Vakantie Tip | Superpower Dogs in het Omniversum

Vakantie Tip | Superpower Dogs in het Omniversum

Deze week ging er in het Omniversum weer een nieuwe film in première. Wij mochten daarbij aanwezig zijn en deelde deze keer de zaal met een heel aantal wel heel bijzondere bezoekers. Naast de verschillende genodigde, waren er namelijk ook 50 Hollandse Herders aanwezig. Allemaal voor de eerste vertoning van de IMAX film Superpower Dogs, over honden met wel een hele bijzondere baan. Zeg maar Paw Patrol, in Real Life.

Vakantie Tip | Superpower Dogs in het Omniversum

Het verhaal

De inspirerende IMAX film Superpower dogs is het ware verhaal van zes superhelden op vier poten. Tijdens een reis over de wereld ontmoeten we opmerkelijke honden die levens redden en ervaren we de bijzondere band van de dieren met hun baasjes.

Zo wordt puppy Halo getraind om een rampenteam in Amerika te helpen. Henry is een reddingsexpert bij lawines in de Canadese Rocky Mountains; Reef is een badmeester bij de Italiaanse kustwacht; Ricochet, een Californische surflegende, helpt mensen met een handicap en PTSS; en de bloedhonden Tipper en Tony zijn een onmisbare steun bij het gevecht voor het behoud van bedreigde diersoorten in Afrika.

Superpower Dogs in het Omniversum

Bij Superpower dogs sta je versteld van de uitzonderlijke capaciteiten van deze bijzondere honden en ontdek je de wetenschappelijke geheimen achter hun superkrachten.

Genre: Avontuur, dieren
Filmduur: 47 minuten
Taal: Nederlands, ingesproken door Bridget Maasland
Kijkwijzer: Omniversum adviseert ouders altijd zelf een inschatting te maken of de film voor hun kind(eren) geschikt/leuk is

De première

Voor deze première had het Omniversum wel een heel bijzonder publiek uitgenodigd. Omdat de hoofdrolspeler uit de film Halo een Hollandse Herder is, waren er ook 50 Hollandse Herders uitgenodigd, samen met hun baasjes. Voor een keer mochten ook zij in de zaal zitten om de film te bekijken. Voor de honden die dat te spannend vonden, was er ook buiten een speciaal scherm op gehangen.

Superpower Dogs in het Omniversum

We hadden geluk met het mooie weer. Vooraf aan de film kregen we namelijk ook nog een speciale demonstratie van echte Superpower dogs; de reddingshonden en de beroemde politiehond Bumper. Samen met hun baasjes lieten deze honden zien hoe ze te werk gaan.

Voordat de film begon deden de meiden ook nog een leuke hondenspeurtocht. Met het vinden van alle vragen en het oplossen van de puzzel kregen ze mooi cadeautje als beloning. Ook mochten ze Bumper even aaien en samen met zijn baasje op de foto.

Wat vonden wij van de film Superpower Dogs

Het zien van een IMAX film in het Omniversum is altijd al een feestje. Door het enorme schem wordt je in eerste instantie een beetje overvallen, maar als snel zit je helemaal in deze film. We hebben erg genoten van deze film. Het was leuk om de verschillende soorten reddingshonden in Amerika te zien. Zeg maar de echte RL Paw Patrol was ook erg. Zeker een leuke film om te gaan zien met het hele gezin.

Praktische informatie Omniversum

Adres Omniversum: President Kennedylaan 5, 2517 JK Den Haag
Kosten: Volwassene € 12,50 / Kind (t/m 11 jr) € 9,75 / Early Bird €8,50*
Tweede voorstelling op dezelfde dag  € 6,25 **
Meer informatie: Omniversum.nl

* Minimaal twee weken van tevoren aankopen – niet geldig i.c.m. andere acties/kortingen.
** Kortingsacties gelden niet bovenop deze reductie

Lees ook Backyard Wilderness in het Omniversum

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.