Film tip| Jim Button en de Stad van de Draken

Michael Ende is in Duitsland een bekend kinderboekenschrijver. Misschien ken jij zijn verhalen van de Never Ending Stoy wel. Eigenlijk was hij acteur en radiopresentator, maar begon op advies van een vriend met het schrijven van kinderboeken. Jim Knoop en Lucas de Machinist was zijn debuutboek. De film Jim Button en de Stad van de Draken is daarop gebaseerd. Houd jij ook van echte fantasieverhalen, doe dan mee aan deze winactie en maak kans op 2x 2 kaartjes.

Jim Button en de Stad van de Draken

Het verhaal

Jim Button, een avontuurlijke jongen van het kleine eiland Lummerland, realiseert zich op een dag dat hij daar eigenlijk niet vandaan komt. Hij besluit het eiland te verlaten en trekt de wijde wereld in op zoek naar avontuur. Samen met zijn goede vriend Lucas de machinist en stoomlocomotief Emma komen ze terecht in het grote keizerrijk Mandala. De jonge prinses Li Si is gevangen genomen in de gevaarlijke Drakenstad en Jim wil niets liever dan de mooie prinses bevrijden. Samen trotseren zij de gevaren van de Drakenstad, belanden in een spannende zoektocht en ontmoeten bijzondere vrienden. Gaat het hen lukken Li Si te bevrijden?

Genre: familiefilm
Lengte: 110 min.
Kijkwijzer: 6+. geweld, angst
Land: Duitsland
Gesproken taal: Nederlands
Stemmencast: Panthero Toney, Marc Boon, Lucas Dietens, Hein van Beem, Frederique Despinosa, Gaby Milder, Maria ten Hoope-Verhoef Lindes
Regisseur: Dennis Gansel

De film is vanaf 28-08-2019 te zien in de Nederlandse bioscopen.

Winactie 2x 2 vrijkaarten Jim Button en de Stad van de Draken is gesloten

De winnaars zijn:

  • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Jim Button en de Stad van de Draken filmposter

Spread the love

40 thoughts on “Film tip| Jim Button en de Stad van de Draken

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.