Paasdagen uitjes

Leukste uittips voor de Paasdagen

Persoonlijk kijk ik erg uit naar de Paasdagen. Heerlijk een paar dagen gezellig met z’n viertjes thuis of er even lekker op uit. Natuurlijk zijn alle woonboulevards open, maar in de eerst lente zonnestralen ga ik toch liever voor een buitenactiviteit. Er is genoeg te doen en de leukste uit-tips deel ik vandaag met je.

Paasdagen uitjes

Nick jr Fandagen bij Duinrell

Het pretparken seizoen is weer geopend en zo ook Duinrell. Eerder schreef ik al over de nieuwe attracties in dit seizoen zullen openen. Als eerste zijn de 22 meter hoge glijbaantoren met drie glijbanen in gebruik genomen. Deze glijbanen staan in de bekende nostalgische speeltuin van Duinrell.

Het paasweekend staat in het teken van de “Nick Jr. Fandagen”. Op de Fandagen gaat Nick Jr. met zijn vriendjes Marshall en Chase van Paw Patrol, Dora en Diego en gastheer Rick de Kikker paaseieren zoeken. Naast activiteiten in Nick Jr. Speeltent als knutselen en kleuren, Nick Jr. Quiz, Nick Jr. Bioscoop en Nick Jr. Show zijn er Meet & Greets met Nick Jr. en zijn vriendjes.

Uitwaaien in Scheveningen

Bij mooi en bij minder mooi weer, is een bezoekje aan het strand altijd een leuk gezinsuitje. Naast het spelen in het zand en misschien voorzichtig voor het eerst dit jaar pootjebaden, is er bij de Pier van Scheveningen veel te zien en te doen. Zo vind je daar nu het eerste reuzenrad boven zee. Skyview De Pier biedt een spectaculair uitzicht over het elf kilometer lange strand en de Haagse skyline. Het veertig meter hoge reuzenrad heeft 36 gesloten gondels voor maximaal zes personen met comfortabele zitjes en airco; de VIP-gondel heeft zelfs een glazen bodem. Een ritje duurt ongeveer twintig minuten.

Pasen Scheveningen
Wie wat meer spanning zoekt, kan terecht bij de 55 meter hoge Bungy Toren op de Pier. Zip  met een snelheid van zestig tot tachtig kilometer per uur ruim 350 meter naar beneden. De Zipline Zip Holland is geschikt voor waaghalzen van alle leeftijden met een minimale lengte van één meter. Zippen kun je alleen of met zijn tweeën naast elkaar.

Vaartocht naar Paaseiland

Eieren horen bij Pasen en bij de Nieuwkoopse Plassen! Tijdens de paasdagen wordt het belevingseiland De Geitenkamp omgetoverd tot Paaseiland. Het eiland is alleen bereikbaar per boot. De Paashaas heeft daar eieren van verschillende vogels verstoppen. Want zoals je allerlei paaseieren hebt: melk, wit en puur, geldt dat ook voor vogeleieren. Weet jij van welke vogels de Paashaas eieren heeft verstopt? Elk vogelei ziet er anders uit. Je gaat met een speurkaart op pad om bij al die eieren de juiste vogels te vinden. En wie weet kom je ergens ook nog chocolade-eieren tegen. Meld je aan, want er is beperkt plek en vaar mee naar het Paaseiland. De boot vaart op 3 dagen op verschillende tijden.

Creatieve Paasworkshops bij de Olmenhorst

Op het landgoed De Olmenhorst worden er tijdens de paasdagen verschillende creatieve workshops georganiseerd.
Wat is er lekkerder dan paaseitjes maken bij dit feest? Linea Verde organiseert een workshop chocolade paaseitjes maken. Vanaf 13.00 ben je welkom bij Kaarsenmakerij Willemijn voor leuke inloopworkshops zoals kaarsen dompelen en gele bijenwaskaarsrollen. Ook zijn er Workshops waarvoor je moet reservering Paas-ei-kaars versieren (€5) of Je eigen paaskaars maken (€10)Bij Zijde Atelier LeBonthi kun je paaseieren zoeken en beschilderen.
Verder kun je ook op het Landgoed terecht voor een Paasbrunch of een Paas high tea.

Wat zijn jouw plannen voor de paasdagen?
Heb je ook een leuke tip, laat die dan gerust hieronder achter!

Spread the love

20 thoughts on “Leukste uittips voor de Paasdagen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.