Uitje | I Love Beauty Event

Terwijl Papa’s Liefste samen met de Zussen begonnen met het optuigen van de kerstboom, ging ik vandaag een dagje naar Utrecht met een vriendin. We hadden elkaar al een tijdje niet echt meer gesproken en het winnen van kaartjes voor het I Love | Beauty Event (TLC) en het Allerhande Kerstfestival (Kek Mama) gaf ons een goed excuus om een dagje naar Utrecht te gaan.

I Love Beauty

Na gezellig bijgekletst te hebben in de trein, was het nog maar een klein stukje lopen van Utrecht CS naar de Jaarbeurs. We maakte ons wel wat zorgen, omdat we alleen maar ouderen richting de Jaarbeurs zagen lopen en we hadden een toch wat jonger publiek verwacht. Aangekomen bij de Jaarbeurs, bleek dat we de ingang hadden gekozen waar ook het publiek van de Max Christmas Proms binnen kwamI Love Beauty… Gelukkig is er een duidelijke bewegwijzering in de Jaarbeurs en hadden we het I Love | Beauty Event zo gevonden.
Bij binnenkomst liepen waren we net op tijd voor de opening van de tweede dag van het I Love | Beauty Event door Francis Beukeveld en at het wel een Cynthia Schultz (Miss Lipgloss). Ze vertelde ons wat we vandaag konden verwachten en wat er allemaal te doen was.
We zijn eerst maar een rondje gaan lopen in de Main Area. Er waren veel standjes voor verschillende beauty producten en mogelijkheden om je te laten opmaken door verschillende merken of je haar te laten stylen. En overal stonden lange rijen.
Zelf trok de Hair Straigtener Brush me het meest. Ik had deze borstel wel eerder voorbij zien komen op Facebook, maar wist niet zeker of het ook wel zou werken. Helaas had ik zelf wat gel-wax in mijn haar gedaan, waardoor de dame van de stand het niet aandurfde om mijn haar met de Hair Straigtener Brush te behandelen, maar ik kon zien bij andere dames, goed effect had. De borstel kost €49,95 en ik overweeg zeker om deze eens te gaan uitproberen. Want het ziet er zeker een stuk makkelijker uit dan met een normale straigtener tang. Echt jammer dat ik het niet zelf kon proberen.
hairstraightenerbrushhairstraightenerbrush 2

Tijdens een heerlijk kopje koffie, kregen we een masterclass van Mari van de Ven op de Main Stage over de Perfect Contouring en Perfect Brows met de producten van Anastasia Beverly Hills. Hierbij legt hij met behulp van vrijwillige dames uit de zaal de fijne kneepjes uit. De heren van de technische dienst wilde helaas zich niet opgeven voor de Perfect Contouring demo, hahaha.
Na de koffie nog even gekeken bij de verschillende workshops die werden aangeboden. Voor €3 per workshop (max 2 workshops per deelnemer) kon je je opgeven met uiteenlopende onderwerpen van diverse beauty tips tot een snel cursus geluk. De workshops Schrijven, kreng! en Bloggen als een baas me zeker aan, maar omdat ze al op het punt van beginnen stonden en de rijen voor het verkrijgen van de kaartjes voor de workshops er nog al chaotisch uitzagen, hebben we er vanaf gezien.

Omdat we ook nog naar het Allerhande Kerstfestival wilde gaan, besloten we het I Love | Beauty Event hierbij te laten. Wij waren misschien niet echt de juiste doelgroep, maar als onze dochters 5 jaar ouder zijn, zullen we ze er zeker mee naar toe nemen of laten gaan.

Spread the love

One thought on “Uitje | I Love Beauty Event

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.