mijn voornemens voor het nieuwe jaar is: 20 kilo afvallen in dit jaar en meer bewegen.
  Vorig jaar ben ik al 7 kilo kwijt.
  Hoop het vol te houden.
  Gelukkig nieuwjaar, Fleur!

 6. Allereerst de beste wensen. Mijn goede voornemen is meer te gaan genieten, vooral van de kinderen, en dingen los te laten. Ik moet niets! Doe graag mee.

 7. Happy 2018 ✨🎇🎆
  Wat een leuke en fijne prijs. Een van mijn goede voornemens is om minder op mijn gsm te zitten en die tijd meer met mijn dochters te besteden door bijvoorbeeld te knutselen.

 8. Ik doe graag mee! Mijn goede voornemen is om nog meer en nog bewuster te genieten van mijn kindjes. Onze oudste leeft niet meer en onze jongste zal ook niet oud worden, dus ik probeer alle momenten met hem (en uiteraard ook met onze gezonde dochter!) als een spons op te zuigen <3

 9. Mijn voornemen voor 2018 is van elke dag zo genieten alsof het mijn laatste is…!

  Live life to the fullest!

  Facebook: An Na

 10. Erg leuk! Ik doe graag mee voor Liselotte.

  Mijn persoonlijke goede voornemens: afvallen -10kg, genoeg water drinken (ik heb nu een app).

 11. Geen goede voornemens hier. Al jaren niet. Ik word er alleen maar zenuwachtig van. Ik doe graag weer mee met deze winactie. Superleuk!

 12. Gelukkig nieuwjaar! Mijn goede voornemen is om wat meer geduld te hebben om samen met mijn dochter Yinthe te knutselen. Ik ben helemaal geen creatief persoon maar Yinthe vindt alles leuk wat met knutselen te maken heeft. Daarom doe ik heel graag mee want dit zou perfect zijn voor mijn goede voornemen.

 13. Allereerst een gelukkig nieuwjaar! Mijn voornemen is heel hard te gaan sparen, want wij hebben een nieuw huis gekocht, die we straks helemaal moeten gaan inrichten. Doe graag mee met de winactie!

 14. Wat een leuke hop! Heel leuk om iets meer over jou te lezen! Fantastisch leuk schortje ook! Kimtoys kende ik nog helemaal niet. Wel dol op Fiep Westendorp. Eens kijken of ze ook leuke dingen verkoopt voor mijn zoontje 😉

 15. Een voornemen die ik niet onbelangrijk vind is mijn creatieve kant benadrukken. Ik wil meer tijd stoppen in het maken van creaties en het handletteren. Voorheen merkte ik dat ik heel veel dingen leuk vind om te maken maar dat ik er de tijd niet voor kon vinden. Nu de kinderen dus op school zitten heb ik overdag meer tijd om persoonlijke verjaardagskaarten te maken en het maken van creaties rondom bepaalde thema’s zoals straks de lente, pasen en ga zo maar door. Ik word erg rustig van het handletteren vandaar dat het me heerlijk lijkt om overdag even op te laden door lekker bezig te zijn met deze hobby.

 16. Wat een leuke start van het nieuwe jaar, een hop!
  Ik heb wel 10 goede voornemens, maar vooral hoop ik weer te genieten van de ontwikkelingen van mijn dreumesdochter. En we gaan dit jaar zeker starten met knutselen, ik kan niet wachten! De Fiep-spullen passen perfect bij haar, want haar lievelingsboek is het boek ‘Hier woon ik’ van Fiep, het huis van de huispennenbak…

 17. Wat leuk zo’n hop!
  Mijn goede voornemen is om dingen die ik graag doe regelmatiger te doen, blogs lezen, deelnemen aan winacties, maar ook eens een boek pakken.

 18. Wat een leukies zeg! Ik doe graag mee. Mijn goede voornemenz zijn om dit jaar wat positiever te zijn en in mijn nieuwe job te gaan knallen

 19. Wat een leuke actie; zoontje jarno kan dit zeker goed gebruiken dus ik doe graag mee. Mijn goede voornemen is heel cliche, namelijk meer sporten, maar om mezelf te motiveren en geen excuses meer te hebben, heb ik me aangemeld bij een loopgroep! op naar een gezond en fitter 2018 dus!

 20. Leuk jouw weggeefactie!
  Had geen goed voornemen; maar denkt toch..
  meer tijd aan onze kleine meid besteden, en minder op mijn telefoon!

 21. de beste wensen en ik heb geen voornemens gaat super zoals het nu gaat en gun jou geweldige prijs aan iemand anders

 22. Mijn goede voornemen: balans vinden tussen werk en prive. Volgende week begin ik weer met werken, dussss!!
  Ik doe graag mee voor mijn lieve nichtje! Ze is dol op Jip en Janneke en de tekeningen van Fiep!

 23. heyhey!! ik doe graag mee met jouw winactie, je had gelijk ik ben aan het hoppen;) mijn broertjes zijn helemaal fan van jip en Janneke en jawel, ook van bakken. ze zouden dit superleuk vinden! het etui is leuk voor de kleurpotloodjes, dan liggen ze misschien een x niet allemaal over de grond. maar ik moet weer gaan, ik ga weer verder hoppen!

 24. Mijn goede voornemen is om minimaal 1 keer per week een middag samen te knutselen met de kinderen. Dit gebeurde voorheen maar 1x per 3 weken. De kinderen vinden het leuk en voor mij werkt het ook ontspannend.

 25. Mijn goede voornemen is om meer tijd te maken voor familie, vrienden, gezelligheid! Mijn dochter zou heel blij zijn met het etui. Het schortje zouden wij cadeau doen aan een klein vriendinnetje van ons.

 26. Ik heb maar voornemen al jaren. Een jaar niet in het ziekenhuis liggen. Ik weet nooit voor 31 december of het gelukt is. Maar het gaat nu al 3 jaar goed!

 27. Ik doe heel graag mee, erg leuk 🙂

  Mijn goede voornemens voor dit jaar is om af te vallen, en ik gaat dit nu volhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.