Flavourites Live 2017

Flavourites Live; ons jaarlijkse vriendinnen-uitje

Zo vlak voor de Sint gaan mijn vriendinnen en ik altijd nog een middagje gezellig samen shoppen voor de laatste cadeautjes. Dit is een jaarlijks uitje geworden, die wij al weken van de voren vastleggen. We gaan dan namelijk naar het grootste pop-up shop event van ons land, Flavourites Live. Hier slagen we altijd en gaan nooit met lege handen naar thuis.

Flavourites Live 2017

Flavourites Live 2017

Van 24 t/m 26 november vindt ook dit jaar Flavourites Live weer plaats in de industriële Kromhouthal in Amsterdam-Noord. Deze enorme hal wordt dan weer omgetoverd tot een serieus shopping walhalla. Spot de laatste trends op fashiongebied, shop originele Sint- en kerstcadeaus, laat je verrassen met de leukste items voor kids of voor je huis en doe heel veel ideeën op.

Shop till you drop

Het leuke aan deze Pop-Up store is dat er zo’n 130 webshops curated by Flavourites.nl zijn, die je hier live kunt bezoeken. Shops die je normaal gesproken alleen online te bezoeken, maar nu ook in ’t echt te bewonderen. Zo kun je toch zelf even vasthouden en aanraken wat je wilt kopen en het verhaal achter het product en de webshop van de eigenaar(es) horen. De pop-up shops zijn stuk voor stuk bijzonder met hun eigen verhaal. Leer ook nieuwe smaakvolle adresjes kennen op het gebied van fashion, interieur, gifts en lifestyle.

Workshops

Tussen het shoppen door is er nog heel veel meer aan inspiratie te vinden. Zie de designers zelf aan het werk, volg creatieve workshops, schuif aan voor speedcoachingssessies en ga XL kleuren, laat je handen lezen en drink een kopje aandachtsthee. Onze vaste prik is een gekke foto maken bij de FotoBus. Zo hebben elk jaar weer een nieuwe leuke foto van onszelf voor op de koelkast.

Flavourites-live-2016Flavourites Live 10 jaar

Dit jaar bestaat dit leuke event ook al 10 jaar. Van al deze jaren hebben we maar een enkele editie overgeslagen vanwege de geboorte van kinderen of ander persoonlijke omstandigheden. Maar dit jaar zijn we er weer zeker bij. Gevaarlijk is wel dat op 24 november net ons salaris weer gestort is…

Flavourites Live 10 jaar

Praktische informatie

Flavourites Live vindt dit jaar plaats van 24 t/m 26 november in de Kromhouthal: De Kromhouthal ligt direct aan ’t IJ en is goed bereikbaar per openbaar vervoer (je ziet de hal al liggen vanaf Amsterdam CS) of met de auto. Parkeren is gratis in de directe omgeving maar let op: parkeerplaatsen zijn beperkt.
Flavourites Live is elke dag geopend van 10.00 – 18.00 uur.

Flavourites Live 2017De voorverkoop is gestart! Bestel nu alvast je ticket(s) en pak mee die korting. Hoef je bovendien niet in de rij, maar kun je bij binnenkomst direct doorlopen.
Voorverkoop (t/m 23-11) € 11,-
Aan de deur (24-11 t/m 26-11) € 12,50
Kids 4 t/m 11 jaar (voorverkoop en aan de deur) € 5,-
Baby’s en kinderen tot 4 jaar zijn gratis

Adresgegevens
Kromhouthal
Gedempt Hamerkanaal 231
1021 KP Amsterdam-Noord

Winactie 1×2 kaartjes Flavourites Live 2017 is gesloten

Gefeliciteerd

Winnaar Flavourites

De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.

Doe ook mee aan de winactie van gisteren en maak kans op Schoencadeautjes

Spread the love

22 thoughts on “Flavourites Live; ons jaarlijkse vriendinnen-uitje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.