De leukste uitjes in December voor het hele gezin + winactie Rotterdams Philharmonisch Orkest

De leukste uitjes in December voor het hele gezin

De maand december is vaak een drukke maand met veel familiebezoekjes, zoals Sinterklaas, Kerst en Oud en Nieuws. In alle drukte en hectiek is het dan ook wel even fijn om even samen met je eigen gezinnetje er op uit te gaan. Hier een paar leuke uitjes voor jullie samen en ik mag ook 2x 2 kaartjes voor de voorstelling van het Rotterdams Philharmonisch Orkest weggeven.

De leukste uitjes in December voor het hele gezin + winactie Rotterdams Philharmonisch Orkest

Rotterdams Philharmonisch Orkest De ontdekkingsreis van Piccolo en Saxo (4+)

Na het de drukke Sinterklaas week, kun je even helemaal ontspannen en meegevoerd worden met het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Op 9 december hebben zij een muzikale familievoorstelling: De ontdekkingsreis van Piccolo en Saxo. De klassieke poppenanimatiefilm Piccolo, Saxo and Company van Joop Geesink uit 1958 zal vertoont worden en het Rotterdams Philharmonisch Orkest speelt tijdens de vertoning live de filmmuziek van de Franse componist André Popp mee.

Het bekende Theater Terra, (oa van de theatershows van Kikker en Raad eens hoeveel ik van je hou) neemt je na de film verder mee op avontuur, wanneer de poppen Piccolo en Saxo uit de film het podium op stappen en hun ontdekkingsreis vervolgen.

Maar ook vooraf aan de voorstelling is er van alles te doen voor de kinderen. Zo kun je je eigen soundtrack maken, je laten schminken, lekker knutselen, zelf muziek instrumenten ontdekken of met en VR bril op zelf meespelen in het orkest. Voor sommige activiteiten moet je vooraf een bonnetje halen, omdat er beperkt plek is. Het hele programma is te vinden op de site van het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Kaartjes zijn verkrijgbaar vanaf € 10.00

Tip; kaartjes voor deze voorstelling zijn natuurlijk een heel leuk cadeautje voor pakjes avond

Disney On Ice

Voor ons al bijna een traditie om vlak voor de kerst met ons gezin naar toe te gaan. Ook dit jaar is de sensationele schaatsvoorstelling weer te zien van 12 t/m 30 december in Ahoy Rotterdam en de Jaarbeurs in Utrecht. 
Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €18,- DisneyOnIce.nl

Dit jaar nemen Mickey, Minnie, Donald en Goofy je mee op een kleurrijke en magische reis door het verleden. Duik de diepe oceaan in met Dory en haar vrienden Nemo en Marlin. Reis naar de winterse wereld van Arendelle waar de zusjes Anna en Elsa, en de hilarische Olaf. Maar ook zijn Rapunzel met vrienden aanwezig met als Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen. Er is een swingende optreden van Buzz en Woody, sluip met Simba, Timon en Pumbaa op de savanne en Jasmine, Aladdin en Geest laten zien dat je niet bang hoeft te zijn als je vrienden hebt! Kom wel op tijd en mis de speciale pre-show ter ere van ‘90 jaar Mickey Mouse’ niet.


Doe de Mickey Mouse Dans en maak kans op tickets voor Disney On Ice inclusief Meet & Greet!
Disney On Ice viert 90 jaar Mickey Mouse met een speciale Mickey Mouse Dans pre-show en jij kan daar bij zijn! Doe mee aan de Mickey Mouse Dans wedstrijd en maak kans op vier tickets voor Disney On Ice en een ontmoeting met Mickey Mouse en Minnie Mouse! Kijk HIER hoe je mee kan doen!  

Dagje weg in eigen land

Naast leuke voorstellingen kun je er ook een dagje weg van maken. Kom bijvoorbeeld naar Den Haag en ‘Have a Royal Winter. De stad is omgetoverd tot dé winterstad van Nederland. Zo is er de Royal Christmas Fair, het Groot Kerstcircus en Carnivale, de schaats- en ijsroetsjbaan bij het Kurhaus, shoppen in de extra sfeervolle binnenstad, oudejaarsconferences, concerten en musea, lichtkunst op het Kurhaus en de Ridderzaal, het Vreugdevuur en de traditionele Unox Nieuwjaarsduik. Er is voor ieder wat wils, van jong tot oud, en voor elke portemonnee. Kom het beleven en Have a Royal Winter!

Maar ook in Leiden is er van alles te doen. Vanaf zaterdag 24 november tot en met zondag 6 januari vind je hier de Winter Wonder Weken. Ook dit jaar is er weer de drijvende kerstmarkt en schaatsbaan, een nostalgisch kermis, een echt kerstcircus en de Rotary Santa Run. Je hebt nog nooit zoveel kerstmannen bij elkaar gezin! Het hele programma is terug te vinden in het programmaboekje.

WIN 2x 2 kaartjes voor De ontdekkingsreis van Piccolo en Saxo is gesloten

Ik mag 2x 2 kaartjes verloten voor de voorstelling van het Rotterdams Philharmonisch Orkest De ontdekkingsreis van Piccolo en Saxo (4+) van 16.00 uur

Gefeliciteerd!

  • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Andere lopende winacties

Uitgelichte foto door FamVeld/Shutterstock

Spread the love

8 thoughts on “De leukste uitjes in December voor het hele gezin

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.