Vogelvlucht Copyright 2023 Ilumination Entertainment and Universal Studios All Rights Reserved

Vogelvlucht binnenkort ook thuis te zien

Een van de leukste films die wij vorig jaar hebben gezien is de film Vogelvlucht. Niet zo raar ook want deze film is van dezelfde makers als Minions en The Super Mario Bros Movie! Mocht je hem gemist hebben in de bioscoop of heel graag, net als wij, nog een keertje willen zien, dan heb ik goed nieuws, want vanaf 1 april is de film verkrijgbaar beschikbaar op Blu-ray en DVD. Ik mag een exemplaar vandaag al verloten.

Vogelvlucht

Het leven van de familie Mallard is een beetje een sleur geworden. Vader Mack houdt zijn gezin graag veilig en vindt het prima om de rest van hun leven in hun vijver in New England rond te blijven dobberen. Maar moeder Pam wil weleens wat anders en wil hun kinderen, tienerzoon Dax en eendenkuiken Gwen graag de grote wijde wereld laten zien. Wanneer een gezin trekvogels in hun vijver neerstrijkt vol spannende verhalen over verre oorden lukt het Pam toch om Mack over te halen om op een familievakantie te gaan via New York City naar het tropische Jamaica.

.

Maar als de Mallards naar het zuiden trekken voor de winter, loopt hun zorgvuldig geplande reis toch iets anders. Maar ze leren nieuwe vrienden kennen en bereiken meer dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden. En tegelijkertijd leren ze meer over elkaar – en zichzelf – dan ze voor mogelijk hadden gehouden.

Film info Vogelvlucht

Genre: animatie, avontuur, komedie, familiefilm
Lengte: 93 min.
Kijkwijzer: 6+, angst
Gesproken taal: Nederlands, OV
Te zien in 2D, 3D, Dolby Vision, 4D

Nederlandse stemmencastRayen Panday (Mick), Kim van Kooten (Pam), Posy Bakkum (Gwen), Linda Wagenmaker (Suffie), Frank Lammers (Oom Jan), Jandino Asporaat (Delroy), Karin Bloemen (Marijke), Imaani Oosterhuis (Kim), Edsilia Rombley (Ellie) en Floris Göbel (Staartwind eend).
Regisseur: Benjamin Renner
Scenarioschrijver: Mike White

De film Vogelvlucht is vanaf 1 april verkrijgbaar op DVD en Blu-ray

Winactie Vogelvlucht op Blu-ray is gesloten

In samenwerking met Day One MPM mag ik 1x Vogelvlucht op Blu-ray verloten.

  • De winnaar is bekendgemaakt en zal persoonlijk een mailtje ontvangen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Afbeeldingen Vogelvlucht Copyright 2023 Ilumination Entertainment and Universal Studios All Rights Reserved

Spread the love

25 thoughts on “Vogelvlucht binnenkort ook thuis te zien

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.