Sinterklaas Shows

Sinterklaas | De leukste Sinterklaas shows

Als Sinterklaas weer in Nederland is tourt hij ook graag door het land langs verschillende theaters. Dit weekend en komend weekend zijn er veel Sinterklaas shows te zien. Vandaag een overzicht waar je hem en zijn pieten kunt gaan zien.

Sinterklaas Shows

Zapp Sinterklaasfeest

Naar dit familiefeest komt Sinterklaas natuurlijk niet alleen, want hij neemt naast zijn Pieten ook de bekende Zapp presentatoren en acteurs mee en al onze vriendjes van Zappelin.
Het feest wordt compleet met optredens van Kinderen voor Kinderen, de boyband B-Brave en Kisses van het Juniorsongfestival, Nienke, Ron Boszhard, Pascal Tan, Buddy en voor de kleintjes zijn de Zappelin-vriendjes aanwezig met onder andere Bob de Bouwer, Grote Smurf en Smurfin, Buurman & Buurman en de Teletubbies.
Het ZappSinterklaasfeest wordt dit jaar gepresenteerd door Jetske & Pepijn.

Zapp Sinterklaasfeest

Za 26 november 2016 | 15:00 uur in de Jaarbeurs in Utrecht
Zo 27 november 2016 | 11:00 en 15:00 in Jaarbeurs in Utrecht
Kaartjes bestel je hier

Mega Sint Spektakel

De Mega Sint Show komt dit jaar naar het theater! In deze spetterende show staan Sinterklaas, zijn vele pieten en Party Piet Pablo, de populairste Piet bekend van Zwarte Pieten Stijl en De Pieten Sinterklaas Move, centraal.
Meneer Barend is jaloers op de carrière van Party Piet Pablo. Hij besluit Pablo op te sluiten en zich als hem te verkleden. Terwijl niemand het door heeft “zingt” hij Pablo’s grootste hits. Ondertussen vraagt Love Piet de verkeerde Piet verkering, verslikt Meisjespiet zich in een pepernoot en is Sinterklaas verdwaald. Kortom, een grote chaos! Als dat allemaal maar goed komt…
Samen met de kinderen wordt het een groot spektakel in het theater! Na afloop vindt er een meet & greet plaats in de foyer voor een mooie foto en een handtekening. Vervolgens gaan de kinderen met een schorre stem voldaan naar huis.
Wij zijn afgelopen zaterdag al geweest in de Julianatoren. Ons verslag is te lezen op de site Go or No Go

Mega Sint SHow

Za 26 november 2016 | vanaf 10:00 uur 5 shows in de Julianatoren, Apeldoorn
Zo 27 november 2016 | vanaf 10.30 uur 3 shows in het Theater Gooiland in Hilversum
Wo 30 november 2016 | vanaf 13.30 uur 2 shows in het Theater Zuidplein in Rotterdam
Zo 4 december 2016 | vanaf 10.30 uur 3 shows in het Poppodium Effenaar in Eindhoven
Kaartjes bestel je hier

Ernst Bobby & de Rest – Een spannende verjaardag voor Sinterklaas

Ernst en Bobbie gaan een verjaardagspartijtje voor Sinterklaas organiseren. Sinterklaas viert elk jaar in Nederland zijn verjaardag, maar hij heeft nog nooit een partijtje gehad! Het partijtje voor Sint wordt heel erg leuk met kadootjes, veel zingen en natuurlijk bowlen. Sinterklaas zou ook wel graag een goochelaar op zijn partijtje zien. Natuurlijk gaan Ernst en Bobbie dat voor Sinterklaas regelen. Maar de goocheltruc die Bobbie uithaalt heeft wel hele vreemde gevolgen….
Het wordt nog een heel spannend avontuur om alles weer goed te laten aflopen.

Ernst Bobbie

Za 26 november 2016 |  13:00 en 16:00 uur in de Deventer Schouwburg in Deventer
Zo 27 november 2016 | 13:00 en 16:00 uur in het Oude Luxor Theater in Rotterdam
Wo 30 november 2016 | 15:00 uur in Schouwburg Het Park in Hoorn
Za 3 december 2016 | 14:00 en 16:30 uur in het TheaterHotel De Oranjerie in Roermond
Kaartjes bestel je hier

Sinterklaas bij het Residentie Orkest

De Sint blijkt naast razendsnel pakjesbesteller een niet onverdienstelijk verhalenverteller. Hij vertelt over zijn tocht met de boot over zee, en neemt ons op zijn verre reizen mee. Muziek met sinterklaasliedjes ertussendoor, gezongen door kinderen en orkest in koor. Het Residentie Orkest met de echte Sint, dat is iets wat je nergens anders vindt.residentie-orkest

Zo 27 november 2016 | 11:00 uur in het Zuiderstrand Theater, Den Haag
Kaartjes bestel je hier

Raak! – Jochem en Raak! vieren Sinterklaas! 3+

Sinterklaas komt en daarom hebben Nederlands grootste kindervriend Jochem van Gelder en de populaire meidengroep Raak! de handen ineen geslagen om een verrassingsfeestje te 1516_gv_jochem_en_raak_vieren_sinterklaasorganiseren voor Sinterklaas. Terwijl Jochem het publiek opwarmt met zijn Sintsongs en Raak! zich voorbereidt op een knallende finale meldt zich ineens een vreemde Piet op het podium: De SfeerPiet! Hij zegt dat hij gestuurd is door de Sint om de sfeer goed te keuren. Tot ieders grote verbazing keurt hij echter alles af. Sint komt niet. Wat nu???
Een 1 uur durende show met veel interactieve liedjes, gesprekken met kinderen én een spannende verhaallijn met Jochem van Gelder als gastheer, de meiden van Raak! als spetterende finale en Ron Bons als Sfeer- en Zeurpiet.
Je kent Daan, Roos en Sharon van Raak! vast wel van hun Sinterklaashit ‘Sinterklaas Welkomstdans’.

Za 26 november 2016 | 14:00 en 16.30 uur in de Kampanie in Den Helder
Zo 27 november 2016 | 15:00 uur in het Cultuurhuis De Klinker, in Windschoten
Zo 4 december 2016 | 14.00 uur in de Stadsschouwburg in Nijmegen
Kaartjes bestel je hier

De Club van Sinterklaas en de Magische Toverspreuk

Het feest kan beginnen, maar voordat Sinterklaas arriveert ontdekken de Pieten tot hun grote schrik dat het grote boek onvindbaar is. Hoe moet dit nou? Als Sinterklaas zo dadelijk het boek niet krijgt, weet hij vast niet wat hij moet doen. Want zo kan hij niet zien welke cadeautjes hij met het Sinterklaasfeest aan alle kinderen moet geven. Wat een ramp! Nu moeten de kinderen en de Pieten snel op zoek naar het grote boek voordat Sinterklaas komt. Na veel zoeken komt Klungel Piet met een geweldig idee. Hij heeft ooit wat Magische Spreuken geleerd en misschien dat deze het boek terug kunnen toveren, maar ……. welke spreuk moet hij nu ook alweer gebruiken? Misschien als alle kinderen helpen met de toverspreuk komt het toch nog goed …….
Zal het grote boek van Sinterklaas op tijd terug getoverd worden zodat iedereen de goeie cadeautjes krijgt en het weer ouderwets gezellig wordt met De Club van Sinterklaas?

Club van Sinterklaas

Za 26 november 2016 | vanaf 11:00 3 shows in Ahoy in Rotterdam
Zo 27 november 2016 | vanaf 11:00 3 shows in Ahoy in Rotterdam
Kaartjes bestel je hier

KLAAS – NTjong

en kleine jongen kijkt uit over zee en wacht op de komst van Sinterklaas. Het regent en waait, het is winter aan zee. Dan ziet hij iets roods drijven op de golven; de muts van Sint. Een spannend en ontroerend verhaal vol wintergevoel en hoopvolle verwachting, waarin een kleine jongen een lange weg aflegt om Sinterklaas te helpen.KLAAS NTjong
KLAAS is een nostalgisch Oudhollands Sinterklaasverhaal van de bekende Nederlandse jeugdauteur W.G. van de Hulst. Een vertelling met de smaak van warme chocolademelk en de geur van pepernoten, die doet denken aan Herman Heijermans’ Op hoop van zegen, maar dan voor jonge kinderen. In een prachtig miniatuur verteldecor, geïnspireerd op het oude Scheveningen en Panorama Mesdag.

Za 26 november 2016 | 14:00 en 16.00 uur in Oostblok in Amsterdam
Zo 27 november 2016 | 12:00 uur in de Rotterdamse Schouwburg in Rotterdam
Za 3 december 2016 | 13.00 en 15:30 uur in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag
Zo 4 december 2016 | 13.00 en 15:30 uur in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag
Kaartjes bestel je hier
Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.