Hotel ’t Peperhuys – Heerlijk comfortabel en luxe overnachten in de buurt van de Efteling

Op 5 minuten rijden van de Efteling is deze maand een nieuw hotel geopend; ’t Peperhuys. In dit luxe, maar vooral comfortabele en vriendelijke hotel vind je 7 hotelkamers speciaal ingericht voor gezinnen met één of meerdere kinderen. Tere ere van de opening mochten wij alvast een nachtje komen proefslapen.

Hotel ’t Peperhuys

Hotel ’t Peperhuys vind je in het centrum van het pittoreske dorpje Kaatsheuvel in Brabant. Waarschijnlijk ken je deze plaats alleen maar vanwege het bekendste pretpark van Nederland en misschien van het National Park de Loonse en Drunense Duinen. Maar er is in de buurt van Kaatsheuvel nog veel meer te beleven en dat maakt dit hotel bij uitstek een mooie locatie voor een weekendje weg met het hele gezin.

’t Peperhuys heeft een kamer voor iedere gezinssamenstelling.

Het hotel is dan ook van alle gemakken voorzien. Ideaal om er rustig met het hele gezin en zelfs opa en oma, te overnachten. Er is bijvoorbeeld een vijfpersoonskamer, die naast de extra lange tweepersoonsboxspring ook een driepersoons stapelbed (!) heeft. Een andere kamer heeft weer 2x een tweepersoonsbed en een stapelbed, en weer een ander is een volledig ingericht appartement. Dus hoe je gezins- of reissamentelling ook is, ’t Peperhuys heeft de kamer voor jullie klaar staan.

De kamers zijn ingericht met natuurlijke materialen voor een rustige, ontspannen sfeer. Daarnaast staan er in iedere kamer een aantal gezelschapspelletjes. Maar de kamers zijn ook helemaal van deze tijd. Want naast elk bed vind je een bedlampje met maar liefst 2 USB-aansluitingen om je telefoon en andere apparatuur mee op te laden. Ook vind je er een HD-tv waarop je onder andere Netflix kunt kijken. Let wel dat je hiervoor op je eigen Netflix-account dient in te loggen en bij vertrek ook weer uit te loggen.

Na helemaal te zijn bij gekomen in het heerlijke ligbad en een nachtje in het comfortabele bed, kun je er de volgende dag weer fit en uitgerust tegen aan. Maar voordat je de deur uitgaat, staat er ook nog een heerlijk ontbijtbuffet voor je klaar. Het hotel heeft helaas geen mogelijkheden voor lunch of diner, maar uiteraard helpt de staf je graag bij het zoeken naar een goed restaurant in de buurt, dat past bij jullie wensen.

Weekendje Efteling

Wellicht is een dagje Efteling veel tekort om alles te bekijken of te doen. Daar is een goede oplossing voor. Je kan namelijk bij hotel ’t Peperhuys speciale Eftelingarrangementen boeken. Dan heb je meerdere dagen toegang tot het pretpark. Een lekker weekendje weg met heel het gezin. Dan kan je in alle rust genieten van alle attracties. Daarnaast kan je natuurlijk ook nog andere leuke uitstapjes maken in de omgeving.

Wil je een kamer boeken dan kan dit heel gemakkelijk en snel gewoon online. Wees wel snel, want de kamers vliegen als warme broodjes de deur uit. Helemaal met de openingsaanbieding. Hiermee ontvang je O10% korting op een verblijf t/m 31 maart 2019. De korting is ook geldig op de Eftelingarrangementen.

Kom langs voor een weekendje of meerdere overnachtingen achter elkaar, en geniet van al het moois wat het Brabantse land je in deze omgeving te bieden heeft.

Lees ook alles over de opening van dit hotel in mijn weekoverzicht Never Dull Moment week 4

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.