Filmtip | The War With Grandpa

Zo langzaam aan verschijnen er weer meer en meer films in de bioscoop. Zo kunnen we 16 september de hilarische komedie The War With Grandpa verwachten. Een film in de stijl van Home Alone voor de hele familie met in de hoofdrollen Robert de Niro, Oaks Fegley, Christopher Walken en Uma Thurman. Heb jij wel zin in een middagje lekker lachen, doe dan mee met de winactie en maak kans op 4 vrijkaartjes voor het hele gezin.

Het verhaal

Wat zou jij doen als je jouw slaapkamer zou moeten afstaan aan niemand minder dan je eigen opa? Dit overkomt de tienjarige Peter (Oaks Fegley) omdat zijn opa Jack (Robert de Niro) noodgedwongen bij de familie intrekt. Peter wil zijn slaapkamer koste wat kost terug en samen met zijn vrienden doet hij er alles aan om zijn opa uit zijn slaapkamer te verdrijven. Dit betekent oorlog, want opa laat niet zomaar met zich sollen en schakelt de hulp van zijn eigen vrienden in. Een race tegen de klok, waarbij alle streken uit de kast worden getrokken. Lukt het Peter om zijn slaapkamer terug te krijgen?

Genre: komedie, familiefilm
Lengte: 98 min
Kijkwijzer: 6+,
Gesproken taal: Engels, Nederlands ondertiteld

Cast: Robert De Niro, Uma Thurman, Oakes Fegley, Christopher Walken, Jane Seymour
Regisseur: Tim Hill
Scenarioschrijver: Tom J. Astle, Matt Ember

De film is vanaf 16-09-2020 te zien in de bioscoop bij jou in de buurt

Winactie: 1x 4 vrijkaartjes War With Grandpa is gesloten

Met dank aan WW Entertainment mag ik het 1x 4 vrijkaartjes voor de film War with Grandpa verloten. De winnaar is

 • De winnaar wordt in de week erna bekendgemaakt. Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Spread the love

51 thoughts on “Filmtip | The War With Grandpa

 • wat een gave film, deze film zou ik graag met mijn opa willen zien.
  Dan gaan we samen naar de bioscoop.
  Mijn opa is een gekke en maffe opa,ik ben graag bij hem.
  Na schooltijd ga ik af en toe met hem schilderen, en hij durft zelfs in achtbanen.
  Hij maakt altijd grapjes,dat vind ik leuk aan hem.
  Leuk als ik met hem samen naar de bioscoop kan.

  Groetjes, Milan

 • Leuk, ik doe graag mee!
  Mijn leukste herinnering aan mijn opa is samen naar de slager gaan als ik kwam logeren. Dan mocht ik achterop de fiets en gingen we samen op pad. Bij de slager kreeg ik dan een stukje worst, maar dat lustte ik niet. Daarom at opa dat altijd stiekem voor mij op, en ging dan voor mij een snoepje kopen in het buurtwinkeltje 🙂

 • Erika van koert says:

  Heel leuk ! Mijn zoon is vandaag 12 geworden en wil met zijn partijtje naar de bios. Dit lijkt me een erg leuke film.
  Mijn leukste herinneringen zijn denk ik de kleine dingen. Even op bezoek en een bakkie koffie.Opa verkocht eieren en komkommers. Af en toe kreeg ik wat met het goede advies deze niet in de koelkast te bewaren .

 • ik waag graag een kans om ons gezin te verrassen. Even lekker lachen. In deze donkere corona tijd. Mijn man heeft zondag een pees gescheurd en moet een aantal weken rustig doen. Dus ideaal om gezellig naar de bioscoop te gaan. Mijn opa leeft al 23 jaar niet meer. Ik weet nog dat ik op zondagochtend beneden kom naar een avondje stappen en als mijn opa er dan was de hele kamer al blauw zag van de rook. Hij rookte van die grote sigaren. Onze oudste dochter is dol op haar opa van 90. Ze gaat graag met hem boodschappen doen en benzine tanken. Krijgt ze een ijsje van opa en opa rijdt graag een rondje en eten soms ook samen een visje

  • Emma Teijgeman says:

   Lijkt me een hilarische film die mijn kinderen samen met hun opa’s moeten gaan zien.
   Ik heb legio mooie herinneringen aan mijn opa, hij was mijn beste maatje.
   Mijn leukste herinnering aan mijn opa is dat hij, de dag na mijn auto ongeluk, om 0.800u met een heerlijke warme kip van het spit aan mijn ziekenhuis bed verscheen.

 • Ja leuk! Ik doe mee!
  Mijn leukste herinnering aan mijn opa is dat hij altijd een van de kleinkinderen aan zijn vinger liet trekken en dan een scheet liet. Alle kleinkinderen wisten dat natuurlijk. Opa lag elke keer in een deuk en ook alle kleinkinderen. Extra grappig was het als hij zijn gebit niet in had. Mijn opa is 94 jaar geworden.

 • Ingrid Hopster says:

  Dat lijkt mij een leuke film, mijn opa leeft al jaren niet meer, maar mijn mooiste herinnering aan hem is samen “koffie” drinken als klein hummeltje want hij had ons wijs gemaakt dat je koffie van een schoteltje moest slurpen dus dronken we samen koffie al slurpend van het schoteltje ?.
  Mijn zoon zal zeggen samen met opa vissen.

 • Lisanne Bons says:

  Ik heb helaas geen herinneringen aan mijn opa. Mijn vader was altijd een hele strenge vader en die ontpopte zich juist tot een super lieve opa. Hij was niet meer ‘verantwoordelijk’ dus hij kan heerlijk genieten van zijn kleindochter. Hierdoor is mijn band met mijn vader ook veranderd.
  Het lijkt mij iig een super leuke film die ik graag zou willen zien.

 • De leukste herinneringen aan mijn opa is de eeuwige discussie die wij hadden of het nou sperziebonen of herenbonen zijn. Die at ik elke week bij opa.

 • Ik heb vele mooie herinneringen aan mijn lieve opa’s.
  Met de een is bootje varen op de recreatieplas favoriet, en met de ander mijn complete verzameling haarspeldjes, knipjes en elastiekjes in zijn haar maken. Wat een plezier hadden we toen!

  Het lijkt ons een hele leuk film 🙂

 • Zou ik heel graag heen gaan met mijn 3 ???!! Mijn beste herinnering aan opa is zijn grote lach, open houding en zijn grote hart die hij openstelde voor iedereen. Opa heeft de laatste jaren van zijn leven bij ons gewoond dus ik heb heel veel dierbare herinneringen en mijn vader… lijkt sprekend op opa dus ik zie hem regelmatig daarin!

 • Wat leuk! Ik doe heel graag mee 🙂
  Mijn leukste herinnering aan mijn opa is dat ik elke week weer zeurde dat ik naar het park wilde en élke keer weer heel snel naar huis wilde omdat er wespen waren, nog voordat ik nog had kunnen spelen haha!

 • Kelly Aarts says:

  Mijn opa bakte elke zaterdag frietjes voor ons, en dan speciaal voor mij een frikandel die in schijfjes was gesneden (net zoals chips ?)
  Stond hij in de keuken elke zaterdag zo’n bevroren frikandel in schijfjes te hakken….

 • Zelf woonde we altijd in Brabant en mijn opa woonde in Amsterdam. Ieder jaar gingen we in zijn grachtenpand vanaf het balkon kijken naar de Gay Pride. Ik keek mijn ogen uit toen ik klein was!

 • Wat een superleuke actie! Nog eens aan mijn opa denken die altijd op zijn kop kreeg van mijn oma! Ik was 8 jaar toen hij stierf en heb alleen maar mooie herinneringen aan mijn opa.Ik weet nog wel dat de ijsjes 5 cent waren en dat ik een keer van opa een ijsje kreeg van 25 cent! Het is een hele bijzondere herinnering want ik ben nu zelf oma en probeer nu ook (af en toe)herinneringen te maken. Mijn opa en oma waren zestigers toen ze stierven en ik ben al ruim in de 70 maar wat zou ik graag met mijn kleinkinderen naar deze film gaan! Weer een mooie herinnering voor later!

 • Ik ken mijn opa’s en oma’s niet. Mijn oma heeft het langste geleefd en overleed toen ik 2 jaar was. De rest was al overleden toen mijn ouders zelf nog jong waren. Als ik zie hoe mijn kinderen vooral met mijn ouders omgaan, denk ik dat zij later zoveel heerlijke herinneringen hebben. zo gaan we (hopelijk) volgend jaar weer een week samen op vakantie naar Turkije. de 1e keer was al onvergetelijk dus wat een cadeautje dat we nog eens mogen gaan. ze passen ook 1x per week op en daar geniet iedereen van. heerlijk om te zien.

 • Monique Boxem says:

  Wat een superleuke actie!
  1 van de mooie herinneringen aan mijn opa is dat hij vaak torenhoge ijsjes maakte voor ons als kleinkinderen! Opa, een bak roomijs, ijshoorntjes & een ijslepel…bolletje op bolletje! Geweldig vonden we dat! En opa…die genoot misschien nog wel het meest van onze glunderende gezichtjes!

 • Dennis Heikoop says:

  Mijn opa (Die helaas in 1997 overleed) noemde mij als klein guppie altijd KOEKENBAKKER, en heel stom maar ik gebruik het woord nu ook bij mijn neefjes, en dan is eht altijd, Oom Dennis waarom noemt u ons Koekenbakker? En dan vertel ik ze altijd over de beste Opa die iemand kon wensen

 • Sonja van den Beemd says:

  Ik doe graag mee, helaas heb ik geen leuke herinneringen aan mijn opa.
  Mijn ene opa is voor mijn geboorte al gestorven. en mijn andere opa had nooit tijd voor zijn kleinkinderen die was altijd werken en als die thuis was moesten we hem met rust laten dan wou die de krant lezen of sport kijken.

 • Het lijkt me echt een superleuke film. Ik doe dan ook graag mee aan de winactie zodat ik hopelijk met mijn eigen opa op pad kan gaan. Ik heb heel veel fijne herinneringen met hem samen maar het leukst vind ik altijd om fijn samen de hond uit te laten.

 • Heleen Haarsma says:

  Deze mooie prijs wil ik heel graag winnen!! 🙂
  Mijn leukste herinnering aan mijn opa is dat hij mij elk jaar weer meenam naar het circus. Dat was voor mij de leukste dag van het jaar, keer op keer weer! 🙂

 • Anneliese de Waal says:

  Lijk me een heel erg leuke film, doe graag mee ??.
  De mooiste herinnering aan mijn opa zijn de verhalen die hij vertelde over vroeger, wat hij mee maakte op zijn werk.

 • Debby Koeman says:

  Ik doe mee voor onze kleine man en zijn opa, kunnen ze gezellig samen naar de bios. Ik vind het belangrijk dat we vaak (leuke) dingen doen met opa, zodat we veel mooie herinneringen hebben.

 • Onwijs toffe actie! Mijn wijlen opa was mijn held, geweldige vent en heeft me geleerd om lekker nieuwsgierig en ondernemend te zijn. Omdat hij enorm begaan was met zijn omgeving, zou ik in zijn voetsporen willen treden. Mocht ik winnen, dan zou ik deze prijs delen met een andere deelnemer hier, 2 om 2 kaartjes. Dat zou hij ook hebben gedaan.

 • Doordat ik een nakomeling ben heb ik eigenlijk nooit de kas gehad om mijn opa en oma te leren kennen. Ik werd geboren met 1 oma en 1 opa. mijn oma stierf toen ik een jaar of 8 was en mijn opa toen ik 10 jaar was. Door hun leeftijd konden ze niet echt een bijdrage leveren om een opa of een oma te kunnen zijn. dat was gewoonweg te druk. Ik weet eigenlijk niet wat ik heb gemist. Als ik dan naar mijn kinderen kijk dan heb ik daar een vermoeden van. ondanks dat ik niet goed weet hoe dat voelt om een opa te hebben. zie ik aan mijn kids dat het geweldig is. Ik doe graag mee voor mijn gezin..

  • Ik wil wel weer eens een middagje smakelijk lachen! En zelfs bij de 101e herhaling van Home Alone lig ik nog dubbel dus met deze film in hetzelfde genre zit het vast goed!

 • Mijn opa speelde altijd met mij en mijn broertje mee. Hij was dan ons kind en kon niet slapen. Hij verzon de gekste dingen over waarom hij niet kon slapen en dat vonden wij natuurlijk hilarisch.

 • Ik doe heel graag mee. Ik heb niet veel herinneringen aan mijn opa, hij woont nl in het buitenland. Ik heb hem in mijn hele leven 4 keer bezocht en hoop hem volgend jaar voor de 5de keer te kunnen bezoeken. Ik bel wel vaak met hem en hij is altijd zo lief, vindt het elke keer weer super leuk dat ik aan hem denk. De laatste keer dat ik hem bezocht, is inmiddels weer 5 jaar geleden en toen maakte hij een heerlijk diner voor mij en mijn gezin, dat was erg lekker en zo knap van hem.

 • Marianne V/D M says:

  Ik doe graag mee, mijn leukste herinnering is samen vissen. Urenlang gezellig kletsend langs het water zitten….en natuurlijk niks vangen hihi

 • Mijn opa was al oud en mankerend toen ik klein was. Mijn moeder was een nakomertje. Ik herinner me dat hij heel zorgzaam was. Wanneer ik ziek was, kwam hij altijd op de fiets een zakje sinaasappels, laurierdrop en een pot honing brengen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.