Secret Garden

Filmtip| De magische film Secret Garden

De laatste tijd hebben de meiden een voorkeur ontwikkeld voor mooie fantasiefilms zoals Narnia, Labyrinth en The Never Ending Story. Films waar ik zelf als kind ook heel graag naar keek. Daarom viel de trailer van de film Secret Garden – gemaakt door de makers van Harry Potter en Paddington – meteen bij ons allemaal in de smaak en kunnen we niet wachten om hem te gaan zien in de bioscoop. Spreekt dit soort films jou ook aan? Doe dan mee met de winactie, want ik mag maar liefst 3x 2 kaartjes weggeven.

Secret Garden

Het verhaal

Als de ouders van de 10-jarige Mary Lennox (Dixie Egerickx) overlijden, wordt ze naar haar oom (Colin Firth) in Engeland gestuurd. In het grote landhuis ontmoet ze haar zieke neefje Colin, die eigenlijk niet het huis uit mag. Samen gaan ze op onderzoek uit in honderden kamers en uitgestrekte tuinen. Daar ontdekken ze een mysterieuze deur die toegang geeft tot een geheime tuin die sinds de dood van haar tante niet meer open is geweest. De film, gebaseerd op het gelijknamige kinderboek van Frances Hodgson Burnett, is gemaakt door de producenten van Harry Potter en Paddington.

Genre: familiefilm, fantasie
Lengte: 99 min.
Kijkwijzer: 6+, angst
Gesproken taal: Engels

Cast: Colin Firth, Dixie Egerickx, Julie Walters
Regisseur: Marc Munden

De film is vanaf 12 augstus te zien in de bioscopen in Nederland

Winactie 3x 2 vrijkaartjes Secret Garden is gesloten

Met dank aan Triple P Entertainment mag ik een 3x 2 vrijkaartjes voor deze magische film Secret Garden weggeven.

De winnaars zijn

  • Laat een reactie achter onder deze blog dat je meedoet en vertel mij wat jouw magische plek is om naar toe te gaan of waar je naar toe zou willen gaan.
  • Vergeet niet om een geldig e-mailadres achter te laten, zodat ik je kan mailen als jij de winnaar bent.
  • Niet verplicht, maar het liken van Mama’s Liefste op FacebookInstagram Twitter Bloglovin wordt zeer gewaardeerd. Indien je een foto / tag achterlaat op Facebook, dan zal ik een extra lootje in de hoge hoed doen met jouw naam.
  • De winactie loopt t/m 18 augustus. De winnaar wordt in de week erna bekendgemaakt. Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Secret Garden

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Spread the love

39 thoughts on “Filmtip| De magische film Secret Garden

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.