Kerstcircus Ahoy

Kerst Winactie #5 | Kerstcircus Ahoy

Ik herinner mij de eerste keer naar het circus nog heel erg goed. Mijn oma was op Eerste Kerstdag jarig en voor haar verjaardag nam opa haar en mij en mijn zusje mee naar het grote Kerstcircus Ahoy. Ik keek mijn ogen uit en heb genoten van de show. Helaas is het toen bij die ene keer gebleven, maar het is zeker iets wat ik met mijn kinderen ook zou willen doen. Dit jaar is het Kerstcircus in Ahoy er weer van 21 t/m 30 december en ik mag naast een korting ook kaartjes weggeven.

Kerstcircus Ahoy

Dit jaar vindt voor de 49e keer het Kerstcircus Ahoy plaats van 21 t/m 30 december in Rotterdam. Dit circus staat bekend om zijn spectaculaire, hilarische en innemende acts, voor jong en oud. Van sensationele acrobatiek tot gekke capriolen van de clowns, en alles ondersteund door een heus circusorkest. Uitgevoerd door de absolute top van de internationale circuswereld.

Kom dat zien!

Tijdens de voorstelling zul je jouw ogen niet geloven bij de duizelingwekkende act de dubbele ‘Wheel of Death’. Maar ook het jonglerende tango-duo Emily en Menno van Dyke zijn erbij met hun bijzondere dierennummers met honden en katten. Dan is er nog het razendsnelle paardendressuur van Karl Trunk, de acrobatische acts van de Moroccan Tumbling Troupe, de adembenemende luchtkunstenares Zoya Barkova en natuurlijk de hilarische grappen en grollen van clown Don Christian.

Praktische informatie

Datum: 21 t/m 29 december (ook tijdens de kerstdagen)
Tijden: show om 11.30u en 15.00u (muv 23 en 24 dec) en op 30 dec om 13.00u
Tickets: vanaf €29,50 (incl. € 2,95 servicekosten * kinderen t/m 2 jaar gratis, mits op schoot)
Adres Rotterdam Ahoy: Ahoyweg 10, 3084 BA Rotterdam
Parkeren: €13,50 (dagtarief) bij Ahoy (2000 plekken) of reserveer een parkeerplek op het naastgelegen parkeerterrein voor €18

Bestel nu je kaarten met korting!

De kaartverkoop is aan de kassa van Rotterdam Ahoy en via Ticketmaster.nl. Ik mag jullie lezers een speciale korting aanbieden! Als je je tickets via hier bestelt, dan betaal je slechts €19,50 per ticket en je krijgt ook nog eens een gratis consumptiemunt bij elke kaartje.

Winactie 4x kaartjes Kerstcircus Ahoy is gesloten

Ik mag 4 vrijkaartjes verloten voor de show van 11:30u op 29 december. De tickets zijn voor tribunezitplekken. De winnaar is

  • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Kerstmis en Nijntjes Kerstboom

Spread the love

64 thoughts on “Kerst Winactie #5 | Kerstcircus Ahoy

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.