Uitje | Eigen Huis Beurs 2016 voorjaar editie

download (1)Ons vorige huis was een ongoing-project van 13 jaar… Hiervoor waren we altijd op zoek naar nieuwe innovaties en ideeen (die meestal niet tot uitvoer kwamen). We zijn dan ook bezoekers van het eerste uur van de Eigen Huis Beurs in de Jaarbeurs Utrecht. Een grote hal vol met de laatste ontwikkelingen op (ver)bouwen, tuinideeen en de nieuwste gadgets. Architecten, interieurstyliste, bekende merken en nieuwe namen. Je vind er echt van alles op het gebied van het verbeteren van je huiscomfort. We gaan dit weekend ook zeker weer een kijkje nemen. We zijn recent verhuisd naar een nieuwbouw-huis en hoeven dus niet meer te verbouwen. Toch struinen we graag rond en laten ons informeren over alle mogelijkheden die ons nieuwe huis biedt. We worden altijd enthousiast door alle mogelijkheden en dromen die we nog kunnen hebben.
Ben je ook nieuwsgierig? Lees dan snel verder, want ik verloot 2 toegangskaarten twv €30,-

beurs-eigen-huis-slide-1 Toen we ons vorige huis kochten, hebben we echt alles zo’n beetje verbouwd. Het meeste hebben we ook zelf gedaan, maar door diverse omstandigheden kwam het nooit echt af en werd het een baksteen in onze rugzak. Afgelopen zomer zijn we daarom ook verhuisd naar een nieuwbouwhuis in een kinderrijke buurt. Met pijn in mijn hart sloot ik de deur van onze oude jaren 30 woning. Gezien de fase in ons leven met een jong gezin, hebben we geen tijd en zin meer om elk weekend te klussen. Toch blijft het wel kriebelen en kunnen we samen heerlijk dromen over wat we allemaal zouden kunnen doen om ons huis meer ons thuis te maken. Ik moest namelijk erg wennen aan ons nieuwe huis, We zijn namelijk de tweede bewoners en hebben dus geen invloed gehad op de bouw. Ik kom veel dingen tegen, die ik echt anders zou hebben gedaan. Nu pas realiseer ik me ook hoe fijn het was dat we in ons oude huis zoveel aanpassingen hebben kunnen doen, die bij ons passen. Nog steeds snap ik niets van de plekken waarop de lichtknoppen en stopcontacten zitten in dit huis.
Verbouwen wil ik voorlopig echt niet, maar dromen kan altijd. Samen met Papa’s Liefste is een dagje naar de Eigen Huis Beus echt iets waar we allebei blij en enthousiast van worden. Niet onbelangrijk in een goede lange (meer dan 21 jaar) waarin we eigenlijk over het algemeen hele verschillende hobbies hebben.

beurs-eigen-huis-slide-2

Wat biedt de Eigen Huis Beurs?
De Beurs Eigen Huis is de grootste en meest toonaangevende beurs van Nederland op het gebied van bouwen, verbouwen, interieur en tuin. Laten je inspireren en adviseren door het diverse aanbod van specialisten. Van de financiering tot het inschakelen van een architect en aannemer, adviezen op het gebied van vloeren, trappen, isolatie, verwarming, ramen, deuren, badkamers, keukens, haarden, serres en tuinen. De nationale Beurs Eigen Huis biedt een totaalconcept om je droomhuis te realiseren!
De beurs wordt 2x per jaar georganiseerd in de Jaarbeurs Utrecht, een najaarseditie in oktober en een voorjaar editie in maart. Dit jaar is de voorjaarseditie aankomend weekend van 4 t/m 6 maart 2016.

beurs-eigen-huis-slide-3

Wat wij zo fijn vinden aan deze beurs is dat je echt in gesprek kunt gaan met architecten en stylisten. Er worden diverse workshops georganiseerd, waar je kosteloos aan kunt deelnemen. Als je de tekeningen van je (nieuwe) huis meeneemt, kun je ook ter plekke al veel adviezen in winnen.
Ook aan de kinderen is er gedacht, want er is een gratis professionele kinderopvang aanwezig voor kinderen van 3 tot 13 jaar in de vorm van een Kinderkunstplein. De kinderen mogen hier twee uur lang verblijven. Onze dochters vinden het dus ook een feest om mee te mogen en het geeft ons even de rust om met de exploitanten in gesprek te gaan.

Lijkt het je wat om een bezoekje te brengen aan deze beurs? Dan heb ik 2 kaarten te verloten twv €30,-

– Laat een reactie achter hieronder met wie en waarom jij er heen wilt. Graag met een werkend mailadres, zodat ik je het kaartje kan mailen, als je gewonnen hebt.
– Volg me op minimaal een (allemaal mag ook) van mijn social media kanalen en like/reageer op deze post en tag met wie je wilt gaan.
– Delen/ Saven/ Retweten/ Reposten het bericht = lief ♥

De winnaar is Simone Manheim. Gefeliciteerd!
De kaartjes komen in de mail naar je toe
Veel plezier op de beurs en wie weet kom ik je daar nog tegen

♥  Facebook, TwitterInstagram, Bloglovin

Succes! Meedoen kan t/m 3 maart 20.00 uur
Het zijn E-tickets en zullen donderdagavond naar de winnaar worden gestuurd.
Niet gewonnen, dan kun je hier met €3,50 korting bestellen

Voor meer winacties en prijsvragen kijk op mijn Winactie-blog met een mooi overzichtje van alle andere winacties bij bloggers
Op PrijsvragenGala vind je nog veel bredere aanbod van leuke prijsvragen

Spread the love

8 thoughts on “Uitje | Eigen Huis Beurs 2016 voorjaar editie

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.