Spiderman Far From Home

Spider-Man komt met Far From Home naar Europa

Deze week ging alweer een nieuwe avontuur van Spider-Man in première; Spider-Man: Far From Home. Deze vriendelijke superheld gaat samen met zijn klas en vrienden Ned en MJ op een schoolreisje naar Europa. Helaas is het maar goed dat zijn tante, toch maar zijn spidermanpak heeft ingepakt.

(l to r) Numan Acar, Tom Holland and Jacky Gyllenhaal in Columbia Pictures' SPIDER-MAN: ™ FAR FROM HOME

Het verhaal

Peter Parker (Tom Holland) is terug in Spider-Man: Far From Home, het nieuwste deel in de Spider-Man: Homecoming-franchise! Onze vriendelijke superheld besluit om mee te gaan met Ned (Jacob Batalon), MJ (Zendaya) en de rest van zijn vrienden op een vakantie naar Europa. Peters plan om het superheldenbestaan een paar weken achter zich te laten valt al snel in het water: met tegenzin gaat hij ermee akkoord om Nick Fury (Samuel L. Jackson) te helpen het mysterie te ontrafelen achter een aantal onverklaarbare aanvallen, die in heel Europa voor grote chaos zorgen!

Genre: actie, avontuur, komedie
Lengte: 129 min.
Kijkwijzer: 12+, geweld
Gesproken taal: Engels
Te zien in: 3D, IMAX, Dolby Vision, 4DX

Cast: Tom Holland, Samuel L. Jackson, Zendaya, Cobie Smulders, Jon Favreau, Jake Gyllenhaal, J.B. Smoove, Jacob Batalon, JB Smoove, Marisa Tomei, Martin Starr Producent: Kevin Feige, Amy Pascal
Regisseur: Jon Watts
Scenarioschrijver: Chris McKenna, Erik Sommers

Wat vonden wij er van?

Wij mochten afgelopen dinsdag aanwezig zijn bij de première in Amsterdam van deze film. Veel BNN’er waren er te zien op de rode loper, waarvan sommige zelfs een klein rolletje hebben in deze film. Ik zal niet teveel verklappen, maar tijdens zijn vakantie in Europa komt Spider-Man ook in aanraking met de echte Nederlandse cultuur.

Heel eerlijk ben ik niet een trouwe volger van de Spider-Man en de andere Marvel films en heb ik het vorige deel in de Spider-Man Homecoming deel ook niet gezien. Maar gelukkig is dat geen probleem. Er zijn wel veel verwijzingen hier naar, maar de film is heel goed op zichzelf te zien en je raakt al snel bekend met alle karakters in deze film en hun onderlinge relaties.

Lees ook: Spiderman: Into the Spider-Verse

Jake Gyllenhaal is Mysterio in Columbia Pictures' SPIDER-MAN: ™ FAR FROM HOME.

De film is dan ook zeker aan te raden als Date-Night film, want naast alle spannende battles die Spider-Man aangaat, zit er heel veel humor in deze film en natuurlijk is Jake Gyllenhaal als Mysterio fijn om naar te kijken. Dus koop snel 2 kaartjes en ga deze film zeker zien met je lief.

Spider-Man: Far From Home is vanaf 3 juli overal te zien in Nederland

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.