Flavourites Live

Middagje stoppen bij Flavourites Live! 2016

Elk jaar staat er een groot kruis in de agenda door het derde weekend van november. Dan gaan mijn vriendinnen en ik samen gezellig een dagje naar Amsterdam. Bestemming Flavourites Live! Heerlijk een middagje struinen langs de leukste webshops, verzameld bij een in een grote hal. Natuurlijk komen we daarna nooit met legen handen thuis.

Flavourites Live

Flavourites Live 2016

Met de komst van webshops heeft winkelen een nieuwe dimensie gekregen. Heerlijk vanuit je luie stoel lekker shoppen en je hoeft de deur niet meer uit. Toch is het ook wel fijn om een te kijken met je handen en kleding te passen. Daarom kwam de website Flavourites.nl met Flavourites Live. Op de website van Flavourites.nl kan je de leukste webshops in Nederland vinden. Dus het organiseren van een bijbehorende beurs was een logische volgende stap.

Vriendinnen Dagje Amsterdam

De eerste edities waren in de World Fashion Centre in Amsterdam, maar dat werd al snel te klein en verhuisde de beurs naar de Kromhouthal in Amsterdam Noord. Dit is de voormalige Stork-fabriek, nu een hippe, stoere en industriële evenementenlocatie. Al vanaf de eerste editie in 2009 gaan mijn vriendinnen en ik er samen heen. Mogelijk dat we er eentje hebben overgeslagen in verband met zwangerschappen of andere familieomstandigheden, maar ook was het voor mij een aantal keren mijn eerste uitstapje na mijn bevalling.cueh1gbxeaaid7i

De leukste webwinkels

De beurs is in de afgelopen jaren flink gegroeid en elk jaar is het leuk om te zien welke nieuwe webshops er nu weer staan en welke workshops gegeven worden. Flavourites is een fijne combinatie van fashion, mode, interieur, kids, travel en lifestyle. Ook dit jaar zijn er weer zo’n 130 webshops drie dagen lang te bezoeken. Ideaal voor de Sinterklaas- en Kerstinkopen, de origineelste kraamcadeautjes of gewoon iets voor jezelf. Het enige nadeel is altijd wel dat de beurs precies in het weekend voor mijn salaris storting plaatsvindt….

In het Papier Atelier kun je de verschillende creatieve makers achter de webshops ontmoeten. Zo worden er onder andere handlettering workshops gegeven en kun je eigen inpakpapier zeefdrukken Ook is het mogelijk om je hand te laten lezen.

Praktische informatie

Flavourites Live vindt dit jaar plaats van 18 t/m 20 november in de Kromhouthal: De Kromhouthal ligt direct aan ’t IJ en is goed bereikbaar per openbaar vervoer (je ziet de hal al liggen vanaf Amsterdam CS) of met de auto. Parkeren iflavourites_vtwonen_adv_defs gratis in de directe omgeving maar let op: parkeerplaatsen zijn beperkt.
Flavourites Live is elke dag geopend van 10.00 – 18.00 uur.

De voorverkoop is gestart! Bestel nu alvast je ticket(s) en pak mee die korting. Hoef je bovendien niet in de rij, maar kun je bij binnenkomst direct doorlopen.
Tarief voorverkoop (t/m 17 november): € 11,-
Tarief aan de deur: € 12,50
Kinderen (4 t/m 11) betalen zowel in de voorverkoop als aan de deur € 6,-. 

Adresgegevens
Kromhouthal
Gedempt Hamerkanaal 231
1021 KP Amsterdam-Noord

Ben jij al eens wezen kijken bij Flavourites Live?

Spread the love

One thought on “Middagje stoppen bij Flavourites Live! 2016

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.