Mega Mindy Theatershow

Winactie | Mega Mindy komt met haar eigen theatershow

Het theaterseizoen is gelukkig weer van start gegaan en ook de kaartverkoop voor het aankomende seizoen. Veel theaterproducts staan dan ook te popelen om hun theatershows weer aan de mensen te laten zien. Zo ook Mega Mindy! Studio 100 brengt een fonkelnieuwe show van de superheldin naar de Nederlandse theaters.. Uiteraard zal Mega Mindy tijdens deze show ook weer de hulp krijgen van haar beste vriend en superheld Mega Toby. De theatertournee zal op 6 maart 2022 van start gaan in Rotterdam en dan door Nederland touren. Boek dus snel je tickets en als je mee doet aan de winactie, maak je ook kans op kaartjes in een theater naar keuze.

Mega Mindy de superheldin

Mega Mindy is al jaren (sinds 2006) bij veel kinderen een megapopulaire superheldin uit de gelijknamige televisieserie uit de koker van Studio 100. In het dagelijks leven heet ze eigenlijk Mieke Fonkel. Mieke werkt samen met Toby als politieagent op het bureau van commissaris Migrain. Niemand, behalve haar grootouders, weet dat Mieke in het geheim de superheldin Mega Mindy is.

Mieke is stiekem ook verliefd op Toby maar durft hem dat niet te vertellen. Het frustrerende voor haar is dat Toby verliefd is op haar alter ego Mega Mindy. Mieke woont bij haar opa en oma Fonkel achter het snoepwinkeltje van haar oma. Opa Fonkel is uitvinder, maar buiten Mieke en oma Fonkel weet niemand dit. De grootste uitvinding van opa is de capsule waarin Mieke verandert in haar alter ego Mega Mindy.

Wanneer er een overval of andere misdaad gepleegd wordt, wordt Mieke door opa’s sprekende computer Bliep veranderd in Mega Mindy. Commissaris Migrain is niet de slimste, maar opa, Toby en Mieke hebben het snel door als er iets niet klopt. Mieke gebruikt haar superkrachten om een einde te maken aan het onrecht. Soms gebruikt ze ook één van de vele andere uitvindingen van opa Fonkel.

Mega Mindy Theatershow

De ‘Mega Mindy Theatershow’ is een voorstelling voor het hele gezin met veel bekende hits zoals ‘Tijd voor Mega Mindy’. De mega populaire superheldin komt weer voor een moeilijke opgave te staan, maar ze zet alles op alles om het recht te laten zegevieren. Daarbij krijgt ze uiteraard hulp van haar goede vriend Mega Toby. Maar ook van haar fans in de zaal vraagt Mega Mindy hulp. De Mini Mega Mindy’s en mini Mega Toby’s zijn in deze voorstelling onmisbaar om het verhaal tot een goed eind te brengen. Na afloop is er een meet & greet.

Vanwege het vijftienjarig bestaan van Mega Mindy is onlangs een verzamel-cd van Mega Mindy verschenen met daarop de populairste nummers van de superheldin. En werd het lied Mega Mindy Tijd door de Belgische DJ Funkhauser in technostijl bewerkt.

De Mega Mindy Theatershow, met een volledige zaalbezetting, start volgend jaar op 6 maart 2022 in Rotterdam. Daarna volgen nog twaalf shows door heel Nederland. In o.a. Roosendaal, Emmen, Venlo, Uden en Spijkenisse.

Meer informatie en kaartverkoop: studio100.com

Single Mega Mindy Tijd in Hard Dance Stijl

Ter gelegenheid van 25 jaar Studio 100 heeft Funkhauser, een allround party-dj, die bekend is van de Moosebar en van Tomorrowland, het nummer van Mega Mindy in Hard Dancestijl bewerkt. Want niet alleen Studio 100 viert dit jaar een jubileum, ook voor Mega Mindy is het een bijzonder jaar. De superheldin viert namelijk haar vijftiende verjaardag. Om haar fans in dit feestje te laten meedelen is er nu de speciale remix van haar single Mega Mindy Tijd. Ook zal er een unieke verzamel-cd uitkomen met daarop de Het Beste van Mega Mindy haar nummers. En ook op de 25 jaar Studio 100 verzamel-cd, –dvd en –LP ontbreekt Mega Mindy uiteraard niet.

Mega Mindy heeft in haar vijftienjarig bestaan, sinds 2006, heel wat mijlpalen bereikt. Zo kwamen er drie theatertournees, werden er 70 afleveringen en 7 specials uitgezonden, gingen er vier films in première, verschenen er 3 cd’s, 7 Mega Mindy singles en zijn er op Spotify maandelijks meer dan 78.000 luisteraars. Ook het Mega Mindy YouTubekanaal is heel populair. Dit kanaal is inmiddels 41 miljoen keer bekeken met uitschieters tot vijf miljoen views per clip.

En nu is er dan de derde remix. Na de Piet Piraat remake en de Spring remix kunnen fans nu ook genieten van Mega Mindy Tijd in Hard Dancestijl. Alle remixen staan in een unieke playlist met remixen van Studio 100.

Win 2 tickets voor de Mega Mindy Theatershow in een theater naar keuze

Met dank aan Royal Productions mag ik 2 tickets voor de Mega Mindy Theatershow in een theater naar keuze verloten.

  • Laat een reactie achter onder deze blog dat je meedoet en vertel mij jouw favoriete liedje van Mega Mindy
  • Vergeet niet om een geldig e-mailadres achter te laten, zodat ik je kan mailen als jij de winnaar bent.
  • Niet verplicht, maar altijd fijn vind ik het als je ook Mama’s Liefste zou willen liken op FacebookInstagram
    TwitterBloglovin. Indien je een foto / tag achterlaat op Facebook, dan zal ik een extra lootje in de hoge hoed doen met jouw naam.
  • De winactie loopt t/m 13 juli. De winnaar wordt in de week erna bekendgemaakt. Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

33 thoughts on “Winactie | Mega Mindy komt met haar eigen theatershow

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.