Uit Tip | Vaar mee met de zoetwaterpiraten Harold en Sjonnie

zoetwaterpiraten Harold en Sjonnie
De Herfstvakantie staat alweer bijna voor de deur. Na 6 weken school zijn de kinderen wel weer toe aan wat rust en is het de tijd voor leuke uitstapjes samen. Omdat het weer niet meer zo mooi zal zijn als de afgelopen weken is het fijn om een leuke activiteit voor binnen te vinden, die de kinderen wel prikkelen en misschien toch ook wat opsteken, In Amsterdam is er tijdens de herfstvakantie een speciale rondvaartboot om dieren in de stad te spoten. Ga mee met de zoetwaterpiraten Harold en Sjonnie.

Zoetwaterpiraten Harold en Sjonnie

Sjonnie is een stoerste Amsterdamse stadsmuis en zijn trouwe vriend Harold een kat met waterangst. Samen werven zij bemanning op  de kade van Blue Boat Company. Tijdens de ‘Gezocht: Zoetwaterpiraten!’ rondvaart kunnen de kinderen de twee vrienden ontmoeten. Samen gaan zij met Sjonnie in zee om Harolds waterangst te overwinnen. Tijdens de vaart (duur: 75 min.) gaan kinderen als een echte Zoetwaterpiraat, met behulp van een piratenkijker, in de stad dieren spotten. Ook ontwerpen ze een zelfbedacht familiewapen, luisteren ze naar watergeluiden, tekenen ze een schip en krijgen ze van Sjonnie en Harold nog véél meer interactieve opdrachten mee. De ouders kunnen ondertussen naar een zelfgekozen audiotour luisteren.

225684 c02t5036 1ed16b large 1474891815

Deze leuke rondvaart is bedoeld voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar. Een kaartje kost slechts € 7,50. De prijs is inclusief het Zoetwaterpiraten werkboekje, piratenkijker, opdrachtenboekje en het interactieve audioverhaal. De tour is op iedere afvaart beschikbaar in het Nederlands en Engels en is ook te beluisteren via de Blue Boat guide app.
Kaartjes voor ‘Gezocht: Zoetwaterpiraten!’ zijn te koop via de website en aan de kassa van Blue Boat Company.

 170924-c02t5152-d8cd53-original-1434546487 225682-c02t5057-37639d-original-1474891815

De meet & greet vindt van maandag 17 t/m vrijdag 21 oktober dagelijks plaats tussen 11:00 & 13:00 op de kade bij de afvaart steiger van Blue Boat Company. De boten vertrekken tegenover het Hard Rock Cafe vanaf de Stadhouderskade 30 in Amsterdam.

Tip voor de allerkleinste Zoetwaterpiraatjes: Je krijgt oordopjes, maar voor kleine piratenoren is een koptelefoon soms prettiger. Dus als je een koptelefoon thuis hebt, neem hem mee!

Heb jij al plannen voor de herfstvakantie?

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.